Mamici de ianuarie-februarie 2006 (42)
Raspunsuri - Pagina 4
Denisam spune:
Bombo-frumoase hainutze si noi am mai primit ieri cate ceva si o sa ii iau si eu in noi mai ales i dec cand is reduceri.
fug la treaba acasa si somn usor!
Denisa
23
BEBIK
Zambeste, si maine e o zi!
maraki spune:
Monica70 te INVIDIEZ ca poti manca orice!!!Ai mancat ceapaaaa...tocmai ca avea ceapa kebabul, m-a dat peste cap definitiv astazi
Fetelor vad ca v-am dat tonul la cumparaturi pt. bebe,eu am inceput asa devreme ca urmaream reducerile si am spus sa le cumpar incet, incet...am mai scris asta de vreo doua ori pana acum pe forum
Timp avem destul sa cumparam pana vin bebeii
Bombonica sa nu imi spui ca faceti si baby-shower cum fac fetele din Canada![]()
Ioana ce mare e puiutul

Lasa ca ai timp sa dai jos din kg, acum e important bebeul

Denisa sv. usor in continuare![]()
Irina daca ma simteam bine ma duceam sa cumpar vinete astazi
O las pe maine ![]()
Acum sigur ma duc la somn![]()
Pupici la burtici
23+
Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36
miraklucker spune:
Buna seara fetelor
in sfarsit reusesc sa va citesc, cred ca de o ora!!!
am vazut si o gramada de poze, sunt asa frumoase hainutele!! Sa le poarte sanatosi bebeii!
Eu am facut curat azi la Daria in dulap si am sortat hainutele mici. Pentru surioara!!
sunt o gramada, acum realizez ca nici macar nu am apucat sa o imbrac in toate, nici macar odata. Si sunt atat de multe, asa ca ma abtin ,cei drept, cu greu de la cumparat altele. Plus ca aici se primesc cadou cel mai mult hainute.
Singurul lucru care mi-l trebuie e un carucior pentru 2. Am deja doua dar cum Daria nu va putea sa mearga inca singurica.... Ce sa mai spun ca mai nou nici David nu vrea pe jos asa ca se inghesuie amandoi intr-un carucior. Ce oi face la anul cu 3??? O sa trebuiasca sa-i car pe toti??
am vrut sa scriu mai multe dar m-am zapacit de tot nu mai stiu ce!!!
In sfarsit l-am simtit si eu pe bebe!! asa ca lumea!! vineri seara am fost la o intalneala asa intre femei , suntem cateva prietene care ne serbam zilele de nastere. si cum eram linistita l-am simtit. Si de atunci in fiecare zi!! doar ca misca in stanga ceilalti doi au miscat mai tot timpul in dreapta. De fapt sta cu capul in partea stanga iar David si Daria au fost cu capul in dreapta.
Acum a intrat si sora-mea pe messenger,
poate mai reusesc maine sa mai scriu doua randuri, ca tare imi sunteti dragi!!!
http://pg.photos.yahoo.com/ph/miraklucker/my_photos
andiaroro spune:
Cum sunt iarasi in mijlocul unei "fericite" insomnii m-am gandit sa va mai "povestesc" diverse. Culmea e ca dorm 4-5 ore pe noapte si sunt fresh......
Noi nu am cumparat nimic pentru bebe.Dar in ultimii 2 ani tot a trebuit sa cumparam o groaza de cadouri pentru bebelusii "din vecini", asa ca ni s-au cam lipit de mana si niste sosetele, fularase -nu mai stiu ce ca n-am facut inventarul,oricum nimicuri de care nu ne-am mai putut despartii, chiar daca nu era"proiect bebe" la vremea aia.Si mai avem "jucarele" speciale pentru bebelusi...de alea chiar ca nu ducem lipsa.le voi scoate din cutia lor,le spal si le fac inventarul cu toate ca pana in februarie va trebui sa le mai spal o data.....
Denisa,suntem "conjudetene" la origine .Si eu tot in valcea m-am nascut, iar liceul l-am facut in Rm Valcea.
