Mamici martie-aprilie 2006(14)
Raspunsuri - Pagina 4
ile77 spune:
Buna dimineata fetelor,
Vin si eu cu o intrebare
Aveti idee daca folosirea bicicletei medicinale e periculoasa pt sarcina,eu fiind acum in saptamina 18.
Am pus ceva mai mult pe mine,iar pe aici ploua mai tot timpul si,deci,nu e asa usor sa ma tin de programul pe care mi-l facusem ,adica 15km pe saptam de mers pe jos.
De cind am ramas gravida nu m-am mai atins de bicicleta medicinala pt ca mi-e teama sa nu i se intimpla ceva lui bebe.
Voi ce stiti ,e ok s-o folosesc?
Pupici la mamici cu burtici

ile
18+
Catrinel_17 spune:
Atlantiana, funny poza!! ![]()
Ileana Marius, sa mergi inapoi in trei saptamani??? Nu e prea mult ca sa stai cu infectia? E sigur ca o ai?
M-am mai uitat pe pagini nemtesti si scrie ca poate duce la pielonefrita acuta (fara complicatii) – indus de Klebsiella pneumoniae dar totusi e bine sa o tratezi din timp.
Nu poti merge si la alt medic?
C+ bb mik
dananita spune:
Ile77, din cate stiu eu este chiar indicata! Important e sa nu depasesti 100-110 valoarea pulsului! Daca simti ca ai obosit te opresti si faci exercitii de stretching. De sambata, cand implinesc 16 saptamani, ma apuc si eu de biciclit in casa, bineinteles cu o monitorizare atenta a pulsului!
Danutza
dutza
Malaika
www.strasbourgcurieux.com/fourrure/fourrure%20de%20luxe.htm" target="_blank">Si ele au dreptul la viata!
Tina_Welsh spune:
Tcelen, mi-a fost destul de greu sa recuperez dar promit sa o re-actualizez cat de curand, am mai schimbat cateva date prin ea. Va rog, pe toate care aveti date de schimbat in lista spuneti-mi!
Ciuf da-mi te rog datele tale sa te adaug pe lista!
Kim iti adaug acum Dn la bebel!
Maraki,Lumysti,Virgi,Zuzi,CorinaGva trec la noi pe lista?Daca vreti, va rog sa imi dati datele voastre!
AlinaALEximi pare rau de intarziere, te-am adaugat pe listuta!SI doctorul recomandat de asemenea!
Tweety am adaugat si medicul tau!
DACA MAI AVETI SUGESTII PENTRU LISTUTA SAU DATE INCORECTE PE EA, VA ROG SA IMI SCRIETI. ORI AICI ORI PM!
Tina
and Tina and Mark's baby
Zile ramase pana la data nunti..
Poze cu mine, cu sotu si cu prichindel la mami in burticel
ileana_marius spune:
Tocmai am citit un subiect "epilatul in sarcina" in care se spune ca epilatul cu crema nu este indicat, mai ales in zona inghinala. Eu folosesc crema o data pe saptamana inghinal si axial, nimeni nu mi-a spus ca nu e indicata si nici eu nu m-am gandit la asta. Voi ce stiti despe asta?
Ileana
11+
DPN
dananita spune:
Folosesc numai epilator si ceara si cred ca nu e buna crema de epilat. Mai bine dai cu lama decat cu crema aia. macar lama nu afecteaza copilul. Scrie acolo ca nu s-au facut cercetari complete si nu se stie daca afecteaza copilul sau nu (despre crema e vorba) asa ca eu zic sa schimbi metoda.
Danutza
dutza
Malaika
www.strasbourgcurieux.com/fourrure/fourrure%20de%20luxe.htm" target="_blank">Si ele au dreptul la viata!
tcelen spune:
ile77,in primul rand vreau sa-ti spun bravo tie ca ai ajuns pana la luna 18,cat mai ai pana nasti?

apoi pot sa -ti spun ca si eu fac exercitii pe bicicleta,daca intrii la mine pe poze ai sa si vezi,la "burtica",si am si citit ca 20-30 de minute pe zii sunt chiar indicate,atata timp cat nu faci la viteza mai mare,ci usor!!!!!
T.CRIS & POZE CU BAIETELUL MEU,CU FAMILIA , NUNTA(PE POST DE NASI)SI POZE NOI CU BURTICAAA!
http://community.webshots.com/user/cristinasilviu
http://lilypie.com/days/060210/3/24/1/+2/si,fetita?
Tina_Welsh spune:
Tcelennnnnnnnnnnnnnn, luna 18? WOWWWWWWWWWWWWWW!Nu stiam ca o sarcina dureaza 18 luni!

Tina
and Tina and Mark's baby
Zile ramase pana la data nunti..
Poze cu mine, cu sotu si cu prichindel la mami in burticel
adar spune:
Mai fetelor, poate Ille are gemeni de-i in luna 18, si ii naste pe rand...

In alta ordine de idei, eu fiind in luna 12 ma chinui sa va trimit o poza cu micul meu martian, (ca are fata de extraterestru, manca-l-ar mama!!!)si nu stiu daca pot.
De faza cu yahoo! am trecut ca nu stiu cum si ce sa fac, asa ca voi incerca tot felul de alte metode, iar rugamintea mea la voi e sa nu va suparati daca nu voi reusi din prima.
Imi pare rau pentru fetele care nu vor mai fi langa noi din nefericite motive, dar le doresc sa fie puternice si sa treaca peste asta.
In rest, voi scrieti atat de mult, incat abia apuc sa citesc de la servici tot ce scrieti. Vreau sa stiti ca sunt aici cu voi, si ma bucur pentru fiecare miscare a bebelului, sau pentru greturi care au trecut...si sufar pentru fiecare sangerare si pentru bebeii care va dau batai de cap...
Sunt aici si va iubesc pe toate si pe toti bebeii vostri, si va doresc sa va dea Dumnezeu sarcini fara probleme, nasteri usoare si bebei sanatosi.
Pupam fetele.
adar si bebe
adar
adar spune:

NU POT SA PUN POZE !!!

Daca are cineva vreo idee, astept sfaturi. Daca nu, asta e.
Pupici,
adar si bebe