Mamici de septembrie-octombrie 2005 (86)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mary ilie spune:

raluca, asa si eu , tot la bucatarie! am gatit si ieri o supica si un pilaf cu pui si azi am bagat la cuptor si o fripturica, tot asa sa fie acolo, sa aiba sotul ce manca!
maine ma duc si eu la dr. si daca tot nimic, nimic, ma programez la cezariana joi sau vineri ca nu mai pot sa astept! oricum si dr. tot asa zicea ca dupa 29, trebuie scos copilul, ca e placenta imbatranita si nu e bine sa mai stea!
o sa ne vine si noua randul, soon, soon!
mary 40 + 2 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karmenutza spune:

Mary, tot patut asa ca al tau am si eu, cu gratii doar pe o parte. Dar eu am o mare dilema: cum se prind lateralele, pe partile unde e placaj? Adica aparatorile? Tu ai? Cum le prinzi? Doar pe o parte? (aia cu gratii)?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tangerine spune:

salut fetele!

felicitari celor care au nascut deja; mult curaj celor care urmeaza!

eu nu am mai avut acces la net si in continuare nu am, multumita operativitatii celor de la RDS!

noutati invechite: am nascut la giulesti, natural cu epidurala, dupa ce am asteptat 12 ore sa ma dilat si m-am dilatat de la 1 la 2! au trebuit sa imi puna perfuzie ca sa imi induca nasterea in cele din urma; multumita epiduralei am dormit 2 ore inainte de expulzie, asa ca am fost foarte odihnita la momentul respeciv si din 3 contractii am dat-o afara pe Maria; m-au si taiat bineinteles, dar deja cred ca m-am vindecat aproape complet.nasterea cred ca va ramane cel mai traumatizant eveniment din viata mea

cu copilul a fost soc dupa soc, cu crize de nervi si depresii; am trecut prin niste momente groaznice; s-a dovedit ieri ca lapticul meu nu ii ajunge fetei si de aceea nu a luat in greutate suficient si era destul de agitata- fara tipete insa; de aseara am trecut pe milumil si copilul mananca non stop si a luat 80 de g de ieri pana azi; si eu sunt mai linistita, desi imi pare rau ca nu am putut sa ii dau mai mult timp san-dar asta e, ce pot face

se pare ca cresterea copilului este exact la fel de graoznic de grea pe cat imi imaginam; sper sa am puterea necesara pentru asta; si asta va doresc si voua

cu speranta

Ramona si bebe MAria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mysweetest spune:

Ramona (Tangerine) si pentru mine nasterea va ramane cel mai traumatizant moment..din acest motiv nici nu mai vreau al 2 lea copil.
Adineaori a reusit Alexandru sa ma scoata din minti...inca de dimineata papa cate 15-20 min. apoi doarme 10-15 min si apoi se trezeste si plange.Abia am reusit sa ma schimb de pijamale si sa ma spal pe cap.
Mi-am incalzit si mancarea si fiindca urla am luat farfuria sa mananc o data cu el ...si pana sa ma asez s-a varsat farfuria si el urla in continuare. Cat am strans eu cearceaful el a tipat de parca ardea casa si mancase cu cca 45 min in urma.
Asa am inteles si eu ca dupa 3 sapt . e iar un moment de crestere si papa mereu...nici nu stiu de unde mai e lapte...cred ca o sa ajung o umbra daca nu am timp sa mananc cu programul asta.

Marlena & Alexandru *3 septembrie 2005*

Mergi la inceput

karmenutza, eu am pus aparatorile si pe partea cu placaj, bagate putin intre saltea si patut si sta bine si asa, nelegat, dacat pe partea cu gratii am legat aparatoarea.
mary 40 + 2 zile

Mergi la inceput

marlena, scumpa de tine! Curaj!!! o sa treaca si perioadele astea! si cand ma gandesc ca eu nu mai am rabdare si vreau sa iasa odata Andrei sa ma vedeti dupa aia ce mai zic
mary 40 + 2 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tonnia spune:

Tangerine, felicitari pentru fetita! Sa fie sanatoasa, frumoasa si desteapta si sa va iubeasca mult de tot! Cred ca ti-e foarte greu acum, nu te invinovati ca nu ai lapte suficient, se intampla, important e ca ai gasit o solutie buna pentru copil. Sper sa ai un ajutor, pe cineva pe care macar sa-ti reversi nervii cand si cand. Iti tin pumnii sa depasesti momentele astea cu bine!

