Mamici de septembrie-octombrie 2005 (86)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Carmi spune:

Salutare la dolofane si foste dolofane !
Am fost si eu ieri la control, toate bune, nu mi-a mai iesit zahar in urina, insulina insa tot trebuie s-o fac, ca sa controlez glicemia, asta e ! Am inceput si eu sa am contractii, pana acum doua zile nu stiam ce-s alea. Am vb cu dr. despre cezariana, mi-A dat trimitere la spital, asa ca in curand merg sa ma programez.
Jadi, tinem pumnii maine, curaj!!!
Pupici la toate fetele,

Carmi 36+ si bebe Fabiano

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AMALIA.U spune:

JADI MULT NOROC SI CURAJ MAINE LA CEZARIANA.ITI TIN PUMNII SI REFACERE RAPIDA.[majoreta
Amalia37+

http://uk.pg.photos.yahoo.com/ph/cata2amalia/album

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tonnia spune:

Jadi, Mary, Ege, Agri, Raluca

Am fost si eu la control, toate bune, col inchis etc, deci mai am!

Karmenutza, felicitari pt carucior! Ce daca e bleu! Poate ai vreun presentiment...

Moki, bine ai venit acasa! Sa fiti sanatosi!

Raluca, o singura chestie n-ai incercat, aia...Bafta!!!

, 36++

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ege spune:

fetelor vad ca acum pe langa scurgerea gelatinoasa mai am si f putine firicele de sange.nu stiu daca o fi din cauza controlului sau......chiar se apropie momentul
masuratorile de la echo:
bpd: 95.9mm fix de 40 de sapt -dpn(27.09.2005)
fl : 73.7mm 38sapt si 6 zile -dpn(5.10.2005)
ac : 357.7mm fix 40 de sapt
mai scrie ceva aicio cred ca sunt bataile inimii cumva?ble 146????
mi-am luat supozitoare cu glicerina,scobutil si nospa
voi ati luat prosoape normale sau mari pt spital pt bb??
va pup si multa bafta jadi si agri
sa auzim de bine
maine daca nu semnez condica inseamna ca am trecut la cealalta categorie

ege

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sofia_misicu spune:

Ma parasiti toate....Nasteti pe capete aici iar eu car moloz. Asta nu e fericire. Asteptati-ma si pe mine.

Sofia 35

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Antoanela23 spune:

Jadi, bafta maine si refacere rapida.

Moki, felicitari, sa-ti traiasca baietelul, sanatate multa si laptic bun.

Agri, Ege, Raluca, Mary bafta si voua, asteptam vesti.

Noapte buna fetele,
anto, 38

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karmenutza spune:

Sofia, stai linistita! Eu sambata ma duc la spital pentru control (ca poate ma opreste acolo sa ma opereze). Si maine ne mai apucam de o zugraveala scurta, asa, in bucatarie. Ca i s-a pus pata lui taica-miu!
Nu stiu ce va iesi pana la urma, poate vin acasa cu bebelusha si am si zugravul in bucatarie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kid2003 spune:

Hai Jadi
!!!!!!

Felicitari Moki si Tangerine! Sper sa iti revii repede, Tangerine si sa o ai pe Maria sanatoasa si norocoasa!

Eu am fost la controlul de 38 de s la care mi-a facut tuseu sa evalueze starea bazinului. Si desi am fost tot timpul o persoana cu forme impunatoare in zona cu pricina, dupa ce si-a plimbat degetele inauntru si a ciocanit pe laterale, dr meu (pro-nastere naturala) a conchis ca (citez) 'unghiul e strans" si capatzanoasa (are 3,600 acum) nu iese pe acolo....

Asa ca sunt super morcovita. M-a chemat cu bagajul pe 9 (duminica viitoare) sa ma internez si sa faca cezariana...
Diafera, Valen, voi cum stati? El pleaca pe 13 din nou si a zis ca pe 9 vin 5 fete sa nasca, la garda lui. Sper sa fiti si voi...chiar daca Aura e mai devreme...poate mai sta Gabriel..

Va pup.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tonnia spune:

neata

Kid, sa nu-ti para rau, e foarte bine ca si-a dat seama, ca te puteai face varza acolo. Multe au patit-o cu ruptura de col si altele...Stiu ca esti la Tutunaru, el nu recomanda cezariana decat cand se impune cu adevarat, nu?

Karmenutza, sambata esti de abia in 37+, nu e cam devreme? De fapt, ma roade pizma, mai stai si tu cu noi.... Toata sarcina m-am temut sa nu nasc prea devreme, acum ca intru de maine in 37 +, mi-e sa nu intarzii prea mult!

Curaj, fetelor care nasc azi!

, 36++

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karmenutza spune:

Da, Tonnia, 37+ nu innseamna ca sunt in saptamana 38? Adica 37 sunt implinite, si sunt in 38. Pentru ca este vorba de cezariana "la rece" (cum s-a exprimat dr.), programata, se face mai devreme cu 2 saptamani. Oricum, daca sambata nu ma opreste la spital, ma cheama marti din nou. Si atunci chiar ca ma opreste. Mai ai putin si tu. Esti pe langa mine cu DPN. Eu am 19. oct.

Mergi la inceput