Mamici de ianuarie-februarie 2006 (42)
Raspunsuri - Pagina 3
Denisam spune:
Ioana-ma bucur ca sunteti bine si ca bebe e ok!
Deea felicitari pt fetitza si Monica, Mybaby voi ce facetzi?
Denisa
23
BEBIK
Zambeste, si maine e o zi!
Ursoaica spune:
Buna seara!
Pisoi te rog frumos lamureste-ma si pe mine cat ai dat pe patut?
6.300=63 milioane sau 630=6.300.000 lei!!!
Mie mi se pare enorm 63 mil
.
Cu pisoii trebuie sa mai astept sa-mi refac conexiunea la GPRS (atat am frecat tel pana am sters-o)
.
Ursoaica 25+
maraki spune:
Buna seara burticoaselor,
Nu am scris pana acum pt. ca m-am simtit rau, am mancat astazi un kebab si nu mi-a priit deloc
Cand credeam si eu ca imi revin un pic o i-au de la capat
Acum am niste arsuuuuuri....
Bee imi pare rau ca iar incep starile si la tine, sper sa fie ceva trecātor
Toate fetele care s-au innoit: sa purtati hainutele sanatoase
Si pt. fetele care au cumparat hainute pt. bebei, sa le poarte sanatosi, toate hainutele pt. beebelini sant superbe
Astery e super canapeaua
Mi-au placut si culorile
Albastru e culoarea mea preferata![]()
Bombonica eu nu am gasit pozele cu hainutele pt. bebelin.Unde le ai puse?
Felicitari mamicilor care au aflat sexul bebeilor
Vad ca au mai aparut fetite
Astazi am fost la medicul de familie pt. o reteta, asistenta mi-a spus ca m-am facut mai frumoasa
Catalina nu e nimic ca simti ca un junghi, e bebelina care se mai impinge cu manutele sau piciorusele.Si pe mine ma tinea ceva dimineata in partea stanga jos de tot, cred ca erau ligamentele ....a durat ceva pana sa ma lase dar asta nu e durere care sa te puna pe ganduri, se simte altfel....o sa vezi ca nu e nimic rau maine cand te duci la dr.
Fetele oare de ce nu a intrat deloc Dana ? Poate nu s-a dus la sv...
Va pup pe toate, mai scriu maine ca acum ma simt groaznic...noapte buna
23+
Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36
maraki spune:
Un banc tare de tot: Sf. Petru se duce la Dumnezeu si spune:
Doamne ce ne facem ca Romania este sub ape!!!
Lasa-i Petre! Au vrut un marinar,le-am dat acum si apa!!!
23+
Monica
irinadum spune:
Ioana bravo sa vezi ce baietei grasunei o sa avem.
Ana felicitari petnru bebe ai sa vezi ca ai sa miste din ce in ce mai mult si mai tare.
Ursoaica cred ca e vorba de 6 mil si 300 ca pana la urma 63 de mil e o suma nu cred ca are cum sa coste un pat de copil atat.
Monika bun bancul ne-am amuzat bine . Sper ca maine sa te simti mai bine.
Irina 27+
Denisam spune:
Monica ai grija cu ce papi ca sa nu iti mai fie greatza si incearac sa maninci mai usor, poaety asa e mai bine!
Bun bancul![]()
Denisa
23
BEBIK
Zambeste, si maine e o zi!
Bombonicaaaa spune:
Salut fetelor! Acum am sosit si yo...m-am dus pana la sot la servici sa mergem in lunch
...ca i-mi era pofta de mancare chinezeasca
dar in drum spre casa nu am rezistat tentatiei de a intra intr-un mag. cu hainute pt. bb
asa ca am mai cumparat cateva
...cu hainutele eu am cam terminat de luat ceea ce am nevoie pana pe la 6 luni
mai trebuie ceva caciulite si un costumas gros pt. iarna .
Am reusit sa pun pozele sau macar sper ca am reusit....
http://community.webshots.com/user/bombonicaaa
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20704;104/st/20060104/k/543e/preg.png
monica70 spune:
LUNA NOUA felicitari pentru fetita!
IOANA felicitari pentru urias ,dar nici cu tine nu mi-e rusine!!!
DENISA am observat si eu ca MYBABY lipseste de-o vreme, sper ca e ok si ne da un semn!
ASTERY e draguta canapeaua si presupun ca se desface si ajunge ca un pat de dormitor, si noi avem una asemanatoare facuta la comanda, e supercomoda.
