Mamici de septembrie-octombrie 2005 (86)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maddy77 spune:

Neata fetelor!
Foarte frumos mesajul,Marilena..
Eu am racit, de cateva zile tusesc ingrozitor si nu-mi mai trece..mai tare se agraveaza..si la fiecare tuse mi se conracta burtica.Mi-e frica sa nu-mi declanseze nasterea .
Ma tratez cu ceaiuri,miere,siropel de tuse stodal..dar cred ca degeaba..Mai stiti voi altceva ce m-ar putea ajuta??
De vre-o 2 zile nu ma mai trezesc noaptea..in schimb dorm ca purcelusul pana la 10..
Cred ca ies un pic la plimbare.ca de 2 zile nu am mai iesit si acum e chiar frumos.
va pupic

Maddy & 38+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/buburuza_77/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nanadana spune:

Intr-un sfirsit pe la 6h dimineata am adormit dupa vizionarea unui film care mi_a tinut si companie sotul

dar acum m_am trezit cu o foammmmmmmmmmme

Mady sanatate si ai grija de tine

Ege sper ca totul este bine

Karmenuta bafta la cumparatul carutului

fetelor eu tot nu am gasit baita sa-mi placa ieri am fost in doua locuri dar nika sper sa gasesc azi ceva ca tare nehotarita sint

dana39+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karmenutza spune:

Dana, faci si tu cu cadita, ca mine cu carutul. De fapt nici cadita nu am luat. Bine ca mi-ai adus aminte!! Poate iau si de-aia dupa amiaza, daca tot mi-ai amintit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mary ilie spune:

"neata!!!
a iesit soarele si pe strada noastra!
aseara am experimentat si eu niscaiva dureri de spate si de burta, dupa 2 ore de stat in bucatarie si o baie buna. si bebele meu vad ca are program de noapte, incepe sa se miste numai dupa 11 noaptea, aseara se impingea de zor cu capul in jos, dar fara rezultat! nu se vede nici dop nici altceva! doar burtica e intarita, in rest nimic!
mary 40 + 2 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nanadana spune:

Mary haide sa-i facem un pic de galerie lui Andrei poate poate ne aude mami de astepta

Karmenuta dar ce crezi ca cu carutul a fost mai usor mi_a trebuit sa bat nu stiu cite magazine si intr-un final dupa luni am gasit , nu-ti spun ce fericit a fost sotul ca a scapat

dana39

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ege spune:

salutare, frumoaselor!
eu sunt bine,deocamdata.aseara am luat 2 nospa una la 8 si una la 12 si a fost f.bine.am dormit bustean.nici nu ma asteptam.
maddy ceaiuri cu lamaie si miere,paracetamol si pt.gat mi-a dat dr.penicilina v 1/8 ore.sincer eu nu am luat penicilina v ca nu am avut reteta dar cu paracetamol si o frectie cu carmol a fost mult mai bine.insanatosire grabnica!
de miflore nu stiti nimic?zicea ca luni se externeaza.o avea probleme???
jadi iti urez si eu de acum un bb sanatos si tie insanatosire grabnica si mult laptic hranitor!!
jadi poate o sa avem copii nascuti in aceasi zi!!
azi merg la control asa ca adca nu ma mai vedeti inseamna ca intru la categoria
o zi buna!!

ege

Mergi la inceput

Dana, multumesc! ii face tati destula galerie, da degeaba! cred ca e tare bine acolo, daca nu vrea el deloc sa iasa!
daca vreti sa vedeti carutul meu, dati clic pe Mary la prima pagina, ca sunt pozele puse in albumul meu!( unde scrie poze intalnire)
o sa profit si eu de soare si o sa ies la o plimbare luuunga, poate, p[oate!
Laura, te astept cu vesti de la dr.!
jadi, cum te simti inainte de marele eveniment?
mary 40+ 2 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deeapui spune:

multa bafta ege!

bebe alex la purtator
36 sapt.

http://photos.yahoo.com/andreeatitza

Mergi la inceput

ege, tinem pumnii!
dar eu zic sa respectati ordine DPN-ului! pai ce inseamna asta! stati la coada fetelor!!!
mary 40 + 2 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RalucaCostiurin spune:

Buna ziua!
Ia uite ce frumos e afara, am iesit un pic, sa lichidez un cont de card (se vira pe vremuri salariul in el, si mi-era ca daca il las asa, patesc ca un coleg de-al meu, ce s-a trezit pe lista neagra a datornicilor, ca-i retinusera astia taxa de card...)si parca nu m-as mai fi intors!
Eu, dupa repriza de calciu de ieri, am dormit ca porcu', NEINTRERUPT!!, de la 12 la 7, apoi pana la 9! Pt. prima data in saptamani, nu m-a durut mijlocul, nu m-au durut coastele si incheieturile! Ai zice ca-mi prieste cura, cu toate ca la analize calcemia a fost ok. Contractii, de aseara ioc! Bebe miscacios... Ceva pete maronii pe tampon, f putin azi dimineata, nici vorba de gelatinos, inclin sa cred ca in urma controlului.
Ar fi culmea sa ma duc maine iar degeaba!
O sa caut sa stau la soare putin, sa se convinga baiatul meu ca e frumos afara si sa iasa odata!
Vad ca la Mary e cam ca la mine... Moki parca tot la fel.. Fetelor, ramanem de caruta!!

Ma duc sa gatesc ceva, sa las la ai mei provizii proaspete!
Pupici,
Raluca 40 + 2

Raluca, mama Radului

Mergi la inceput