Mamici de septembrie-octombrie 2005 (86)
Raspunsuri - Pagina 10
ege spune:
buna dimineata!
a mai trecut o noaptefara sa nasc!
dar e soon,soon!!
burta etare ,tare si au inceput si durerile in jurul burtii.din cand in cand ma mai inteapa si mijlocul.am luat o nospa si un scobutil.
va pup
ege
cge spune:
Ege, daca vrei sa nasti , nu mai lua NoSpa si scobutil.
Astea iti calmeaza contractiile.
Fara contractii, nu se dilata colul.
Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
miflore spune:
Buna fetelor!!!!!!!!![]()
M-ati dat disparuta? Am aparut!!!![]()
Eu am iesit luni din spital dar n-am avut calculator cu tot ce-i trebuie adica nu mai am cablu de alimentare la el ca l-am pus la statia de monitorizare a cupilului; asa ca trebuie cumparat azi maine unul ca sa stau si eu linistita!!!
Noi suntem bine amandoua, n-am citit inca nimik din urma da' recuperez eu!
Deja am eu cateva intrebari dar ne descurcam frumusel pana acum! E cumnintica comoara mea si-mi zambeste asa de dragut (si inconstient deocamdata, bineinteles!)
Va mai scriu cat de curand!!!
Multumesc foarte foarte mult pentru toate mesajele si incurajarile!!! Intr-adevar m-au uns pe sufletel!!!

Vreau cablu!
Va pup pe toate!
Miflore si
Ana-Maria
deeapui spune:
fetelor..nici o veste de la jadi?
bebe alex la purtator
36 sapt.
http://photos.yahoo.com/andreeatitza
nanadana spune:
Miflor felicitari si bine ati venit acasaica ,sa-ti traiasca mare frumoasa si sanatoasa Ana-Maria

dana 39
dani_flor spune:
Buna fetelor,
Uite si eu pe aici... nu foarte des, imi mai da copilu' meu mare bataie de cap si nu mai apuc, iar voi scrieti, scrieti, scrieti in cantitati industriale, trebuie tp mult sa apuc sa citesc ![]()
Felicitari lui Moki si Tangerine!!! va urez sa aveti parte de bebei sanatosi, norocosi si cumintei. Si voua insanatosire rapida!
Jadi, mult, mult succes!! Probabil ca esti deja mamica!
Mai fetelor care vreti sa nasteti si ati trecut deja termenul, si eu sunt de parere sa o lasati cu calmantele musculare ca puturositi de tot uterul! Eu am luat acum 6 ani la fiica-mea progestative (la vremea aia era alilestrenol) si anticontractante si ea s-a nascut la 40+6 iar eu contractii din 2 in 2 minute nu am avut niciodata. La final am avut vreo 3 ore contractii din 4 in 4, daca mai intirzia putin ma pastea cezariana...
Sofia, nu plinge, si eu mai am 3 saptamini si antecedente de nastere dupa termen, asa ca desi sper, nu stiu daca sa ma astept la minuni din alea cu nastere timpurie. Asa cum mentionam pe la ineput, vom stinge impreuna lumina pe topic
Intrebare intrebatoare: A baut cineva ceai de frunze de zmeura??? Pe aici e recomandat in ultimele saptamini de sarcina. Am inceput si eu sa beau, cica mobilizeaza uterul. Daca ati baut, as vrea sa aud si eu pareri despre efecte !!!!!
Va
pe toate, sa aveti grija de voi si... fiecare dupa caz, de bebelusi sau de burtici,
Daniela
deeapui spune:
ce se intampla? naste toata lumea azi? ca vad ca nu mai e nimeni pe aici...
bebe alex la purtator
36 sapt.
http://photos.yahoo.com/andreeatitza
Carmi spune:
Mifloricika, bine ai revenit !
Te asteptam cu povestea nasterii !
Felicitari Moki si Tangerine, sa aveti bebelusi sanatosi!
Pupici la toate fetele,
CArmi 36++ si bebe Fabiano
Tonnia spune:
Bine ai venit, Mifloricico!
Sa fie sanatoasa, frumoasa, desteapta si norocoasa fetita ta! Povesteste-ne si noua cate ceva!
Chiar, ege, nu mai lua no-spa, gata! Cred ca azi e ziua...
Carmi spune:
Fetelor, am si eu o intrebare...foarte intrebatoare: vreau sa spal
partile ´soft´ale caruciorului, si nu stiu la cate grade, voi cum ati facut? In instructiunile aferente, nu se pomeneste despre asta, desi vanzatoarea mi-a zis ca le pot spala...da nu mi-a trecut prin cap s-o pun sa detalieze.
Ma luminati si pe mine?
Pupici, merci.
CArmi 36++ si bebe Fabiano