Mamici de septembrie-octombrie 2005 (86)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

Felicitari Moki si sa veniti repede acasa!

Acum ma apuc de bagaj dar am asa o leneeeeeee!

Jadi
38+

iaca_poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

Fetelor va anunt ca am trecut de 1/3 din numarul de gravidute care au nascut. Multa bafta la restul de 2/3 inclusiv mie.

Jadi
38+

iaca_poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sofia_misicu spune:

Multumesc Mary, sunt misto carucioarele. De unde l-ai luat tu, si ce model e?

Moki, felicitari!!!
Agri succes!!!
Jadi, alea, alea....si inca pe atat

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diafera spune:

Felicitari Moki!. Recuperare rapida!
La multi ani! lui Mario. Sa fie sanatos, frumos si sa aibe noroc in viata!
Va asteptam cat mai curand in randurile noastre

Aura 39

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b_irina_c spune:

Moki felicitari pt Mario!!!! Te asteptam cu povestea si normal cu poze!! Refacere rapida!

Marlena si eu am fost sceptica cu debridatul tot din cauza prospectului (cel mai prost prospect pe care l-am vazut vreo data). Dar mi-a zis pediatra sa-i dau si uite aici ce am gasit si pe net: http://www.romedic.ro/medicamente/medicamente.php?med_cautat=debridat&ind=&Submit22=Cauta

Ca mu facea kk cum trebuie adica treceau aproape 24 h fara sa faca. Trebuia sa-l ajut cu termometrul. Apoi o zi facea normal de 2-4 ori, apoi iar nimic. Acum totul e normal... Sper sa ramana asa...
Sper ca acum am fost mai clara

P.S.Am stat aproape 2 h pe afara. Sper sa mai tina vremea asta buna...

Irina si Vladut (26.08.2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/nicuirina1/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nanadana spune:

Moki felicitari pt Mario sa creasac mare sanatos si frumos

Agri tinem pumni mult curaj

Ramona bun venit si iti doresc multe ganduri pozitive si un bun moral

Marlen mult curaj cu micutul Alexandru

dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mary ilie spune:

sofia al meu e Buggy Sport. magazinul e pe splaiul unirii,de la timpuri noi, catre mihai bravu, pe cheiul dambovitei, dupa facultatea Titu Maiorescu( parca asa ii zice), imediat pe dreapta este magazinul, nu e mare, are carucioare pictate pe geam. Sper ca ai inteles, nu stiu sa-ti explic mai bine. sunt importatori directi!
am terminat si eu pregatirile pentru maine la spital, epilat, etc. ca nu se stie ....
Irina, cica pana la sfarsitul saptamanii nu mai ploua, asa ca plimbari placute! imi pare rau ca nu ne putm plimba bebeii impreuna....inca! dar vine si vremea aia!
Raluca, cum te simti? nu-mi spune ca te-a apucat si pe tine nasterea si m-ati lasat singura pe baricade.....
mary 40 + 2 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nanadana spune:

Fetelor am avut o lene azi de nimic nu am facut , acusica imi vine barbatul acasa si nici mancare nu am facut , ma duc sa fac niste piftelute si carttofi copti sper sa am chef si rabdarrrrrrrrrrrrrre

dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

Noi am stat azi in parc, pe banca, in scoica, cam o ora.

Tare maraita a fost toata ziua...
Cred ca ori incepe sa fie alintata ori mai are durerile de burtica. Nu stiu ce sa mai cred cu papatul asta. Tot la maxim 3 ore mananca.
nanadana....pofta puna!!
Eu ii dau in continuare Bonisan, deoarece e totul natural in el. Mi frica sa il schimb cu altceva....

Codruta & Petra (9 august 2005)

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mysweetest spune:

Multumesc Irina pentru detalii...Alexandru al meu face kk..e un mare kkcios ...chiar ma temeam ca face prea des..desi nu sunt apoase.
Alexandru doarme de o ora ....poate isi revine ca deja o tine cu maraiala de aproape 4 zile.

Marlena & Alexandru *3 septembrie 2005*

Mergi la inceput