Mamici de septembrie-octombrie 2005 (86)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns RalucaCostiurin spune:

Moki, felicitari, sa traiti! Na, ca tot te pomeneam azi dimineata!
Mary, prezent! Da' ce credeai?! Pacat ca nu nastem in acelasi loc, ne tineam de urat!!
Azi, dupa regim de plimbat de dimineata, gatit 4 feluri (si la congelator o parte), de maturat prin curte, de tone de vase de spalat, de alta plimbare la cofetarie, ca aveam chef de ceva dulce, contractii cam pepsi.... O sun pe dr, ii zic ca e cam fleasca situatia la contractii, ma intreaba daca sunt totusi mai ceva decat inainte, nu pot sa mint, ca inainte nu erau aproape deloc, ii zic ca da, si-mi zice: ne vedem maine la internare. O fi incurabil optimista.... oi fi eu mai nesimtita.... sunt cam ca Sue-Ellen din Dallas: confiuuuuzaaa!!
Ei, dar poate mi-o da si mie ovulul fermecat si gata! Te pomenesti ca maine e zi de livrari en gros la barza?! Avantaj cele cu comanda ferma, vezi Jadi! Noroc bun, Jadi, sa fii calma, trece ea prima zi - ca aia e cea mai naspa!
Mai e cineva programat maine?
Ma duc sa aranjes si eu patutul lui bebe, ca tat-sau e in panica!
Raluca, 40 + 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gina M spune:

Da Onuta,asa este! Multumesc pentru suport.

Nu face un singur pas pe drumul vietii, cand pasul te desparte de Isus.Nu spune-un gand ce dragoste n-aduce,si nu privi de nu privesti duios.Si-abia atunci prin soapta noastra dulce, va suspina si va vorbi Hristos.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cge spune:

Jadi, fii tare , ma gandesc maine la tine.
La fel si la tine ege.

Felicitari, Moki. Esti mamica de acum.

Irina, si eu am intrebat dr de Debridat, Ancuta face kk decat cu supozitor si eu am mancat aproape numai lichide azi plus o para.
Dr mea mi-a zis ca pot sa ii dau numai dupa ce face 1 luna.
Pe internet scrie ca il pot da din prima sapt.
Ancuta face 12 zile maine, parca i-as da si ei ca prea se chinuie mititica

Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cge spune:

Ege, am inteles ca daca iei ulei de ricin, o sa te muti la baie.
Bafta multa.

Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Salut fetelor!

Acum stiu, Miruna face kk pentru toti bebelusii la un loc. Cred ca face din ora in ora, dar eu o schimb doar cind plinge si inainte de fiecare masa.

moki, felicitari! Sa fiti sanatosi si fericiti!

jadi, ti-a venit momentu'. Succes si refacere usoara, abia astept sa ne dai vestea cea buna.

Fetelor cu bebei, am citit ca la o luna bebe trebuie sa gingureasca, dar al meu inca nu zice nika. Daca mai sint bb-i de o luna care nu ginguresc, astept incurajari. In rest, da din miini, din picioare, se uita fix la chestii, isi tine capul citeva secunde, etc. Dar nu e in plan cu ginguritul.

Ioana & Miruna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mary ilie spune:

raluca, pai ce sa-ti zic? bafta maine si doamne ajuta sa scapi usor! eu ma duc la dr. dar fara bagaj, sa vad ce zice intai, ca ti-am zis eu n-am nimik mai, nu tu contractii, nu tu dop, nimik!
asteptam vesti de la tine!
mary 40+ 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b_irina_c spune:

Raluca, Gina suntem alaturi de voi!

Ioana al meu mai trage cate un aa sau oaaa. Pe pliantul de la pampers (cel dat la maternitate) scrie ca 50% din bebelushi pronunta "a" si "o" in prima luna. Ei zic ca in luna a doua gangureste. Si ca oricum fiecare copil are ritmul lui, nu?
Tu unde ai citit?

Cge e drept ca eu i-am dat debridat la o luna, dar asta din cauza problemei cu kk, ca si sab-ul mergea bine la Vladut. Mie de debridat mi-a zis doctorita de cand a venit prima data la noi, adica la 3 zile dupa ce am iesit din spital si nu a specificat sa astept... Pe prostia de prospect ce scrie de bebei? (ca sotul a aruncat prospectul ).

Irina si Vladut (26.08.2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/nicuirina1/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mysweetest spune:

Ioana si la mine facea saracu' din ora in ora si eu m-am speriat si i-am dat smecta vazand ca papa continuu desi nu avea scaune apoase .
Oana si Alexandru al meu doarme noaptea cu mici reprize de papa...dar ziua e jale.

Marlena & Alexandru *3 septembrie 2005*

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

Multumesc fetelor de incurajari, va fi totul bine!

Abia m-am intors de la dentist sint acum apta sa nasc, hehe!
Mama mi-a dat emotii ca astazi i-a fost rau de tot dar acum si-a revenit. Am lasat-o in pat livida si am gasit-o reanimata dupa 1 ora si jumatate... ma cam speriasem si oricum daca nu era bine cind veneam acasa o duceam la policlinica aici aproape.

Am lasat telefonul acasa si am avut 20 de apeluri nepreluate plus mesaje o groaza!
Am terminat si bagajele, am doua genti, sper sa ma primeasca cu ele!

Va pup si va urez nastere usoara la cele care vor urma si copii mai cuminti la cele care au nascut deja!

Jadi
38 + dar mai conteaza???

iaca_poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karmenutza spune:

Moki, felicitari! Sa-ti traiasca puiutul.
Jadi, Agri, succes maine! Jadi, curaj si refacere rapida!
Operatiunea "caruciorul" incheiata cu succes. Am luat Baby Care dinn ala de care vroiam. Doar culoarea este un pic altfel decat voiam, pentru ca exteriorul este pe bleu. Cu ursuleti galbeni. Dar pana la urma, ce daca e bleu? Oricum fata mea are si fas de iarna bleu, o sa zica lumea ca este baiat . Cadita inca nu am rezolvat-o. Mai e timp. Si asa nu ii facem baie imediat ce vine de la spital, ca trebuie sa-i cada buricul.

Mergi la inceput