Mamici martie-aprilie 2006(14)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dananita spune:

Cat, bine ai revenit! Sanatos si tinem pumnii!

Serj si tie iti tinem pumnii!

Pupeturi!

Danutza dutza
Malaika

www.strasbourgcurieux.com/fourrure/fourrure%20de%20luxe.htm" target="_blank">Si ele au dreptul la viata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ile77 spune:

Buna dimineata
Uite acum m-am trezit; cam asa ma trezesc de ceva timp intre 10,30 si 11.
Spre marea mea surprindere ,e o zi superba afara cu un soare tare dragalas.( de obicei ploua ).

Fetelor ,voi dormiti tot asa mult ?

Tina Welsh, pe bune, nu fii rautacioasa pina la capat, vezi bine ca am corectat .

Fetelor cum mai stati cu constipatia? Pe mine cind ma intreaba cineva cum ma mai simt raspund:" ar fi totul ok daca nu m-ar omori constipatia asta". Acum am inceput sa iau niste pastile cu fibre(Bio-Fiber) si vaz, ca cel putin nu ma mai balonez.

Uff,ma bate gindul sa ma vopsesc,desi citesc peste tot ca nu e indicat.Nu stiu cum ar arata sa ma vopsesc fara sa ating radacina parului. Dar cel putin sa imi fac numai niste suvite.
Voi chiar credeti ca e chiar asa periculos vopsitul parului in perioada asta?

Sper sa aveti o zi frumoasa.
Eu o sa dau un tur prin oras,ca asa vreme frumoasa nu stiu cind mai vine peste noi.

ile18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tina_Welsh spune:

CATTTTTTTTTT, bine ai revenit!Te !Ma bucur asa de mult ca totul e bine!Sa ne spui si noua daca afli ce e, ok?Si o sa vezi tu ca totul o sa fie bine pana la final!Hai curaj ca nu mai e mult1!
Serjcu mare placere!Succes in continuare!
CAtrinel ma simt mai bine. Oh da...acum vreo 3 zile s-au oprit!Dar acum ma simt obosita tot timpul si ma doare mijlocul! Dar e o durere suportabila! Si by the way, faza cu tava pe care ai patit-o tu, am patit si eu aceeasi durere insa nu era vorba de o tava ci de o oala !

Tina and Tina and Mark's baby
Zile ramase pana la data nunti..
Poze cu mine, cu sotu si cu prichindel la mami in burticel

Mergi la inceput

Fetelor cu cani mari eu beau cu STICLA de 0.5 ca sa fiu sigura ca beau cel putin 1.5l la job si restul pana la 2-2.5 acasa (din alimentatie si nu numai).

Danutza dutza
Malaika

www.strasbourgcurieux.com/fourrure/fourrure%20de%20luxe.htm" target="_blank">Si ele au dreptul la viata!

Mergi la inceput

Sunt fericita!! A gasit sotul meu in Ploiesti eco 3D cu 1.5mil. E o economie considerabila! Si daca obstetricianul e de acord o sa o facem acolo! Detalii va pot da maine sau chiar dupa eco, mai sigur.

Danutza dutza
Malaika

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Serj spune:

ile77 si eu as dormi mult (daca m-ar lasa baietii mei)
iar de vopsit eu m-am vopsit de la radacina dupa ce am facut 12 sapt. dupa care am pus si suvite. asa ca am facut tacamul complet...
si nici la prima sarcina nu am stat fara vopsea (ca nu se poate) si vad ca puiul este sanatos, doar putin prea activ pt. energia pe care o mai am
eu cred ca nu are ce sa faca rau, dar stii in sarcina daca ar fi sa ne luam dupa medici, nu am mai face nimic. si apoi vopselele de acum nu mai sunt atat de toxice cum se faceau odata.
Multumesc de pumnisori, chiar am emotii pt. rezultat!

cristina

BB mic a lu’ Serj

Poze cu puiul meu

Poze din vacanta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jane04 spune:

Buna fetele , ma bucur sa vad ca faceti bine !
Sa stiti ca eu fac bine , doar ca nu am avut timp sa stau pe net pt. ca am stat 2 sapt . acasa ca am avut contractii si de 2 sapt am venit la serviciu si a fost colega in concediu...asa ca am muncit de numa - numa.
Ma bucur fff mult sa vad ca stiti ce aveti ca noi am fost la eco si pt. ca aveam contractii bebe nu prea avea loc si statea pe burtica strans , de nu am putut vedea nici cum ce este.
Dar o sa vedem luna viitoare.
In rest va pup si incerc sa citesc din urma sa vad ce ati mai facut.
PS: S-a mai gandit cineva sa faca vaccin antigripal ? Eu sunt stresata cu gripa ca doar vine frigul ...
Voi ce ziceti fetelor ?
17+

Mergi la inceput

Janeeeee, bine ai revenit!! Iti doresc sanatate si BB sa stea cumintel acolo unde ii e locul acum! Mai scrie-ne cand ai timp!

Danutza dutza
Malaika

Mergi la inceput

Am citit ca putem face vaccin antigripal. Eu nu o sa-mi fac, oricum vreau sa stau acasa din decembrie si pana atunci sa ma folosesc de art13 din og96/2003 modificata si sa-mi reduc programul de lucru cu 2 ore.

Danutza dutza
Malaika

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pispirica spune:

Buna fetelor!
Daca tot facem cunostinta am pus si eu cateva pozici.

Va pup

Anamaria 13+ si bamboocel cel voinicel
Pispirica's album

Mergi la inceput