Mamici martie-aprilie 2006(14)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Buna seara gravidutze,

Tina eu sant pe lista mamicilor ian-feb Intru din cand in cand sa va citesc si pe voi ca imi santeti dragi,in masura in care pot sa va incurajez, o fac
Catrinel am primit mesajul tau insa mi-a fost cam rau si nu ti-am raspuns
Sarcini usoare fetelor, sa scapati cat mai repede de greturi ( cele care inca le aveti )

23+

Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Chichina spune:

quote:
Originally posted by Tina_Welsh

Tcelen, mi-a fost destul de greu sa recuperez dar promit sa o re-actualizez cat de curand, am mai schimbat cateva date prin ea. Va rog, pe toate care aveti date de schimbat in lista spuneti-mi!
Ciuf da-mi te rog datele tale sa te adaug pe lista!
Kim iti adaug acum Dn la bebel!
Maraki,Lumysti,Virgi,Zuzi,CorinaGva trec la noi pe lista?Daca vreti, va rog sa imi dati datele voastre!
AlinaALEximi pare rau de intarziere, te-am adaugat pe listuta!SI doctorul recomandat de asemenea!
Tweety am adaugat si medicul tau!
DACA MAI AVETI SUGESTII PENTRU LISTUTA SAU DATE INCORECTE PE EA, VA ROG SA IMI SCRIETI. ORI AICI ORI PM!

Tina and Tina and Mark's baby
Zile ramase pana la data nunti..
Poze cu mine, cu sotu si cu prichindel la mami in burticel

Buna seara burtici, postez pentru prima data,dar asta nu inseamna ca nu v-am citi postarile de pana acum. Desi sunt f. vorbareata nu prea imi place sa scriu, dar as vrea sa imi impartasesc gandurile cu voi ca sunteti tare simpatice.
Sunt si eu o viitoare mamica de aprile 2006.
D.N. 17.04.1978
U.M. 03.07.2005
bebe 14.04.2006

Cris si bebe 12s

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ile77 spune:

Hai fetelor,nu fiti rele.

Am observat si eu ,dupa ce m-am facut de ris ,ca am scris 18 luni in loc se saptamini.
Dar am corectat acum( suna mai pamintean,nu?)
Mi s-a intimplat de multe ori sa zic luni in loc de saptamini
Cind am fost sa mi se ia singe pt analize,m-a intrebat asistenta:"si cit ai", si raspund mindra:" 8 luni".Dar apoi i-am vazut fata si mi-am dat seama ce zisesem ,asa ca am corectat:"scuze, 8 saptamini".

Si ca sa trecem la oile noastre, azi am pedalat un amarit de km,ca ,sincer,m-am plictisit rau la viteza pe care am folosit-o.

Pe 7 octombrie ajung si eu,in sfirsit, la ecografie.
Sint tare curioasa ce e piciul, ca mereu visez numai baiat.
Aici te duci numai o data la ecografie si daca totul e ok ,nu mai calci pe acolo.(chiar daca nu se vede sexul copilui.Asa ca sper sa se vada).

apropo de miscarile bebelui, cele care aveti 18 saptamini( nu luni,sic!) le simtiti?
Eu de multe ori seara sau dimineata simt cum se umfla abdomenul intr-un loc pt citeva secunde.Sa fie asta parte din miscare?

Pupici si sa aveti o seara buna.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns megbeng spune:

dragele, la voi cand a inceput sa creasca burtica? din a cata saptamana de sarcina? (deci calculat de la UM?)

"Cand timpul masoara cu anii pacatul/in el e sentinta, nu-n judecatori!" (Vali Sterian)
5+

pozne de-ale mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delia21 spune:

Pupicesc si eu fetele,asa sunt eu mai pupacioasa din fire.Multumesc de urari.A miscat bebe cu o zi inainte de ziua mea.Maine spre Romania.Ai mei nu au net acasa asa ca nu stiu cat de des o saq ajung la computer dar in 2 saptamani revin.Sa fiti vesele si cumintele!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns TweetyGeo spune:

