Mamici de ianuarie-februarie 2006 (42)
Raspunsuri - Pagina 5
asteryaro spune:
Buna dimineata, fete frumoase!
Pai tocmai tu Giova, cea mai priceputa de pe aici, sa nu poti vedea canapeaua?
Ma bucur ca v-a placut, intr-adevar se doarme beton pe ea. Cea veche era de figuri, asa ca... m-am gandit la confortul lui tati, avand in vedere ca apartamentul nostru are doar 2 camere, si pana ne mutam, la vara... mai este putin.
Pisoi, de unde ai dedus ca am vreun catelus? Ca n-am, am avut, ce-i drept, dar a murit anul trecut, o canisa pitica si crem, Koukla o chema, o frumusete. Nici acum nu mi-am revenit dupa pierderea ei
...
Dana, sper ca esti bine! Totusi, da-ne si noua vesti despre tine.
Paula, stai linistita, nu avem de ce sa ne suparam. Doar din cand in cand, sa ne mai dai vesti despre voi. Alexuta este bine dupa operatie? Dumnezeu sa va ajute!
Maraki, of, oare o sa-ti treaca greturile si starile astea de rau? tare mult mi-as dori sa ne spui, gata fetele, ma simt bine!
BUrtica mea creste, la fel si kg mele... mai, si mi-e tare sila sa ma ung zilnic...
Va pup si mai scriu!
Kiki super-
21s
http://community.webshots.com/user/astery100
ralirali spune:
Bee, nu te mai stresa sin cauza socrului, fata. El probabil are intentii bune, doar ca nu stie cum sa se manifeste si va sufoca pe voi. Cel mai bine ii spuneti deschis ca aveti nevoie de spatiu.
Bumbita, felicitari pentru bebe si ma bucur ca poti merge la munca. Eu sper sa pot si eu cat mai mult, as vrea pana prin 20,30 noiembrie, dar nu stiu sincer daca voi reusi, acum sunt tot prin medicale...eu tot sper sa se linisteasca problemele cel putin in Trim 3. Cat despre poze, eu nu sunt prea experta, eu mi-am activat contul de my photos de pe yahoo si am butonat pe acolo, dar nu as prea putea sa iti dau indicatii precise. Poate te ajuta celelalte fete. stiu ca Giova ajutase o fata pentru webhost.
Ralu 25+
Poze: http://pg.photos.yahoo.com/ph/ralirali_p/my_photos
Varsta bebelina: http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20721;30/st/20060108/dt/8/k/c159/preg.png
ralirali spune:
Mai fetelor, erau mai multe burtici care erau active si nu au mai scris de cateva zile: Toanca, Dana, Kikiriki, Marchplayer, Maria, JG(doar de voi imi amintesc acum) sper ca sunteti bine.
Fetelor, eu ieri am slabit 2 kg, mi-e teama sa nu ma fi deshidratat. Acum beau apa si ceaiuri la greu si vad ca totusi nu s-a linistit de tot, mi-e si frica sa mananc altceva decat banane si orez... mama ce as bea un fresh de gref cu protocale si lamaie. Ma gandesc doar sa nu o privez pe bebelica de vitamine. Voi ati patit asa ceva? Doamne, sunt asa de sensibila la stomac de cand cu bebe, cred ca e o fitzoasa de zile mari
.
Ralu 25+
Varsta bebelina: http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20721;30/st/20060108/dt/8/k/c159/preg.png
bumbita spune:
asa este ralu, si eu as vrea sa merg pana la sfarsitul lunii noimebrie, cand ar trebui sa am 34-35+, dar nu cred ca voi rezista
desi, v-am spus ma simt foarte bine...toti colegii zic ca sunt foarte activa, ca nici nu se simte ca as avea nevoie de un tratament mai special...dar imi este asa de greu dimineata sa me trezesc, sa il pregatesc si pe sotul meu..ma supara si vremea asta innorata, nici nu-ti vine sa iesi de sub plapuma...ploaie, ploaie....
voi ce reviste/carti de specialitate cititi?
unde o sa faceti baita bb - ului, avand in vedere ca va fi iarna cand o sa-i nastem..diferenta de temperatura...etc?
LunaNoua spune:
Neatza burtici
Ralu, tu ai cautat patut in Brintex? Sunt foarte multe magazine pt bebei acolo. Am tras si eu o raita pentru orientare, si mi-a placut ce am vazut si preturi pe la 4-7 mili.
