Mamici de ianuarie-februarie 2006 (42)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alina80 spune:

Si eu sunt pentru intalnire! Doar sa ziceti cand si unde in functie de programul vostru de la servici! Si vorba CATALINEI, mai repede, sa nu inceapa iar ploi!
BEE, sa poarte sanatoasa fetita ta hainutele! Sunt superbe toate!!!
ASTERY, sa stapaniti sanatosi canapeaua, este foarte frumoasa!
Acum chiar ca fug la ! Pupici!
25+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/alinanegrescu/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Astery- e faina canapeaua si practica, exact cum ai zis.
Cu micile naostr comori din burtica asa e, uneori nu-mi venea sa cred, dar de cand dulcineea e asa activa, parca abia astept sa treaca timpul si sa iasa la lumina, mai ales ca va dc asi tati aincpeut sa o alinte in fiecare zi:) EU zic sa incercam sa ne bcuuram de miscariel lor si sa traim si enjoy aceasta sarcian c asi eu si tu si alte fete am luptat pre amutl pt aceste comori, nu
Bun venit celorlalte fete, eu fug acusi al mucna ca Emma iara msica si eu am treaba o groaza..
V apupic, ,ai intru eu, bafat celor ce merg maine la medic.
Giova sa fie caruciorul ok!

Denisa
23
BEBIK
Zambeste, si maine e o zi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LunaNoua spune:

Dragelor, felicitari pentru cumparaturi. Sa le poarte bebelasii sanatosi si cu placere, sa le bucure pe mamici :)

ank si bb, si eu am arsuri si burta tare, dar am observat ca daca stau in pat e ok. Se relaxeaza burtik. Pentru arsuri, eu iau Rennie. Si imi trece cateodata doar de la un sfert de tableta.

Eu tocmai am primit cadou un dulap de la mama mea, facut "surpriza" ceea ce nu ma prea incanta, caci as fi vrut sa il aleg eu ca model, macar culoarea. Si mai ce mai surpriza am avut, cand au venit cei de la firma la care a dat comanda sa il monteze, si sa imi spuna ca programul lor este pana la 17 (era 17 si 15) si ca daca vrem sa ni-l monteze, trebuie sa ii platim. Ce mai poti sa zici la o faza ca asta ??????

Si nici macar nu imi place :(((((( E un animal de dulap roscovan la culoare, fara nici un briz-briz, doar cu usi. Uite si reactia sotului:( "Putem sa il vindem?" Asta e. Calul de dar nu se cauta la dinti...Daca noi n-am fost in stare sa ne luam ....

Pupici, Deea 21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisoi3 spune:

Giova si Bombonica, sa stapaneasca si sa poarte puiutii vostri sanatosi lucrusoarele cumparate.
Astery, frumoasa canapeaua, imi place foarte mult! Dar mie imi place si catelul, vreauuuuu si iooooo catel! Imi plac cateii de nu mai pot, am mai zis asta, stiu, dar tot o mai zic. Motivul pentru care nu mi-am luat unul este ca nu aveam timp sa ies cu el, si eu si sotul am lucrat foarte mult in ultimii doi ani si nu as fi avut timp de el saracutul. Dar astept sa creasca bebe un picut si luam si noi un catelus! Ce imi plac! Care mai aveti catei? In afara de Astery si Maraki?
Si mie mi se pare cateodata incredibil ca sunt graviduta si am un bebelin in burtic, nici nu imi vine sa cred, uite, pana acum a miscat in continuu, acum cred ca face somnic. E o stare minunata, fetele, sa ne bucuram de ea si sa ne ajute Doamne-Doamne sa nastem usor!
Ralu, buna ideea ta cu intalnirea la Brasov, mie imi place ideea. O facem, fetele?
Hai sa iti zic de patutul ala de 6300. Mie mi-a placut foarte mult, e beton, e mare si solid, iti zic asta pentru ca George (sotul meu) e un cusurgiu, cautam patut de vreo 4 luni si asta si ala de la Miniblu sunt singurele care i-au placut. Din motive lesne de inteles, il vom alege pe asta de la Barza. Plus ca se face si pat pentru cand mai creste bebe. Noi o sa-l cumparam, pe bleu deschis. Mi se pare ca pe bleu deschis arata cel mai bine. Si mai vrem si sifonier, aceeasi culoare. Ti-am zis, patutul e solid, arata bine si merita banii. Are sertare jos, plus un fel de comoda langa el. Grilajele nu stiu cum se dau jos ca nu am avut curiozitatea sa incerc, banuiesc ca nu e un sistem prea complicat.
Sper ca te-am lamurit cat de cat. Ti-am zis, mie mi-a placut foarte, foarte mult.
Ma duc sa fac ordine in bucatarie, pupici.
Anda si bebe Mark 25+

toujours optimiste
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20724;122/st/20060107/dt/8/k/0200/preg.png
Pozici:
http://es.pg.photos.yahoo.com/ph/gatita_pequena2004/album?.dir=e131

