Mamici martie-aprilie 2006(14)
Raspunsuri - Pagina 7
dananita spune:
TREZIREAAAAAA!!!
5 secrete sa fii o femeie fericita: 1- este important sa gasesti un barbat care sa imparta casa cu tine,si sa aiba un job ca lumea 2- este important sa gasesti un barbat vesel, care sa danseze,sa te plimbe, sa te faca sa razi 3- este important sa gasesti un barbat tandru, romantic, care sa te rasfete si sa nu te minta 4- este important sa gasesti un barbat care sa fie bun la pat si sa-i placa sa faca sex cu tine 5- este foarte, foarte important ca acesti 4 barbati sa nu se cunoasca intre ei!
Danutza
dutza
Malaika
www.strasbourgcurieux.com/fourrure/fourrure%20de%20luxe.htm" target="_blank">Si ele au dreptul la viata!
dananita spune:
Nicolle, si eu si sotul meu visam tot baietel frumos si tot fetita ne dorim
Noi aflam pe 11octombrie ce e, daca ne lasa!![]()
Danutza
dutza
Malaika
www.strasbourgcurieux.com/fourrure/fourrure%20de%20luxe.htm" target="_blank">Si ele au dreptul la viata!
nicolle27 spune:
DANANITA,ce reteta buna ptr fericire,asta ca sa ne mai dezmortim fruntile.Chiar mi-a placut.Va doresc sa vi se implineasca visul cu fetita.Multe pupicuri.
aileana spune:
Buna dimineata gajici,
DANANITAAAA, vad ca avem aceeasi varsta a sarcinii, ca avem Lilypie-ul la fel, desi vad ca UM a fost la tine cu 2 zile mai tarziu ca mine.
Eu de 2 seri stau cu mana pe burtica, pentru ca am avut senzatia ca l-am simtit pe bebe. Sper sa nu fie gaze si sa mi se para, desi stiu ca in curand o sa il simt oricum.
Dimineata m-a trezit la ora 6 (nu mi-am mai gasit nici o pozitie de dormit in pat, toate mi-erau incomode pt burta), iar la 7, cand trebuia sa ma trezesc sa ma pregatesc de serviciu, am simtit ca ma ia somnul (adica il/o ia), da i-am zis 'Na!, daca m-ai trezit mai devreme, acuma nu mai facem nana si plecam la serviciu, mai dormi acolo'
.
In rest ne simtitm bine, bem mult laptic, fructe, apa (ceshcutza mea de apa e un pahar de-ala mare de bere, de 450 ml
).
Sambata viitoare mergem din nou la doctor, poate vedem ce e, ne pregatim pt nunta (deja simt ca mi se taie picioarele cand ma gandesc si imi vine sa dispar de emotie
).... glumesc![]()
Va pup fetele si aveti grija de voi si de bebici.
Ileana
15+
Most wanted baby
Pozele noastre
Life is like a box of chocolates... You never know what you're gonna get
Tina_Welsh spune:
Serjjjjjjjjjjjjjjj, felicitari!

pentru fetita!Ai vazut ca ti-a fost frica degeaba?Exista un Doamne Doamne!Sanatoasa sa fie!
Maraki,tinanad cont ca esti inaintea noastra poate ne mai povestesti din cand in cand ce se mai intampla la tine in burtica!
Chichinabine ai venit si sarcina usoara!
Ile77fii mandra pentru ca esti unica cu 18 luni de sarcina ![]()
![]()
![]()
Megbeng, bine ai venit!Vrei pe listuta noastra?Sau esti mamica de mai-iunie?Depinde cat esti de grasuta!Daca esti slabuta burtica se vede de pe la 2 luni, daca esti mai plinuta abia pe la 3 incepe sa se zareasca ceva!
Delia, te pup si calatorie usoara!Vezi ca eu nu m-am simtit prea bine pe timpul zborului!Sa bei multa apa!Mi-ai zis odata sa iti corectez data nasterii si varsta!Acum e bine?29 septembrie, 26 de ani?
Tcelen, batauso! Te
Danutza dutza foarte bun sfatul tau pentru fericire!
Aileanavreau si euuuuuuuuuuu!

sa il simt!
Tina
and Tina and Mark's baby
Zile ramase pana la data nunti..
