Mamici de ianuarie-februarie 2006 (42)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ralirali spune:

Of, Catalina ce rau imi pare penru tine, dar ai sa vezi ca va fi bine. Noi tinem pumnii sa isi revina colul si stai cat mai mult linistita. Bine ca e Bianca bine dezvoltata, asta conteaza f mult. La mine s-au mai calmat un pic contractiile, fac tratament la 6 ore cu Gynipral+nospa si scobutil cam 3pe zi si se pare ca da roade, dar tot sunt la limita. Mai am 5 zile de tratament si daca vor continua o sa trebuiasca sa merg si eu la spital pentru perfuzii. Sper din tot sufletul sa nu fie nevoie.
Fii curoajoasa si ai sa vezi ca totul va fi bine. Speram sa il pui cel putin pe Dan sa ne mai dea cate o veste de la tine sa stim ca esti bine.
Pupici multi.

Ralu 25+
Poze: http://pg.photos.yahoo.com/ph/ralirali_p/my_photos

Varsta bebelina: http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20721;30/st/20060108/dt/8/k/c159/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliiuli spune:

SANATATE MULTA CATALINAsi te asteptam cu vesti mai bune!!!

Sa aveti grija de voi,

iulia 20+

http://community.webshots.com/user/iuliiuli

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LunaNoua spune:

Burtici, eu am inceput sa ma confrunt cu noi probleme :( Carceii stiu ca apar cand e lipsa de calciu. Oare e voie sa luam calciu efervescent sau ceva ? Si numai asta. Am tensiunea din ce in ce mai mare. Ieri 15 cu 8 si eu aveam 12 cu 7 de obicei. Ieri, la ora 12 noaptea, bineinteles ca nu aveam somn, nu stiu cat aveam tensiunea, dar m-am cronometrat un min pe ceas si mi-am numarat pulsul. Aveam 115 (si parca la 120 ajungi cand faci aerobic), in conditiile in care stateam in pat de vre-o ora, si toata ziua nu am facut nimic special, mai mult stat la calcu. Mi-am suflat nasul, si am suflat cu cheag de sange, ceea ce e premiera in viata mea. Am programare la doctor abia pe 20 oct, si nu stiu pe cine sa intreb, ca doctorita de familie e cam plutista. Nu am incredere in ea. Voi ce ziceti? V-ati confruntat si voi cu problemele astea?

Pupici, Deea 21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns utocatalina spune:

Ralu...Gynipral mi-a dat si mie cite 3/zi...No-Spa oricum luam 3/zi, dar burtika e mai mereu contractata...uff...astept adeverinta si o setrg...sigur ca o sa va tin la curent...prin Alina80 cel mai sigur...ca Dan o sa fie prins cu alergatura pentru casa si mine...uf...dar vorba ta, bine ca Biencuta este bine si grasa..asta este tot ce conteaza...cu colul o sa ma descurc eu!

Cafeluta graviduta
Biencuta draguta23+

Sa nu depunem armele si vom reusi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bee spune:

CAtalina, ai grija de tine si de Bia si sanatate multa! Si daca ai net acasa, sa mai dai ocazional cate un semn de viatza sa stim ca esti bine. Cred ca ce ai zis tu, ma face sa-l sun si eu pe doctor in seara asta, ca nu l-am vazut de o luna! Dar din fericire eu contractii nu am!
Bumbita, ma bucur ca ai zis ca esti bine, parca tu te plangeai acum cateva saptamani de o scurgere usor roz! Bine ca placenta ta e unde trebuie! EU una sunt tot timpul cu ochii in 4 ca la mine e chiar jos, dar pana acum a fost totul ok si cu ajutorul lui Dumnezeu, o scoatem si la capat. De muncit mie doctorul mi-a recomandat sa ma opresc! Bine, dar la mine munca e cam periculoasa si presupune stat in picioare si alergat.Brrrrr. Iar eu ma impiedic si pe drumul limpede!
Ralu, acum o sapt am patzit-o si eu cu stomacul si diareea.SI am rezolvat-o cu 24 de ore de mancat nimic (eu si apa-cred ca facusem si criza de bila), iar apoi cu un NoSPa injectabil, sa nu mai . SI de unde eram cea mai buna prietena cu toaleta, in 2 zile, dupa orez si ceva banane, n-am mai iesit nici cu supozitoarea cu glicerina!.Asa ca grija mare, ca nu stii cand treci dintr-o extrema in alta.