, 36++

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hildegard spune:

Fetelor,

Ce greutate a avut bebeul vostru la 36 sapt?
Cica la mine BPD este de 34 sapt si o zi, FL este de 33 si 6 zile si CA de 34 sapt.
copilul cantareste 2700 kg.
E normal?
Ce sa va zic...asa de agitata am fost ieri la eko si consult ca la bebeul a inceput sa-i bata inimioara repede la eko avea 157 b/min. Da , dar inainte de asta am baut pepsi...si s-a agitaT INIMIOARA UN PICUT.
Nu stiu ce a fost cu mine...de parca nu vazusem in viata mea un medic. De zici ca m-am dus la spinzurat.
Maine m-am programat la alt eko...in lata parte.Sa vad inimoara daca bate bine, si promit ca nu am sa mai fiu asa de agitata.

Vero
36

http://community.webshots.com/user/hildegard122

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b_irina_c spune:

De cateva zile Vladut s-a cumintit... Sa nu-l deochi... Azi noapte pt prima data a dormit si el mai mult dupa baita. De la 10.30-11 pana la 3.20. Si eu si tati am fost tare fericiti si mai ales odihniti. El are program de stat treaz cate 4 h dimineata. De la 7-8. Dar acum e cuminte... Nu il mai tin in brate si plange ocazional... Sta in pat si povestesc cu el si e tare atent la mine. Mai zice si el cate un aaa sau oaaa (fara sa urle). Azi am fost tare incantata cand dupa masa l-am tinut pe umar sa ragaie si m-am intins pe pat cu el asa si si-a tinut destul de mult caputul ridicat si se tot uita in jur. Sa mori de dragul lui si alta nu... Momentan doarme...

Marlena poate se va linisti si Alexandru saptamana asta... Tinem pumnii...

Tangerine fii tare, nu te lasa. O sa fie bine si o sa fii tare fericita cand il vei vedea crescand.

Mary ai fost la plimbare? Ca o sa ies si eu eu cu bb dupa ce se trezeste si papa si poate mergem amandoua.

Ma duc sa pap si eu si sa fac un dus pana se trezeste micutul.

Va tuc, mai povestim noi...

Irina si Vladut (26.08.2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/nicuirina1/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sofia_misicu spune:

Bonjour,

Ce mai faceti? Tangerine, bine ai venit, imi pare rau sa aud ca nasterea a fost o trauma pentru tine. Nu stiu de ce si eu cred ca o sa fiu la fel deoarece sunt cea mai mare panicoasa, depresiva persoana posibila.
Imi este foarte rusine sa spun insa eu nici nu am inceput sa fac bagajul de spital. Culmea, nu asta e problema mea cea mai mare acum, ci faptul ca nu am casa in care sa duc copilul. Toata ziua buna ziua stau dupa meseriasi si ma vait ca nasc carand moloz. Adevarul ca mi-e o frica de nastere de nu mai pot. nu de nasterea ppzisa ci de faptul ca o sa vina mai devreme. Din cauza asta am fost de doua ori pana acum la Giulesti in vizita pe motive din cele mai diverse: ma doare in dreapta, ma doare in stanga. Culmea am dat peste aceeasi asistenta care deja m-a invatat. Cand ma vede cred ca isi zice: aoleo, iar a venit ipohondra. Mai e putin si vine si dr meu din concediu. Dr meu nu are nevoie de seminarii si congrese el se duce in Scotia la castele.. . Si eu imi fac aici castele in spania ca poate o sa fie casa gata pana la sfarsitul lui Octombirie. Daca nu, am doua optiuni: pun un dop sa nu iasa cupilu sau il culc claie pestre gramada in casa lu maica-mea.

Mary imi place mult carutul tau, daca nu sunt indiscreta cat a costat si de unde l-ai procurat. Am vazut ca are roti mari, nu ti-e frica ca se sparg si ca trebuiesc vulcanizate? Nu radeti ca am vazut carucior dezumflat. Cate kile are? E si landou si sport?
Gata, tac, multam...

Fetele cu Contour electra, de unde v-ati luat cearceafuri? sau pot sa pun orice fel de cearceafuri?

Jadi succes maine, tinem pumnii, sa fie intr-un ceas bun!!!

Sofia 35

Poze

Mergi la inceput