Poze cu mine, cu sotu si cu prichindel la mami in burticel
ileana_marius spune:
quote:
Originally posted by Catrinel_17
Ileana Marius, sa mergi inapoi in trei saptamani??? Nu e prea mult ca sa stai cu infectia? E sigur ca o ai?
M-am mai uitat pe pagini nemtesti si scrie ca poate duce la pielonefrita acuta (fara complicatii) ¡¦indus de Klebsiella pneumoniae dar totusi e bine sa o tratezi din timp.
Nu poti merge si la alt medic?
C+ bb mik
Dr. a zis sa mai asteptam 2 saptamani (care se fac saptamana viitoare) si apoi sa imi dea tratament, dupa ce fac 3 luni de sarcina. Infectia o am cu siguranta pt. ca este trecuta pe buletinul de analize (cultura din secretie).
Medicul nu il pot schimba, am incredere in el si oricum nu mai am timp acum. La sf. saptamanii viitoare plec din tara, acolo cu siguranta voi avea alt medic, dar cred ca va mai dura ceva pana atunci.
Ileana
11+DPN
Cat spune:
Buna dimineata si de la noi! Am revenit in sfarsit...dupa tot felul de peripetii.
Pup fetele care au intrebat de mine si care s-au ingrijorat de noi!
Sa va zic ce a fost cu mine: m-am dus joia trecuta din nou la München la un alt prof dr laudat, trezita de la 5:30, am plecat singurica (ca sa nu o mai chinui pe Dariushca) cu un tren de 7 fara ceva si am ajuns eu frumusel la clinica unde aveam programare la ora 10, vreau sa va spun ca am intrat la 14 si ceva, am asteptat peste 4 ore
de intepenisem toata. In schimb dr mi s-a parut super si f amabil, m-a luat din nou la puricat, cu tot cu repetarea analizei de sange, eco doppler, tot tacamul. Concluzia este ca pana acum bebu e bine, dar ei spun ca tb sa merg la ei in München in fiecare saptamana pt control pt ca riscul nu a trecut. Asaaa, acum vine partea frumoasa ca am iesit eu de la dr obosita moarta ,nemancata, nebauta, ne dar fericita ca mi-am vazut puiul si ca am fost asigurata ca e totul ok deocamdata m-am repezit la un suc super rece. M-am ales cu o fargingita de toata frumusetea
de am zis ca nu mai scap de behait si am dat-o pe ceaiuri cu miere si lamaie, stat in pat, nani ca eram obosita de parca muncisem o saptamana. M-am refacut eu cat de cat si ce-am zis duminica ca era soare si cald afara, sa mergem noi la Zoo in München cu pitica ca tare a mai fost cumintica cat mi-a fost mie rau si merita recompensa. Dupa o zi de plimbat pe la Zoo iar am cazut lata si am zacut 2 zile mai ales ca m-a intors tusea.Astea-s aventurile mele...
Maine iar merg la clinica din München ca se face saptamana dar sper sa nu se mai repete povestea de data trecuta.
Bun venit in gasca
fetelor noi! Sarcini usoare si bebei sanatosi!
Adriana mica, imi pare tare rau de ca ti s-a intamplat! Multa sanatate si sa-ti dea Domnul putere, iar data viitoare va fi bine! 
Catrinel17, danke pt ajutor. Am reusit si eu sa-mi pun bentita. Imi pare bine de cunostinta, mamico! 
Tina prin ce ai trecut si tu, mi-ai dat emotii! Fii cumintzica si ai grija de tine si de bebe!
Ariadna bine ai revenit! Cum a fost in concediu? Cum s-au comportat bebe si piticul tau? Hai la povesti!
Serj, ma bucur mult pt tine!
Felicitari pentru fetitz, stiu ca iti doreai mult! Ce frumos! Poate vad si eu maine la eco ce avem (eu simt ca e baietel iar tati fetitza).Eu o sa discut maine cu medicul daca o sa fac sau nu "cordonocenteza", e o procedura asemanatoare cu amniocenteza, tot cu un ac din ala mare cu care se extrage sange fetal din cordonul ombilical. Riscurile sunt cam aceleasi dar rezultatul vine mai repede 3-5 zile si se vede daca bebe a fost sau nu infectat de virus.