Bee 26+
si fetitza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bee spune:

Deea, acum am vazut mesajul tau! La tensiunea asta, e bine sa anunti un doctor cat de repede, fara sa intri in panica. NU e prea bine.Mie doctorul mi-a spus sa-mi urmaresc tensiunea cat de des pot. SI in sarcina tensiunea de obicei scade nu creste! Si sa nu mai mananci sarat deloc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralirali spune:

Cata, tie cate Gynipral ti-a dat? Mie mi-a dat doar jumate la 6 ore si dupa 4 zile la 12 ore. Dar zau ca daca imi fac bine as lua pe perioada mai indelungata, doar ca nu stiu dca pot sa iau asa la nesfarsit si mi-e cam teama la il intreb pe medic sa nu ma cheme la spital sa ma puna pe perfuzii si injectii.
Bee, m-am gandit si eu sa nu ajung acolo, dar am eu grija , cum mamanc ceva mai gras cum sunt la loc.
Deea, din cate stiu eu nu e ok deloc sa ai tensiune mare in sarcina, incearca sa mergi la ginecolog mai repede, cel mai bine el te poate lamuri.

Ralu 25+
Poze: http://pg.photos.yahoo.com/ph/ralirali_p/my_photos

Varsta bebelina: http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20721;30/st/20060108/dt/8/k/c159/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns utocatalina spune:

Mercic mult fetelor...uff nu mai vin astia o data cu adeverinta...Ralu mi-a dat sa iau gynypral 1 cp. de 3 ori pe zi, plus no-spa...momentan...sa vedem ce va mai fi...

Cafeluta graviduta
Biencuta draguta23+

Sa nu depunem armele si vom reusi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ank si bb spune:

buna ziua fetelor!

Cata, imi pare atat de rau... cand te auzeam cu problemele de col nu realizam cat de serioase sunt... ... sa stai linistita si sa nu te gandesti decat la lucruri pozitive, da? important e ca Bia e mare si sanatoasa iar tu nu faci decat s-o protejezi. ai grija de tine si de ea! sanatate multa si sa ne scrii indata ce te intorci.

LunaNoua, eu de arsuri nu scap nici la orizontala, nici la verticala . aseara am tinut-o asa pana am adormit. si eu si ragai mult, cam de la inceputul sarcinii. iar ieri, de cate ori ragaiam, simteam ca ma arde si mai tare.
in mod normal crontan ceva, iau o bomboana, dar aseara vroiam sa dorm si nu mai puteam manca nimic...

albumul meu: http://pg.photos.yahoo.com/ph/channnah/my_photos
varsta bb: http://tickers.baby-gaga.com/p/car358pb_.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Cata, Doamne ajuta, lasa totul si odihneste-te si vei vedea ca totul va fi ok si vei naste o papusa de Bianca.

Astery super canapeaua!!!Amandoua ne mutam la anul in locuinta noua.
Mor cand vad fetele care pregatesc camera bebe-ului si eu numai la anul in iulie, cand ne mutam la ap. nostru de 3 camere,ii voi putea amenaja.
Dar oricum e micut pana atunci si nici la 7 luni nu e tarziu sa-i amenajez camera.

LunaNouasi eu am carcei, noaptea cand vreau sa ma intind. Si eu stiam ca e lipsa de calciu, l-am intrebat pe dr. si mi-a zis ca daca iau vitamine e Ok, dar ca e lipsa de miscare.
Asa ca, jos fundul din masina!!!!( asta-mi suna mie).

Chiar pe unde o fi Dana si celelalte fete?

Am uitat sa va spun, vineri au fost in vizita la noi prietenii nostri si i-am intrebat daca vor sa fie nasii lui bebe si au fost foarte incantati. Nasica, chiar se gandea sa ne propuna aceeasi chestie.
Si-a intrat repede in rol, cauta pe net patuturi pt. bebe, dar nu a gasit nimic ce sa ne placa.
Ei incearca sa faca un bebe, dar pana acum nimic. Sper sa le de-a Dumnezeu sansa asta minunata de a fi parinte!!!

poze
gio si bb Marco 24+

Mergi la inceput