Mamici de septembrie-octombrie 2005 (86)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

Bagajul e gata, ei maica cu sterlizarea stam prost, mi-am incurcat miinile in aparat... cica am sterlizat chestiile dinautru acum astept sa sterilizez restul dar cica sa iau pauza ... mi-e neclar cu ce fel de detergent trebuie sa spal toate.

Jadi
38+

iaca_poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

Eu mi-am luat substanta de sterilizat la rece de la Chicco, dar inca nu am folosit-o. Ati folosit?
Suzetele le fierb.

Codruta & Petra (9 august 2005)

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

Dar cu ce le speli pe toate inainte de sterilizare? detergent de vase sau ce?

iaca_poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

Nu le spal cu nimic, ca sunt doar suzetele pe care le fierb. La biberoane sau tetine se spala cu detergent de vase inainte. Asa stiu.
Dar nu stiu cum e cu substanta de sterilizat la rece. Zice ca nu trebuie caltite dupa..... totusi e o substanta...de asta intreb daca a folosit cineva.

Codruta & Petra (9 august 2005)

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ege spune:

moki sa-ti traiasca baietelul!!!
jadi iti tinem pumnii pt.maine.bb sanatos si mancacios si tie refacere rapida!!
noi am fost azi la dr.si mi-a zis ca colul e mai scurt si ca pot naste oricand.placenta e imbatranita.bb e bine
.eu nu stiu cum voi naste pt ca bb este destul de mare 3900+/-300-400 de gr.bpd e 9.6.in general e cam mare si imi e frica nu as vrea sa trec prin ambele dureri,adica sa incerc sa nasc normal sa nu se poata si sa ajung la cezariana.o sa iau supozitoare cu glicerina si mi-a mai zis dr.sa beau ulei de ricin o lingurita dim si una seara pt.constipatie.cica iti curata tot pe acolo si te ajuta la travaliu.
eu am luat 4 kh in 2 sapt.si nu stiu de ce asa de mult.se pare ca retin apa si acum am intrat la regim fara sare.
cam atat deocamdata.sa auzim de bine

ege

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gina M spune:

Buna fetelor,
Lista de gravidute s-a micsorat tare mult!
Felicitari noilor mamici si nastere usoara tuturor acelora dintre noi care urmeaza sa nasca zilele acestea.
Jadi - sa fii tare.Ma voi gandi si ma voi ruga pentru tine.
Desi urmez sa nasc imediat a doua zi dupa tine,sunt asa relaxata si linistita, de parca as mai avea de asteptat vreo doua saptamani !
Probabil ma vor apuca emotiile abia atunci cand va trebui s-o lasam pe micuta Rebecca la mami sa aive grija de ea cat vom fi la spital

Jessica Priscilla 38s & 3/7 zile in

Nu face un singur pas pe drumul vietii, cand pasul te desparte de Isus.Nu spune-un gand ce dragoste n-aduce,si nu privi de nu privesti duios.Si-abia atunci prin soapta noastra dulce, va suspina si va vorbi Hristos.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana0204 spune:

Buna dimineata fetelor.
Moki felicitari pentru bb Mario, sa creasca mare si frumor iar tie refacere cat mai rapida.
Jadi, bafta maine, iti tinem pumnii.
Marlena, tu cand ne povestesti despre Alexandru, esti sigura ca defapt nu ne spui despre Andrew? Nu am facut noi simultane, dar a fost cat pe aci.. In schimb simultane fac ei acum. Aseara nu mai stiam ce sa-i mai fac.. a avut o criza de plans.. L-am plimbat pe umar, l-am leganat, i-am cantat.. nimic. La um moment dat, in disperare mi-am adus aminte ca ii linisteste zgomotul de la uscatorul de par. Nu prea credeam eu dar MINUNE; in mai putin de un minut decand i-am dat drumu, dormea linistit in bratele mele, dar l-a trezit cumnata mea si am luat-o de la capat. Pana la urma i-am facut o sticluta de formula, ce s-ai fac, lui tot foame ii era si sanii mei erau seci saracutii de atata supt. Marlena, sfatul meu sa ai in casa o cutie de lapte praf, just in case. Nu trebuie musai sa o folosesti dar si daca e nevoie sa nu stai sa alergati la farmacie si el sa urle pana va intoarceti cu lapticul-parerea mea. Ieri am fost si noi afara si am dormit bine, desi era un pic rece. Lar cand a fost nevoie l-am alaptat cu tupeu pe puiutul meu (atat cat am mai avut laptic)pe o banca mai izolata din parc, la cativa zeci de metrii de masina politiei care era parcata discret pe una din aleile parcului. De azi incep sa beau ceai de fenicul, sa vedem ce se intampla.
Oricum ma bucur ca oricat de greu ne este seara se ne supara una-alta, Andrew doarme minim 5-6 ore/noapte.

Daca vedeti, vreau si eu un patut cu titi si brate ca al nostru parca are ace

Oana D & AndrewFoto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana0204 spune:

Eu spal sticlutele si tetinele cu detergentde vase si apa cat se poate de fierbinte iar dupa vreo doua intrebuintari le sterilizez la microunde intr-un recipient special in care pun putina apa.
Gina, mai este putin si la tine. Tinem pumnii si ne rugam ca totul sa fie bine.

Oana D & AndrewFoto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns country girl spune:

Moki, bun venit lui Mario! Sa creasca mare si cuminte si sa ramana baiatul lui mama

Jadi succes maine la cezariana! recuperare rapida si sa vina laptele repede.

Creste lista de mamici, scade lista de gravidutze. Hai fetelor, ca mia este o luna intreaga pana sa completam lista de mamici! Curaj, mult a fost, putin a ramas

Mysweetest si Oana2004, ma orientez in functie de patzaniile voastre cu bebelusii, sa stiu la ce sa ma astept. Fata mea la cele doua saptamani si un pic e tot cuminte. Ne face cate o noapte mai grea cam o data pe saptamana, in rest papam, dormim, ciripim. Are zile in care mananca mai des, cam la 3 ore, altele in care doarme cate 6 ore neintoarsa. Iar Fulga pare sa se adapteze la ritmul ei

http://photos.yahoo.com/doina_ditu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mary ilie spune:

Jadi, multa bafta maine! o sa ne gandim la tine si te asteptam cu vesti! pupici si mult curaj! o sa fie foarte bine!
raluca????
mary 40+ 2 zile

Mergi la inceput