Aileana, LadyHawk, Dananita si eu sunt posesoare de
birmaneza, dna Clara (iubitoare si cuminte), 10 ani , pe care am fost atat de nebuna
de am adus-o aici cu mine din Ro. La analiza de toxoplasmaoza a iesit ca nu am imunitate si stau un pic mai departe de ea, sotulica ii face curat la ladita cu nisip. Am avut-o si cat eram insarcinata cu Daria si totul a fost ok, cand am venit cu Daria acasa de la maternitate a fost f curioasa sa vada ce "miauna"in maxi-cosi
. In camera Dariei nu are voie nici acum. Cand era Daria bebe si umblam cu baby-phon-ul dupa mine prin casa incepea si Clara sa miaune cand o auzea ca plange sa ma faca atenta. N-am de gand s-o dau, mai ales ca Daria a crescut cu ea si se impaca f bine!!!
pisicoasele
Delia drum bun si petrecere frumoasa acasa! Sa ne dai de veste cand poti ca ai ajuns cu bine!
Nshiro, daca nu gasesti panaloni de
pe masura ta, zi ca trimitem de aici! Sunt cum i-ai descris tu, cu o parte elastica peste burtic, doar ce mi-am luat si eu o pereche negri si mai grosuti pt toamna.
Nanouk, sper ca esti bine si in curand va apucati de treaba la
! 
Pup toate fetele!
Pozele noastre
Piscotel mititel
Catrinel
17+ si
Daria Maria
Serj spune:
buna dimineata burtici!!!
pt. fetele care m-au intrebat de nume, as vrea mai intai sa fiu sigura ca este sanatoasa, si apoi sa decidem. oricum, vineri imi da raspuns la "alfafetoproteina", si in prima faza voi sti ceva despre sanatetea ei, apoi in 20 zile am raspuns definitiv. dar tot imi vine numele Sonia (nu stiu de ce).
cat despre miscari, nici mie nu mi se pare ca simt ceva, dar medicul mi-a spus ca o voi simti curand pt. ca se misca mult.
tcelen da, mi-am dorit fooooarte mult fetita si sper sa fie totul ok. sper ca si tie sa ti se implineasca ce-ti doresti![]()
dananita si nicolle27 si eu visam doar baietei, si ma gandeam ca asta este. asa ca poate....
tina multumesc, am vazut!!!![]()
va doresc si voua sa fie cum vreti si sanatosi!!!!
pupici la toate
cristina
BB mic a lu’ Serj
Poze cu puiul meu
Poze din vacanta
Serj spune:
cat ce ma bucur sa te revad si ca este totul ok.
si eu presimte-am ca est baietel, dar poate pt. ca imi era frica sa nu fiu dezamagita, pana la urma iubeam ce venea, dar stiam ca alta sansa nu mai putea fi.
cred ca acelasi examen (dar din lichid amniotic) mi-au facut si mie, pt. ca rezultatul de la alfafetoproteina vine in 3 zile, tot pt. a vedea daca este sanatos. asta este o parte de analize.
de cand considera ei ca este puiul in afara pericolului?
multa sanatate si pupici!!!!
P.S. la voi este deja frig?
si am vazut ca avem aceiasi perioada de sapt.fix!!!
cristina
BB mic a lu’ Serj
Poze cu puiul meu
Poze din vacanta
Catrinel_17 spune:
Neata burtici!!!!!!!
Aileana, si io am un pahar din ala mare de apa, de zici ca-i vaza!! Si golesc 1-2 cit stau la birou.
Chichina, bine ai venit printre noi!!
Maraki, imi pare asa de rau ca nu te simti bine…. Dar bebe va fi … un SUPER bebe, ai sa vezi!! 
Serj, ai vazuuuuut??? Ti-a spus eu cum era cu visele!!! Excelent!!!
Ileana, bafta si multa sanatate! Daca ai incredere in medic e foarte bine, inseamna ca stie el ce zice.
Caaaat! Bine ai venit inapoi, ca strigam toate dupa tine de nu stiu cind! Stai cuminte si nu te mai obosi atita!! Deci teste in fiecare saptamina… mi.e ca exagereaza, dar e mai bine sa fii precaut! Daca nu ai facut toxoplasmoza inseamna ca nici pisica nu e infectata, mai ales daca nu iese pe afara. Dar e mai bine sa-i faca sotzul toaleta.
Delia, drum bun, abia astept sa ne povestesti cum a fost!!
Nicolle 
Tina, cum te mai simti? Au incetat singerarile?
C+ bb mik