Ati incercat cu "biscuiti contra greata".La mine astia au avut cel mai bun efect . In cartea pe care am primit-o de la maternitate era recomandat ca primul gest pe care sa-l faci dimineata(in cazul greturilor) sa fie mancatul unui biscuite pe stomacul gol inainte de a te ridica din pat . Bineinteles ca nu biscuiti cu crema sau unt, ci din aia gen "populari" . Eu am avut perioade, in zilele crunte , cand am trait numai cu biscuiti si nu m-am ingrasat,ba din contra, pana la venerabilele astea de 17 saptamani am tot slabit. cat? nu se stie ca in aprilie m-am operat de amigdale si dupa o foame crunta de 10 zile cand am scapat in mancare nu ma mai puteam opri,asa ca cine mai stie cate kg avea cand a inceput sarcina.Cert e ca de cand ma duc la control ma anunta solemn de fiecare data ca am mai slabit un kg...asa ca acum ma invart in jurul kg mele "obisnuite" in ac haine si astept cu groaza "momentul exploziei"
ma opresc aici ca eu scriu asteptand "sa rasara soarele", dar voi n-ati gresit cu nimic sa cititi toate aberatiile mele
ana
paula2003 spune:
Sa nu fiti suparate pe mine, dar vad ca voi aveti si mai mult timp si ce discuta, decat sa ma bag ca musca...mai bine citesc si va mai salut din cand in cand.
BB e bine, se joaca toata ziua, nu-i convine cum stau si ma mut pana ma lasa, daca tatasu il mangaie il saluta ...pana ia mana. E frumos dar greu ca Alexa nu merge si trebuie sa o i-au in brate si nu mai pot. Sper sa nu nasc mai devreme. Am multe poze facute in ultima vreme si le gasiti pe luna sept. sau cu 09. in loc de sept.
Paula
cu Paul 25+
siAlexandra 
Giova spune:
Neatza burtici!!!
Monica imi pare rau ca nu te simti bine.Chiar ma gandeam ieri la tine, ca nu e ceva in ordine de nu ai scris.
Pe mine de 2 zile ma incearca putina greata dim. si trebuie sa fug la baie sa scuip multimea de saliva ce-mi vine. Oare de ce? O fi avand si bebele meu par? Dar n-am arsuri deloc.
Ioana super greutate are bebele. si mie mi-a zis dr. ca la 28 sapt. trebuie sa ajunga la 1kg, asa ca e in regula.
Eu nu am vazut canapeaua 
Astery!!! Unde e? sunt mai incuiata?
Bombonicaaa super hainutele, sa le poarte mica printesa sanatoasa!!!
Parerea mea e ca tot mai frumoase sunt hainutele pt. fetite!!!Asta e.
I-am aratat si eu lui Clau patutul de la Barza si nu-i place chiar deloc. Nici mie nu mi se pare foarte deosebit, dar vazand pretul... . Dar el nu-l vrea.
Am pus caruciorul in albumul Lucruri pt. bebe Marco. Acum trebuie sa ne vina si scaunul de masina, care se poate atasa la carucior si asa am bebele cu fata spre mine, ca nu are maner reversibil.
Dar e destul de teapan, cu suspensie pe toate rotile.
Sper sa-i placa si lui bebe, ca ieri dupa ce l-am ansamblat, asa de tare ma lovea....vorba lui ta-su: imi da suturi in fund.
poze
gio
si bb Marco 24+
ralirali spune:
'Neata burtici!
Giova, e supermisto caruciorul. Inseamna ca si bebe Marco s-a bucurat odata cu voi
. Noi pana la urma ne-am hotarat sa luam caruciorul doar dupa ce vine bebe, si asa e iarna si in primele doua luni nu o sa prea putem iesi la plimbare si dupa aceea ne adaptam.
Ioana, ma bucur tare pentru fericirea voastra si ca aveti un flacau voinic.
Ana, asa se simteau si la mine la inceput miscarile bebitei si de fiecare data ma intrebam daca e ea. E bebe cu siguranta. Ai sa vezi ca incet incet loveste tot mai hotarat.
Monica, esti o fericita ca poti manca ce vrei, eu cum pap ceva mai greu cum hop la baie, dar deja mi-am facut un regim si sunt mai bine.
Ieri de voie de nevoie am gatit o gramada ca nu aveam nimic usor si cu stomacul meu de ieri... dar bine ca m-am "strans" un pic.
Ursoaica, e vorba de 6 milioane
.
Maraki, e tare bancul. mi l-a trimis si mie o prietena la inundatiile trecute, dar nu vi l-am spus ca mi s-a parut cam dur tinand cont de situatia din tara
.
Dana, da-ne un semn ca esti bine sa nu ne facem griji
.
Pupici la toate burticile.
Ralu 25+
Poze: http://pg.photos.yahoo.com/ph/ralirali_p/my_photos
Varsta bebelina: http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20721;30/st/20060108/dt/8/k/c159/preg.png
Bee spune:
Buna fetele. Ce bine e sa ai sotul acasa! Stai muult mai putin pe net!