CATA si pe mine ma mai jeneaza cand in stanga, cand in dreapta, ba ma mai si impunge, ma mai doare, de multe ori presupun ca-i de la constipatie.Sunt curioasa ce-ti zice medicul.
De lovit gagica ma loveste chiar acum de-mi vine sa fug la toaleta, cred ca merg de 30 de ori pe zi!!!Plus noaptea pe la 2, pe la 4...
MARAKI-MONIKA nu pot sa cred, nu-ti mai trece raul asta?!? Cred ca as innebuni mai ales ca-s pofticioasa si mananc super dezordonat si dez - asortat!?! Am mai inventat un cuvant!!!
Azi de exemplu cand am plecat la birou am baut o cana de lapte.Acolo am mancat intai o cana cu musli(cu fructe uscate) + iaurt de baut.Asta cum am ajuns ca imi era foaaaaame!Acasa n-am avut timp ca ma trezesc in ultimul moment.Restul cutiei de iaurt l-am consumat pe parcurs.Am mai mancat o felie de paine uriasa cu zacusca(n-am avut timp sa-mi fac sandwich...si asta am inhatat in fuga din frigider).
Au urmat pe rand o cafea,o banana,inca o felie cu zacusca, un mar...inca o felie...
Deci cam stilul meu, incontinuu...din jumatate in jumatate de ora.
Am ajuns acasa la 16,30 moarta de foame(!) si de pofta si am topit o farfurie cu fasole + ceapa de rigoare...
Apoi a venit acasa sotul si mi-am luat portia de ciocolata in timp ce citeam ziarele.Acum ma tot gandesc ce sa mai mananc inainte de a mai bea o cana de lapte! Cred ca ma pun pe ciuperci!Daca supravietuiesc noptii va anunt maine!!!Teoretic ar trebui sa crap, nu? Cred ca voi visa ceva de genul CTP doar...
De gatit...altadata!
Maine imi vin si bibliotecile va fi zi incarcata! Vad ca azi mami a terminat de curatat geamurile,usile, faianta din bucatarie...Altfel arata!!!Patutul din lemn primit am inteles ca arata bine, l-a luat tati si l-a dus sa-l lacuiasca, n-am apucat sa-l studiez inca.
Si salteaua a zis mami ca-i perfecta, eventual ii schimbam invelitoarea.Macar fac economie si oricum e de la o verisoara din Arad, macar nu-i de la straini.Si pe cei 4-7 mil.economie cate hainute voi lua!!! Mami a zis ca mai avem timp, prin oct.-nov. sa mergem doar la cumparaturi pentru bebe.Acum sunt oricum prinsa cu mobila.
A! Am uitat sa va povestesc cum stau cu INTELIGENTA si MEMORIA!!! Am pus niste haine la spalat in seara asta si am uitat sa pun furtunul de scurgere in wc.Asa ca atunci cand am vrut sa intru in baie....m-am simtit ca sinistratii! Noroc ca e o gaura de scurgere si n-a ajuns pe parchet in camera! Chiar ca sunt idioata! Atatea tampenii n-am mai facut demult ca in ultimele luni!
Plus ca la intrarea in bloc, am scapat pe jos plasa in care era borcanul cu zacusca gol care s-a facut zob de zob.Cand sa scot punga in care era si s-o arunc la gunoi am reusit si sa ma tai putin la deget!Impiedicata in ultimul hal! Si chiar nu eram asa!
Ce voi mai face in urmatoarele trei luni mi-e si groaza sa ma gandesc! Poate nu degeaba ne recomanda astia sa stam acasa, daca se poate in pat...pentru securitate!!!
Acum chiar va las, fug la ciuperci!
Noapte buna!
MONICA 25+
maraki spune:
Bombonica acum intru si eu sa vad pozele, s-a incarcat abea prima poza dar din ce am vazut cand am deschis albumul mi se pare toate SUPERBE

Sa le poarte sanatoasa papusica
M-a prins ora asta ca m-a sunat o matusa si am vb o ora la tel.
noapte buna fetelor, pupici
23+
Monica
monica70 spune:
BOMBONICAAAA sunt super hainutele, daca nu ma imbolnavesc de la ciuperci si lapte, m-ai imbolnavit tu cu pozele. Si eu vreaaaau, unde gasesc eu in Arad asa ceva?
MONICA 25+