Mamici martie-aprilie 2006(14)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dianaforisch spune:

ciao! fetele cu burtici!
am cam lipsit din forum dar sa stiti ca a fost intemeiata aceasta absenta din pacate am stat in spital de cateva sapt. dar bebe mik e bine creste din fericire s-a putut salva sarcina si am avut rabdare sa stau la pat.Am intrat de urgenta cu sangerari acum 3 sapt vineri noaptea dar s-a oprit sangerarea si bb era bine asa cu 75% stat in pat + tratament specific am reusit sa trecem de hop.
Am un medic excelent este Dr. MURESAN de la maternitatea din Oradea este super si la fel si toate asistentele mai ales sora sefa Juji ,m-au ajutat sa nu-mi pierd speranta.Acum avem 14 sapt. deci 3luni de sarcina ma simt obosita inca dar ....ma bucu ca bb este cu mine.
Va pup pe toate!
Sa fiti cuminti! pupici la burtici si sanatate!
cu drag Dia!
14s

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catrinel_17 spune:

Maaai, relelor. Ce aveti cu ile, ai? Se vede ca v-au trecut gretzurile!!! Saaau…. Nu cumva ati dat iama la berea aia???

Adar, hai sa ma uit cum se pun pozulicile… trebe sa-mi fac account intai. Iaa sa vedem…

C+ bb mik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tina_Welsh spune:

hehehhe Catrinel nu avem nimic cu Ile ci cu Tcelen care e indragostita de bebe, pun pariu, si in loc sa zica 18 saptamani a zis 18 luni!
Adar, mergi la www.webshots.com, unde avem si restul poze, fa-ti un cont acolo, dupa care cauti tu pe acolo si gasesti unde e sa adaugi poze in album. DUpa ce reusesti spune-mi si iti spun cum sa iti pui si poza la semnatura daca vrei! Pup

Tina and Tina and Mark's baby
Zile ramase pana la data nunti..
Poze cu mine, cu sotu si cu prichindel la mami in burticel

Mergi la inceput

Adar, uite, am fost la yahoo photos si merge asa:
Faci account -> Continue to Yahoo photos ->
Create new album -> Name the album -> Sharing Setting – public
Continue -> instalezi "easy upload tool" – faci click pe “run” – save pe hard disk.

La sf. Do you want to run this software: “run”
Add Photos With Drag and Drop – select photos
(este un upload tutorial sub “need help”, daca vrei.)

La sfirsit: view album si copiezi adresa de web: http://pg.photos.yahoo.com/ph/timiscross/album?.dir=/f18c
astea-s poze cu mine, fetelor, ca sa facem cunostinta

Nu stiu cum e la community webshots, poate e mai simplu. dar odata ce ai instalat chestia aia pt ulpoad, e foarte simplu si aici.

C+ bb mik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tina_Welsh spune:

Se cunoaste burtica destul de bine domnisoara Catrinel. La ce targ de carte ai participat?Ai participat si intara inainte de a pleca?Ca eu am lucrat la centrul cultural spaniol si ma saturasem de targurile de carte!

Tina and Tina and Mark's baby
Zile ramase pana la data nunti..
Poze cu mine, cu sotu si cu prichindel la mami in burticel

Mergi la inceput

Tina, la tg de carte de la Frankfurt… e tare misto, dar e si obositor ca naiba. Dar, na, zice lumea ca in luna a V-a ne pocneste un entuziasm si o energie… poate va fi OK! Aha, zici ca la centrul cultural spaniol? Si eu am avut de-a face cu limbile straine in Ro era in timisoara o scoala de limbi moderne. Da in Ro n-am fost la tirguri de carte, nu eram in “bransa” pe atunci…

Dianaforisch, bine ai venit inapoi! Si bine ca s-a terminat totul cu bine, prin cite ai trecut si tu!!!!!!! Ofofof De-acuma totul va fi OK!!

C+ bb mik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adriana mica spune:

Multumesc fetelor pentru incurajari.

Cele care se intreaba ce s-a intamplat, vor fi probabil la fel de dezamagite cum am fost si eu cand am aflat diagnosticul:"defect cromozomial".

Nu vreau sa va intristez prea tare; as vrea totusi sa trag un semnal de alarma: este foarte important sa aveti un medic care sa va monitorizeze indeaproape sarcina (atentie cu cei renumiti si extrem de solicitati); iar daca aveti vreun dubiu, mai bine cereti parerea si unui alt medic. "Experienta" prin care am trecut m-a invatat aceasta lectie pretioasa.

Sanatate

Adriana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Serj spune:

salveeee la burtici!!!!
eu sunt ca am facut dimineata amniocenteza si a fost super usor, nu m-am uitat cum intepa cu un ac de 20cm, dar am vazut pe monitor cum a ajuns in burtica, este ca o injectie si dureaza foarte putin. dar eu sunt super fericita (de fapt voi fi complet peste 20zile cand voi avea rezultatul), ca am aflat ce avem:
acum stiu ca inca nu am trecut de pericole, si ca inca mai avem mult dar cu ajutorul lui Dumnezeu sper sa reusim!!!
bun venit la fetele noi si sarcina usoara!!!
ciuf incep cu tine, daca ti-as fi raspuns ieri, nu stiam ca la a 2-a sarcina se face acel vaccin chiar in timpul sarcinii. si eu sunt RH negativ, si la primul nu a fost nevoie, dar cand am pierdut sarcina mi-au facut vaccinul. azi dupa amniocenteza mi l-au facut tocmai pt. ca nu se stie ce RH va avea copilul.
catrinel incantata de cunostinta, dar vrem mai multe poze cu burtica!!!
tcelen ma bucur ca esti mai bine, si eu am racit chiar tusesc foarte tare, si inghit la miere....
iti doresc sa te insanatosesti repede!!!
dianaforish ma bucur ca esti bine si ai grija de voi!
adriana mica imi pare sincer rau si iti doresc sa o poti lua de la capat cat mai curand

cristina

BB mic a lu’ Serj

Poze cu puiul meu

Poze din vacanta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinaalex spune:

buna, fetelor.
Da' mult ati mai scris de aseara incoace!
Tina W., mersi ca m-ai pus si pe mine pe listutza, e f. f. cool sa ma vad acolo. Parca nici acum nu-mi vine sa cred, desi am aflat de sarcina pe 15 august, de sf. Maria. Asa ca daca o sa am o fetitza, sigur o s-o cheme Maria! Si mersi ca mi l-ai pus si pe dr. meu la recomandari, ca merita!
Dianaforisch, bine ai venit inapoi, sa-ti dea Dumnezeu sanatate de aici inainte, si tie si bb-ului tau. Poate ne intalnim la maternitate, cine stie? (desi tu esti un pic inaintea mea), ca vad ca esti din Oradea. Dr. Munteanu este cumva ex-directorul de la Maternitate?
Va pup pe toate.
Alina 13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinaalex spune:

pardon, dr. Muresan! scuze, Dia.
Alina 13+

Mergi la inceput