Ioana, ce mare e baietzelul tau!Eu am mari emotzii ca si eu vreau sa ma duc la eco saptamana viitoare! Si mi-e frica sa nu fie bebelusha mica pe cat de mare sunt eu! Ce sa fac, eu trag cu dintzii sa nu depashesc 1 kg la 2 saptamani! Dar daca vad ciocolata.........mi se pune un val pe ochi si infulec in nestire!Si in rest mai usurel asa, alte pofte nu prea am.
Monica 70, mi s-a facut pofta citind ce mananci tu! MI se pare foarte sanatos si normal pentru o femeie gravida sa manance des si cum spuneai tu.
Bombonica, frumusele de tot hainutzele! O sa ai 2 printese la 25 de ani? Fericita trebuie sa fii!
Mie una mi se par minunate si hainutele pe care le-am vazut pe la noi prin magazine, dar tot nu m-am indurat sa cumpar nimic. Iar patutul de 6.300 de la Barza, e splendid! Mie asha mi se pare si pe ala o sa vreau sa-l iau si eu. Anda, tu l-ai vazut chiar la magazinul lor de pe Vacaresti?
In rest eu sunt o moara stricata, iar ieri n-am facut decat sa trancanesc in capul barbatului meu despre ce trebuie sa-i cumparam Fetitzei! SI ce sa spun ce romantic e!
!Sa nu auzi decat patutz, carutz, termopane si mobila de bucatarie sau chiuveta si calorifer!
. O sa ma usuc! SI va spun eu ca socrosenia mea de socru e CRIMINAL! A venit ieri pe la noi si m-a si luat la rost ca nu l-am adus pe Radu la ei, de la aeroport! Adica din Otopeni, la 8 sa mai merg si-n Militari si abia apoi acasa! Dupa ce m-a sapunit, a deschis tam-nesam debaraua sa-mi spuna unde trebuie sa mai indesim rafturile! Sa mai punem niste cornier! SI pe balcon sa mai puscam niste gauri pentru sarme de rufe!
! Cred ca oi fi eu pasnica, dar daca ma lasa RAdu singura cu el, o sa iasa scantei! Brrrrrrr. DEcat sa-l rogi sa te ajute cu ceva, mai bine-tzi tragi un glonte-n picior! Te suna de 4-5 ori, doar ca sa-ti explice detaliile problemei! ufffffff ca m-am descarcat.
Paula, sa mai intri macar sa ne spui ca esti bine! Ca am vazut oricum ca fetele care sunt deja la al 2-lea bebel (Mira-la al 3-lea), au mai putzin timp de stat pe net!
Cine lipseste nemotivat? Toanca si Dana. SPer ca sunteti bine.
Mama, ce-am mai scris.
Bee 26+
SI FETITZA
bumbita spune:
buna dimineata, burticutelor....desi nu v-am mai scris si oricum am vazut ca nimeninu ne duc dorul, sa stiti ca eu v-am citi tot timpul cu mare atentie...ioana, ma bucur pentru tine...si eu am fost la echo...acum doua saptamani 25=...era tot baietel...760 grame si 30 cm...colul lung 47 cm...inchis...placenta sus pozitionata....totul ok...deci, ma pot duce la serviciu in continuare...inderc sa nu mai ma stresez....cu deplasarile o las mai moale...
si eu ma sperii cand nu-l mai simt, dar este suficient sa stau intinsa cu mana pe burtica si incepe...
aseara, mi s-a intamplat ceva in premiera...cum stateam, ca de obicei, la televizor, cu mana pe burtica, deodata am simtit chiar langa buric cum s-a ridicat un gogoloi tare ( tare de tot - ceva osos, parca). sa fi fost capul?
eu nu o sa-i cumpar nimic pana cand voi naste, din superstitie, dar ma bucur pentru voi ...sa aveti copii sanatosi si care va dea o gramada de bucuriii...am instruit-o bine pe cumnata mea ce carut sa cumpere, ce patut, ce hainute...o sa-i iau atunci cu cateva zile inainte cele necesare pentru spital...
insist cu intrebarea adresata celor care inca lucreaza: voi pana la cate saptamani mergeti la serviciu?
am si eu cateva poze de la echo, dar pt ca nu am mai pus poze, apelez la voi sa--mi spuneti...daca va intereseaza sau daca cititi mesajul meu.....