Maraki, ia-o si tu mai usurel cu delicatesele :) Si mie mi-e inca greata cateodata, si am si arsuri, dar incerc ca la o masa sa mananc un singur fel de mancare, cu cat mai putine "componente". Ex: paine cu branza (2 componente). Asa vad ca am reusit sa mai evit greata. Cu arsurile insa, o dau tot inainte. La asta nu cred ca avem ce-i face :)
Pupici, Deea 21+
LunaNoua spune:
Si eu ma mir ce mananc...Am un stomac mai nou, care nu mai e bun la nimic. Ralu, nu ii dai cu supe si ciorbici? Poti sa le faci si fara ceapa, sa nu pice greu la stomac. Si impusti si doi iepuri deodata: hidratare si vitamine :) Eu imi fac supa de morcovi cu fidea si cub knor de legume. Atat. Iese super-buna. Cubul knor nu are ceapa, am incercat si cu altele si nu a fost buna.
Ahh.. si mai am un ritual nou descoperit. Cand mi-e foame, intai ma gandesc ce as putea sa mananc. Daca am vreo idee, cat de cat acolo, incerc sa imi fac pofta. Stau sa imi amintesc cum avea mancarea aia gust inainte de bebe, ce mult imi placea, ce de vitamine, sau calciu contine, ce bine mi-ar prinde ... si uite asa, ajung sa pot si eu sa bag ceva in gura, caci altfel, nu as manca nimic. Nu am nici o pofta, de nimic.
Deea, 21+
iuliiuli spune:
Buna sa va fie ziua la burtici!
Am intrat si eu sa va salut si Paula te inteleg perfect in legatura cu timpul...eu am noroc ca baietelul meu e mai mare (5 ani si 4 luni ) si intelege cand ii spun ca nu mai pot sa-l iau in brate!![]()
Kiki si eu am o problema cu unsul, abia daca reusesc sa o fac odata pe saptamana si atunci ca imi impun ...
. Asta e, o sa incerc sa recuperez prin gimnastica la sala dupa nastere si alaptare!
Giova , Monica, Catalina , superbe lucrusoarele voastre pentru bebei...eu nu mai cumpar deocamdata nimic...am destule de la Alex si sunt si un picut superestitioasa!
Noi am inceput operatiunea de zugravire a apartamentului, adica a dormitorului copiilor (avem doar 2 camere) si incercam sa aranjam in asa fel incat sa fie cat mai mult spatiu (destul de greu fiind camera destul de mica)!
Eu as mai vrea sa zugravim si in baie, hol...insa eu nu prea pot sa ajut la nimic...si ar cam trebui sa faca sotul totul (se pricepe si vrea sa faca!)
Daniela, pe unde esti?
Eu o sa merg vineri la eco morfologica si poate aflu ce vom avea
. Am facut pana acum 3 eco normale, in saptamana 5, 8 si 11 , dar era prea micut atunci sa se vada ...ceva! Sper sa fie totul Ok!
Pupici si va mai citesc!
iulia
20+
http://community.webshots.com/user/iuliiuli
utocatalina spune:
Fetelor va scriu repede...am fost la T...Bia este bine, are 690 gr si e mai mare cu vreo 5 zile...din pacate aici se opresc vestile bune...pentru ca am colul "scurt si bleg" si nu se stie daca nu ajung la cerclaj, din cauza vesnicelor contractii care nu cedeaza cu No-Spa...de azi ma internez in spital...am venit la job numai sa-mi iau adeverinta...pe net nu o sa mai intru o vreme, pentru ca nu mai vreau sa stau deloc pe scaun...mi s-a zis repaos total si am de gind sa respect asta....va pup pe toate si va asigur ca o sa fim bine...fetelor care aveti colul scurt si contractii multe...mergeti mai des la doctor, sa-l verificati....e musai...sanatate multa si sa auzim numai de bine!
Cafeluta graviduta
Biencuta draguta
23+
Sa nu depunem armele si vom reusi!
ralirali spune:
Deea, merci de sfat, chiar azi o sa merg prin Brintex, nu am mai fost de cel putin un an si eu cu burticul meu am stat mai mult in pat si deplasarile strict necesare. Dar de vreo trei zile nu am mai avut contractii atat de dese(probabil isi face efectul tratamentul) si ma duc un pic la plimbare. Cat despre mancare, pot manca usor, mai ales supe si ciorbite, dar de doua zile m-am luptat cu o diaree crunta - am baut duminica dimineata un suc facut la blender si am pus apa de la robinet, cred ca de aici mi sa tras
. Tocmai am papat o felie de paine neagra cu csacaval, sper sa stea acolo. Eu mmanc f mult cascaval, mi-a spus si medicul ca suplineste f bine laptele(pe care nu prea pot sa il beau) si are mult calciu.
Ralu 25+
irinadum spune:
Catalina imi pare bine ca Bia e ok si imi pare rau ca trebuie sa te internezi. Sper sa fie ok si sa iti dea drumul repede si sa nu fie nevoie de cerclaj. Chiar si asa ai sa vezi ca totul o sa fie bine.
Asteptam numai vesti bune de acum incolo.
Irina 27+