Mamici de septembrie-octombrie 2005 (86)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Tonnia spune:

Jadi, felicitari!!!!! Alea, alea din tot sufletul!!!

Ege, ia un capot la tine, sosete sa ai, ia-i si lui bb 2 prosoape mijlocii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mysweetest spune:

Felicitrai Jadi ..te asteptam curand acasa!
Norina la inceput bb al mue dormea cate 2-3 ore ziua ..il puteam lasa si singur cate putin , dar de cateva zile nu mai pot sa fac nimic altceva decat sa ma ocup de el.

Marlena & Alexandru *3 septembrie 2005*

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dani_flor spune:

Jadi, felicitari, sa-ti traiasca baietelul!! Si Tie sanatate multa, sa vii repede acasa sa povestesti!

Miflore, bine ai venit acasa, sanatate multa si succes cu acomodarea!!

Carmi, eu spal toate coloratele la 30 si 40 de grade, partea soft a carutului am spalat-o la 40, dar al meu nu a fost nou. Daca e nou, cred ca 30 ajunge, doar sa ii dai praful jos.

Fetelor care o duceti greu greu in primele saptamini de viata ale bebelusului, intariti-va gindindu-va ca MERITA TOATE EFORTURILE!. O sa culegeti un picutz mai tirziu toate roadele. Curind vor deveni niste bulgarasi bucalati si ginguritori, vor scapa de aspectul de nou nascut si vor semana cu parintii, o sa le observati atente trasaturile si o sa categorisiti "asta de la mami, asta de la tati".
Acomodarea e foarte grea, bebelusii au zile mai linistite si zile agitate rau, trebuie sa luptati sa le faceti program, cu cit intra in program mai repede cu atit mai bine pentru toata lumea.

Ege, nu trebuie sa te sperii inutil, prin nastere trebuie sa treci, orice ai face, de burtica trebuie sa scapi . Si mie mi-e cam frica desi sunt la a doua!!! Dar incerc sa aduc pe prim plan intrebarea "Dar oare cum o arata??" Ca altfel as innebuni gindindu-ma cit de greu va fi sa scap de burtoiul asta

Daniela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kristinutza spune:

felicitari noilor mamici!!!
chiar ca se precipita lucrurile - din ce in ce mai multe mamici, ramanem mai putine gravide.

eu va anunt cu maaare mandrie ca... mi-am facut bagajul de spital! in sfarsit!

kid, stiu ca vroiai mult sa nasti normal, dar nu fii trista. sigur asa e mai bine, cred ca ai destula incredere in dr sa stii ca nu iti recomanda degeaba cezariana...

cristina 39+

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nanadana spune:

jadi felicitari si sa-ti traiasca Vlad mare sanatos si frumos si tie recuperare cit mai repede

Ege mult curaj si ai grija de tine

Mai fetelor eu am niste arsuri ca nu mai pot cu tot laptele cald paine prajita si medicamente tot nu_mi trece , cred ca fiumeu o are codite

dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Antoanela23 spune:

Jadi, felicitari, sa fiti sanatosi, sa-ti traiasca Vlad, sa fie cuminte si sa ai lapte mult si bun pt el.

Ege, bafta multa si curaj.

Pupici la toate fetele,
Anto ,
38

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kristinutza spune:

dana, cam asa?

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karmenutza spune:

Jadi, sa-ti traiasca flacaul! Sa fiti sanatosi cu totii, sa vi acasa repede sa ne povestesti! Felicitari!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dani_flor spune:

nanadana, nu cred ca e de la par! cred ca e burtica prea sus... sau nu ?! si nu are loc mincarea in stomac si o ia inapoi...
Fi-mea chiar a avut coditze , iar eu arsuri nu am avut in viata mea, si acuma burta e tot foarte jos, ca si prima data, stomacul meu nu are nimica dar bazinul si dumeaei parca sunt facute bucati

kid, nu fii trista, e de apreciat totusi un dr. care recomanda o cezariana cind trebuie. Decit sa fii avut surprize neplacute la nastere. Tu si bebelusul sa fiti sanatosi, modalitatea de nastere nu e asa importanta la urma urmei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabiarama spune:

Jadi , sa-ti traiasca flacaul , sa fie un copil cuminte , mincacios si sa o lase pe mami sa mai schimbe capitolele si de acum incolo .Refacere rapida si mult laptic .

Norina , nu-ti fa griji prea mari , copilul tau va creste la fel de bine si cu lapte praf . In plus , vei avea avantajul ca nu va fi dependent de tine .Si eu ii dau lui Tudorel Gripe Baby Water si am observat ca e mai linistit si doarme mai bine .Eu ii dau 1/2 lingurita de 3 ori pe zi .Daca a dormit mai mult de 3 ore inseamna ca era satul .

Ege , din experienta personala iti pot spune ca la etajele unde se afla copiii e cald in saloane ,dar pe hol e putin curent , insa la reanimare , unde am stat din cauza cezarienei , mi-a fost putin frigut .Asta si din cauza faptului ca e un du-te vino si usile stau mereu deschise .Cred ca in cele 2 zile cit am stat acolo am racit , pentru ca acum am nasul infundat si tusesc putin .

Gabi

http://community.webshots.com/user/gabiarama

Mergi la inceput