Megbeng, la mine a inceput sa creasca burtica dina a 10-a saptamana.
In legatura cu crema depilatoare, nu cred ca e recomandata daca si la vopseaua de par se face atat caz, sa nu atinga pielea. Eu ma fac cu aparat de epilat, iar in zonele sensibile cu lama.
Mi-am luat ieri pantaloni de graviduta. Au elastic si in fata si in spate, iar cel din spate se micsoreaza sau se mareste, in functie de burtica. I-am luat mai maricei ca poate mai cresc in solduri mai tarziu si tot am impresia ca pica dupa mine. Dupa ce o sa mai creasca burtica nu o sa mai am impresia asta.
Ieri mi-a fost rau si azi la fel. Cred ca de la Materna. N-am mai luat nici Utrogestan si stiu ca atunci cand am inceput sa-l iau imi scazusera din greturi. Dar daca asa a zis dr., asa fac, continui doar cu Materna.
Sunt mai obosita ca oricand. Ma culc obosita si ma trezesc obosita. Cand ajung acasa mananc, spal vasele si ma culc. Nu mai am timp de nimic. Saracul sotul meu, mi-e mila de el. N-am mai facut ceva din weeckend .
Mai am putin si o sa simt si eu cum misca bebelul. De-abia astept.
Pana atunci, va pup pe burticute.

BB mic a lui GEO

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Tweety nu voiam sa-mi iau pantaloni de inca, dar am primit de la o prietena care abia a nascut trei salopete din blugi, pe diferite marimi, din care una chiar mare, mare. Mie si acum mi se pare ca nu mi se prea vede burtica, abia daca am o umflatura!

Serj felicitari pentru fetita! La ce nume te-ai gandit?

Delia drum bun spre casa si te asteptam sa vii cu vesti!

Chichina bine ai venit in gasca noastra si sa ai o sarcina usoara!

Diana bine ca totul s-a terminat cu bine si sa dea Domnul sa nu mai ai probleme!

Laura 15+
Puiutul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tcelen spune:

TINA,nu eu am zis de 18 luni ci ILE77,apoi a corectat 18 saptamani ca e smechera!!!!!!!

DIANAFORICH,bine ai revenit si ma bucur ca ai trecut cu bine si bebe e sanatos!

SERJJJJJJ,felicitari ptr. fetitaaaaaaaa!nu asta ti-ai dorit?

DELIA21,drum bun si ai grija de bebel!felicitari ptr. miscarile lui bebel!!!!!!!!

T.CRIS & POZE CU BAIETELUL MEU,CU FAMILIA , NUNTA(PE POST DE NASI)SI POZE NOI CU BURTICAAA!
http://community.webshots.com/user/cristinasilviu
http://lilypie.com/days/060210/3/24/1/+2/si,fetita?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dananita spune:

Serj felicitari pentru !!! La ce nume te-ai gandit?

Chichina bine ai venit! Sarcina usoara si BB sanatos!

Megbeng, la mine abia acum se vede ca sunt insarcinata. Pana saptamana trecuta zicei ca sunt grasuta, cu burta. Depinde de structura fiecareia.

Delia21
drum bun!

TweetyGeo sa mananci de dimineata inainte sa iei materna si o sa vezi ca nu mai ai greturi. Am experimentat si eu pe pielea mea si asa este! Am si citit ca un nivel ridicat al fierului in sange da ameteli si greturi, de asta e bine sa mananci inainte sa iei fier sau vitamine. A, si sa iei pastiluta cu un pahar cu apa.

Zi cu soare!

Danutza dutza
Malaika

www.strasbourgcurieux.com/fourrure/fourrure%20de%20luxe.htm" target="_blank">Si ele au dreptul la viata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicolle27 spune:

ptr toate burticile.
CHICHINA,bine ai venit in familie si iti doresc sarcina usoara.
DIANA;ma bucur ca ai scapat de pericolul cel mare si speram si ne rugam ptr tine ca totul sa fie bine.
ILLE77,si eu am intrat deja in sapt 19,iar bb.inca nu misca.Sunt foarte nerabdatoare sa-l simt.Sau poate au fost miscari usoare si nu le-am bagat in seama.Sunt la prima sarcina si nu stiu cum si ce ar trebui sa simt,caci imi imaginez ca nu va juca din prima fotbal in burtica mea,care creste pe zi ce trece.
Buna ideea cu bicicleta caci s-a facut deja vreme urata afara si avem nevoie de miscare,eu sunt deja o mare .
Mi-am intrebat Dr.referitor la epilat si mi-a recomandat doar ceara si aparatul de epilat.
SERJ,felicitari ptr fetita.Eu imi doresc o fetita,dar mereu visez un baietel dragalas.Nu mai am rabdare pana pe 13 oct.

M18+

Mergi la inceput