Mamici de septembrie-octombrie 2005 (86)
Raspunsuri - Pagina 11
anya spune:
Cred ca Agri si Jadi sunt deja mamici, dar nu am primit nici-un mesaj. Dar stati linistite, la 3 ma duc la control la doctorita noastra si aflu eu ce-au facut. Cum ma intorc, va scriu!
Cat despre carucior, eu nu am spalat husele la primul copil, la carucior nou. Am pus oricum o bucatica de finet -vara, iar iarna era ambalat in salopeta de fas. Dupa o oarecare utilizare le-am spalat la masina la 30 grade.
mysweetest spune:
buna fetelor
,
Eu am avut o noapte mai proasta si mi-e un somn...Alexandru s-a trezit la 2, 5 si apoi a stat pana la 6.30 maraind, la 7 s-a trezit iar si a stat pana la 9 si apoi abia a dormit 15 min. Sper sa il ajunga oboseala sa doarma ca sa dorm si eu o data cu el.
Multumesc pentru incurajari fetelor..curaj am dar imi trebuie mai multa rabdare
....acum papa in bratele mele
.
Marlena &
Alexandru *3 septembrie 2005*
ege spune:
fetelor da dr.zicea ca daca iau pastile si durerea inca mai este inseamna ca sunt contractii de nastere,daca imi trec sunt false
oricum simt ca sete f curand.dopul a inceput sa fie maroniu,pana acum era incolor
eu nu am mancat nimic azi decat niste biscuiti si un pahar cu lapte.nu vreau sa fac treaba....pe acolo.oricum am supozitoare cu glicerina,pt orice eventualitate.
daca nu semnez condica diseara,inseamna ca sunt la spital.sinncer imi e cam frica
va pup
ege
anya spune:
Am vorbit cu Jadi !!!! A iesit din operatie victorioasa !!! Baietel 3.660 si 56 cm - totul OK.
norina spune:
Nu stiu altele cum sunt, dar eu tare greu ma acomodez cu noile atributii de mamica...asta fiind si motivul pentru care nu prea mai reusesc sa intru pe forum. Sincer, le admir pe fetele care au timp si tare as vrea si eu sa reusesc macar sa dorm, sunt foarte in urma la capitolul asta si nu stiu cat voi mai rezista in ritmul asta.Acum doarme puiutza si am intrat un pic si eu sa citesc pe diagonala ce ati mai scris voi..Jadi mult succes azi la marea intalnire cu bb
!Tangerine,nu stiu daca te consoleaza cu ceva, dar sa stii ca nu esti singura care trece prin astfel de momente.La fel am patit si eu, am trecut prin clipe de groaza de care nici nu vreau sa-mi amintesc
.Cat despre lapte, ce sa mai spun, cu toate pompele si aparatorile si ceaiurile din lume nu am reusit sa alaptez copilul...asa ca si eu sunt tot cu laptele praf , iar sanul e un fel de ...desert, ca sa nu zic ca nu-l pun la san..stiu e foarte frustrant, dar asta e situatia . Dupa zile intregi de plans am reusit sa ma consolez cu gandul ca si eu am crescut cu lapte praf si...asta e...nu poate fi totul perfect. Iti doresc sanatate si sa-ti revii in curand!Marlenaeu credeam ca am eu nopti de cosmar, dar din ce povestesti tu, nu stiu cum faci fata, zau...Te intelg perfect si sper sa-si faca bb un program cat mai curand(asta imi doresc si eu)ca sa putem si noi sa ne intram in normal.Apropos, foloseste cineva Gripe Baby water pt colici? Eu am luat si cred ca am depasit doza , ca doarme bb de vreo 3 ore si nicigand sa se trezeasca
Va pup pe toate mamici si buticiNorinapoze
Carmi spune:
Jadi, felicitari pentru baietel !!
Refacere rapida si te asteptam sa ne povestesti.
Pupici la fete,
CArmi 36++ si bebe Fabiano
diafera spune:
Felicitari proaspetei mamici Jadi si pupici baietelului!
Asteptam sa te refaci si sa ne povestesti cum a fost!
Miflore va pup pe amandoua! Ma bucur ca ai revenit.. abia te asteptam sa ne povestesti cum a fost
. Vrem si poze!
Kidule de cand te asteptam sa apari! Tot am vorbit de tine ... deci pana la urma se pare ca va fii pe 9 nasterea ta.. si eu care speram sa apuci mai devreme ... poate eram impreuna in spital! Eu am fost luni sa vorbesc cu dr. cum stabilim cu nasterea... m-a chemat maine (joi) sa mergem la seful de sectie pt acordul cezarianei.. asa e regula.. si apoi vom stabili ce si cum ... eu am zis ca daca nu nasc pana la termenul calendaristic (5 oct).. nu mai stau si ma programeaza la operatie .. poate chiar pe 5-6.mi-e intr-un fel teama sa ma apuce si travaliul .. mi-e teama sa nu fie noaptea si sa nu apuce sa imi faca cezariana, mai ales ca toata lumea imi spune ca am o burta imensa! Mi s-a si lasat mult in jos.. Azi ma uitam la ea de sus... zici ca e o para
. Cand o sa vina iti dau sms .. sa le anunti si pe fetele de pe forum :).
Aura 39
ege spune:
jadi sa-ti traiasca baietelul!
sa fie sanatos,norocos si sa va aduca numai bucurii!iar tu sa te refaci repede si sa ai mult laptic
eu am aspirat am sters gresia.oricand pot pleca la spital asa ca vreau sa fie totul aranjat,pus la punct.nici nu stiu ce tr sa mai iau pt spital
voi ati luat pt bebe pt spital prosop??mare,normal??
eu ma gandeam ca acum cred ca e cam frig in spital si eu am numai camasi de noapte cu maneca scurta .sa imi mai iau ceva??
ege
ege spune:
diafera noi avem acelasi dpn
tu nu ai contractii??suntem pe ultima suta de metrii.multa bafta!
eu cred ca azi,maine nasc
imi e si frica,am si emotii,sunt si nerabdatoare sa o vad pe bb
ege
diafera spune:
Ege, stiu ca avem acelasi dpn, insa eu voi avea baiat. inteleg ca tu ai fata.. si stiu ca fetele vin mai devreme .. e foarte posibil sa nasti foarte foarte curand. Eu nu simt contractii .. adica mi se mai intareste burta dimineata... insa nu ma doare nimic .. si nu am pierdut nici dopul pana acum.. cel putin nu am vazut nimic suspect !
Iti urez mult noroc si sa fiti si tu si bb sanatosi!
Aura 39