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralirali spune:

Merci mult de lamuriri, Anda. O sa ma consult si eu cu Ovi si vedem cum putem comanda patutul.
Cat despre caini, eu am o minune de chihuahua care e si matza si caine si e plina de personalitate. E fetita si o cheama Tzake si fiind asa mica nici nu trebuie sa iesim cu ea, are locul ei pe balcon si e taaaaaaaaare iubareata. Daca vrei sa o vezi, o gasesti in albumul Ralu&Ovi 2005.

Ralu 25+
Poze: http://pg.photos.yahoo.com/ph/ralirali_p/my_photos

Varsta bebelina: http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20721;30/st/20060108/dt/8/k/c159/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LunaNoua spune:

Hehe, Ralu, ce tare e catelusa!!! Plina poza de personalitatea ei :))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisoi3 spune:

Ralu, super catelusa, imi place mult de tot, are niste ochisori si urechiuse super! Sa-ti traiasca, e o frumoasa! Si e super ca nu trebuie sa o scoti afara!
Anda si bebe Mark 25+

toujours optimiste
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20724;122/st/20060107/dt/8/k/0200/preg.png
Pozici:
http://es.pg.photos.yahoo.com/ph/gatita_pequena2004/album?.dir=e131

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinadum spune:

Giova sa nu uiti sa ne pui poze maine sa vedem si noi caruciorul.
Oana ai pus poze? ca eu nu le vad.
Deea nasoala treaba cu dulapul si cam delicata dar o sa gasiti voi o solutie.
Ralu frumoasa catelusa.
Monika azi ce ai mai facut iar ne citesti din umbra sau faci vinete?
Irina 27+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns T_Ioana spune:

Buna fetele, abia am reusit sa va citesc! Bine ati venit pentru cele noi, bine ati revenit pentru cele mai vechi, va pup mult pe toate si sper sa am timp sa diger atatea informatii.
Noi acum am venit de la echo.
Bebelul este perfect dezvoltat, are exact atatea saptamani cat stiam si eu, DPN-ul s-ar putea muta pe 23 decembrie dar asta mai vedem noi. Are 1 kg (plus/minus cateva zeci de grame),
DBP=72 mm, placenta e OK iar dragostea mea.... isi baga manuta in gurita. Am pus si 2 poze la "Echografii" in albumul meu.
A fost tare simpatic dr. cand ne-a intrebat:"V-am spus sexul data trecuta?" Noi "da, dar speram sa ne confirmati, ca sa fim siguri ca nu s-a schimbat nimic!" "pai daca v-am spus ca e fetita, inseamna ca.....v-am mintit, uitati ca se vad testiculele!" Era destul de vioi si s-a vazut atat de perfect totul, inclusiv mugurii dentari, coloana si .....bijuteriile!
Cristi era topit, se uita la ecran si ma tot prindea de picior si imi zambea. A fost tare dragut! Ma bucur atat de mult ca e bine si vioi si ca l-am vazut.
Pe de alta parte s-a socat medicul. Ultima oara am fost la echo la el in 26.07 si pana azi, adica 26.09 am pus 10kg. Mi-a spus ca e cam mult in 2 luni dar daca am grija de acum va fi bine. Asa ca nu stiu voi cu ce va laudati dar eu per total am pus 14 kg. La 1.69m am......75 kg. Culmea e ca mie nu mi se pare ca sunt grasa...dar cred ca eu m-am obisnuit cu mine
Va tzuc si fug sa pap ca imi face Cristi macaroane cu branza

Ioana si 27+
Pozicile mele
Samburelul

"Viata trebuie traita asa cum este pentru ca ni s-a dat fara sa o cerem si ni se va lua fara sa fim intrebati"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andiaroro spune:

Vin si eu cu o "jalba in protap"........Am senzatia ca bebe al meu a inceput sa miste si acum "imi trebuie confirmarea" ca numa insel.Acum am 17 saptamani si prima data am simtit ceva bizar acum vreo 3-4 zile cand am mutat niste cutii.nu erau grele, dar m-am aplecat m-amridicat de cateva ori si la sfarsit a inceput sa-mi zvacneasca ceva in interiorul burticii in partea de jos.Sambata cand imi faceam griji ca e sotul meu in avion, iarasi a inceput "zvacneala" ......astazi cand am primit un tel sa ma duc in 2 ore la un interviu fenomenul s-a repetat.O fi bebeul meu care a inceput sa reactioneze?
"Experienta" voastra ce spune?

Pupici

ana

Mergi la inceput