Mamici de septembrie-octombrie 2005 (86)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sofia_misicu spune:

Apropo de baite, am vazut una misto la cora pantelimon, in magazinul pentru bebe din galeria comerciala.

Succes

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

Fetelor, parca sint apucata de streche... am plecat cu mama si cu verisoara la Cora si am venit dupa 3 ore... am cumparat carne de pui sa imi faca mama o supa ca dupa ora 18.00 nu mai am voie sa maninc.
Am cumparat si niste medicamente pe care nu le aveam asa ca ma odihnesc un pic si ma apuc de bagajul de spital.
Psihic sint pregatita , miine cred ca fac o criza de nervi inainte sa plec de acasa ca asa am facut de fiecare data.
Multumesc de incurajari.

Ramo bine ai revenit pe forum! Sa speram ca cea mica va avea suficient lapte si va fi mai cumintica!

Marlena eu stiam ca face criza de crestere la 3 zile, 3 saptamini, 3 luni... parca asa ne zicea Ioana... tu te-ai incadra la 3 saptamini!

Ege, Mary eu va doresc sa nasteti mai repede ca sa va treaca toate temerile!

M-a sunat de dimineata Agri, fusese la spital avea dilatatie 2 spre 3 si se reintorcea la spital pina in ora 13, sa nasca. Ii pusese doctorita noastra comuna un ovul si cred ca azi naste... astept sms de la ea si i-am spus ca miine o astept sa ma viziteze la reanimare!

Mi-e o foame de urs dar va trebui sa astept ceva, oricum la ora 4 ma duc la dentist deci pe la 6 voi minca... si dupa aia nexam!

Alea Alea
Jadi
38+

iaca_poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

Vero te agiti aiurea... 2.700 este ok , in genere un copil peste 2.500 este considerat normal si gindeste-te ca mai ai 4 saptamini in care sigur mai ia in greutate!
Bataile inimii sint iar ok , stiam ca la bb sint normale intre 140-160 b/minut.

Jadi
38+

iaca_poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b_irina_c spune:

Jadi !!! O noapte si o dimineata linistita! Nasterea va fi usoara cu anestezie totala asa ca iti urez sa ai un bb asa cum ti-l doresti si refacere cat mai rapida! Sa auzim de bine!

Agri ! Nastere usoara, bb sanatos si refacere rapida1

Irina si Vladut (26.08.2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/nicuirina1/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b_irina_c spune:

Am uitat sa va zic fetele care au bb-ii cu colici ca acum eu am trecut pa debridat (ca nu facea kk cum trebuie). Si ii merge de minune. Nici nu mai vomita asa mult ca inainte, face kk si nici nu mai urla asa de durere, v-am zis s-a cumintit. Sper sa nu ma ia gura pe dinainte...

Irina si Vladut (26.08.2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/nicuirina1/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabiarama spune:

Jadi , iti doresc o noapte linistita si recuperare rapida dupa cezariana !

Fetelor care ati nascut deja , in afara de biletele de externare , al meu si al copilului , nu mai trebuia ceva , o hirtie necesara la starea civila pentru eliberarea certificatului de nastere al bebeului ?

De ieri ma gindesc numai la asta si nu ma mai pot odihni klumea , nu de alta , dar imi ramine copilu' fara certificat

Gabi

http://community.webshots.com/user/gabiarama

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mary ilie spune:

fetelor, A NASCUT MOKI, AZI LA ORA 13, BAIETEL, MARIO, DE 3,250 KG SI 52,5 CM. LA CFR 2, NASTERE NORMALA CU EPIDURALA! SUNT BINE AMANDOI!
maine vorbesc mai multe cu ea ca ma duc si eu la spital, sa vad ce mai zice dr.
Raluca, deci am mai ramas noi doua de caruta!
mary 40 + 2 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mary ilie spune:

sofia vezi la www.toma.krosno.net.pl carutul meu a fost 6 milioane. este si landou si sport, husa de ploaie, gentuta izoterma, si are si port bebe pentru iarna, care intra si in landou! nu stiu cate kg. are, dar eu il pot ridica si rotile mari le-am cautat special, ca are cumnata din ala cu roti duble si te umple de nervi ca merge stramb. cu rotile alea n-ai treaba la borduri inalte sau scari!
mary 40 + 2 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mysweetest spune:

Irina ce intelegi prin "nu facea kk cum trebuie"?
Si mie pediatra mi-a zis cand a venit acasa ca daca il doare burtica sa ii dau debridat si apoi cand au inceput colicile am luat bonnisan si sab simplex fiindca nu prea m-a convins prospectul de la debridat. O sa o intreb luni cand ma duc cu bb la cantarit.
Da asa cred si eu ..bb meu si al Oanei sunt la criza de crestere de 3 sapt...acum e iar in bratele mele si papa ..a dormit adineaori 10 min.
Nastere usoara Jadi si Agri!

Marlena & Alexandru *3 septembrie 2005*

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mysweetest spune:

Felicitari Moki si refacere usoara!

Marlena & Alexandru *3 septembrie 2005*

Mergi la inceput