Mamici martie-aprilie 2006(14)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Catrinel amniocenteza e aia de iti baga un ac lung in burtica? Daca e aia, ai un mare curaj; bine ca doctorii de acolo sunt mai bine pregatiti ca cei de aici si au aparatura mult mai buna!

Laura 15+
Puiutul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lady_Hawk spune:

Tina te rog sa imi treci si mie in listuta data posibila a nasterii = 14 aprilie 2006

Multumesc frumos, si pupici la toate viitoarele mamici!!!!

Io si bebu_mic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamaariadna spune:

Da Serj, si eu tot fetita mi-as dori, asta pentru ca am baietel. Dar stiu eu, pentru puiul meu ar fi poate mai bine un fratior, ca se joaca mai frumos impreuna. Ce sa mai, ce-o fi o fi, numai sanatos sa fie.

Laura Ioana, eu pot sa spun ca nu am simtit nici ruptura si nici cand m-a cusut. Si mai rau decat nasterea mi s-a parut faptul ca ma ustura cusatura aia de cate ori faceam pipi, si asta cateva zile. Dar hai ca suntem cu gandul departe rau...

Catrinel, si eu imi tin pH-ul sub observatie, mi-am cumparat si la sarcina trecuta niste manusi cu care il masor saptamanal, tocmal pentru ca stiu ce probleme pot avea. Si e un risc cu care nu e de glumit, chiar imi amintesc ca citisem acum 2 ani intr-o statistica germana ca ar fi cauza numarul unu al pierderilor de sarcina. Acum stiu si eu...
Cat despre fumat, si la mine jale. Acasa nu am probleme, dar cum ies pe strada...tot ocolesc fumatorii. Iar in restaurant sau cafenea nici nu indraznesc sa intru.

Ariadna 17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Catrinel si Ariadna despre ce chestie vorbiti cu PH-ul? Ariadna ce fel de manusi pt masurat PH-ul ai cumparat?

Ma duc si eu peste 2 saptamani, cred, la Iasi la eco 3D si poate imi spune si sexul. Vorbeam ieri cu sotul despre nume de fete si el imi zice: nu te mai gandi la nume de fete, ci la nume de baieti, ca eu asta stiu sa fac

Laura 15+
Puiutul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianad spune:

Astazi am fost la alt medic: dr. Tutunaru de la Elias. Am plecat de acolo cu vesti bune in urma ecografiei transvaginale: sarcina decurge foarte bine, bebe m-a salutat , e foarte vioi, tipic pentru un berbecut si se pare ca va fi baiat (deja i se vede p...tzulica, a stat cu picioarele in sus si cu fata spre noi).Am de facut 21 de analize diferite, m-am programat pentru ecografia morfologica peste 2 saptamani.Primul medic, cel la care m-am prezentat de pe 19 august, abia pe 25 septembrie mi-a spus sa fac analizele prenatale, desi i-am zis ca am pisica, frate cu malformatie si 34 de ani.Nespecificand despre ce este vorba, medicul de familie se gandea sa-mi dea vreo 4-5 teste.Sotul meu imi spunea acum cateva saptamani ca ar vrea sa afle abia la nastere ce are, insa cum am iesit din spital l-am sunat si cum ma manca pe limba, l-am mai intrebat ce vrea: sa cumpere rochite sau masinute? Si mi-a spus ca probabil masinute. Asa ca i-am dat vestea cea buna. Eu parca mi-as fi dorit o fetita mai mult decat un baietel. Sper ca peste 3 ani sa-i fac o surioara.Fibromul uterin nu prea se mai vede, lucrurile sunt in sfarsit normale pentru mineMaternitatea Elias mi-a placut foarte mult. Fata de Giulesti, pe langa faptul ca arata mai bine, putini sunt cei care trec dincolo de usa ei.La Giulesti cu o bancnota poti sa te plimbi pe unde vrei si in afara programului de vizite. Si cum la bebei sunt ~30 de copii intr-un salon, nu cred ca e bine sa intre atata lume din afara, mai ales ca in aprilie, cand voi naste, este frig si virozele sunt in floare. Nu vreau ca un tatic de etnie rroma sau de alta etnie sa stranute inspre copilul meu si nu inspre al lui. Asa ca imi place tare mult la Elias unde nu se intra!Mai am 2 saptamani si jumatate pana voi intra in saptamana a 14-a si atunci voi avea liber la . Nu am mai facut nimic de pe 27 august din cauza sangerarii si dezlipirii oului. Si eram asa de invidioasa cand citeam ce fac alte fete...mai ales cele aflate in luna de miere.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tina_Welsh spune:

ANDREEA GEORGIANA, bine ai venit printre noi!Te-am adaugat pe listuta.Sarcina usoara si bebel mumos si sanatos!
Lady_Hawk bineinteles, cu cea mai mare placere!
Dianad, Tutunaru este unul dintre doctorii foarte buni din Bucuresti! Sper ca nu te deranjeaza ceea ce voi spune dar nu ma pot abtine in legatuca cu o remarca facuta de tine in privinta "un tatic de etnie rroma sa stranute inspre copilul meu si nu inspre al lui"
Din punctul meu de vedere nu conteaza daca este rrom,roman sau arab.Conteaza ca nu are voie sa se perinde pe acolo.Gandeste-te ca un asa zis "tatic rrom" poate fi perfect sanatos iar un tatic roman sau de o alta etnie sa aibe un virus gripal.Lucru care nu este anormal.Insa daca il are un tatic rrom este un lucru demn de dispret!Imi pare rau pentru reactia mea,dar de multe ori cred ca multe suflete nevinovate care provin din entiile rrome,beneficiaza de conditii mizere in scoli gradinite si multe altele deoarece sunt rromi!Imi cer scuze inca o data!

Tina and Tina and Mark's baby
Zile ramase pana la data nunti..
Poze cu mine, cu sotu si cu prichindel la mami in burticel

Mergi la inceput

Tina am scris de etnie rroma sau alta etnie.De ce i-am pus pe ei primii: pentru ca traiesc de cele mai multe ori in conditii grele si probabilitatea ca ei sa se imbolnaveasca e mai mare.

Mergi la inceput

Cand a nascut cumnata mea era , la ora 21,30, o "trupa " de 12 persoane care astepta intrarea in salonul cu bebei sa vada un bebe abia nascut!Eu asteptam sa iasa o asistenta pentru a-i da scutecele si servetelele pe care le cumparasem pentru nepotica. Si trupa a intrat: cate 2, cate 2, pana toata lumea a fost pe acolo. In asteptare vorbeau tare pe hol, fara sa se gandeasca la ora tarzie la care se aflau.De acord cu tine ca nu au ce cauta la bebei, indiferent de etnie sau nationalitate.Vazand asta, m-am bucurat cand la Elias am vazut ca mamicile ies din sectia maternitate pentru a sta de vorba cu taticii. Unii spun ca este inchisoare, dar o prefer in locul vizitelor nenumarate in salonul cu multi bebei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adar spune:

Salutare tuturor fetelor!
Scuzati absenta, dar avem ceva probleme cu computadoru si....
Noi suntem bine, acum incercam sa va trimitem niste pozici frumusele si speram sa fiti si voi bine toate.

Ileana - La noi in Sibiu, un eco 3D-4D costa 850.000 lei, la clinica privata Polisano. Se face de doctori super priceputi asa ca recomand cu caldura aceasta clinica. (Dr. Chicea Radu )

- In alta ordine de idei, daca ai probleme cu rinichii, te sfatuiesc sa incerci cu ceai de codite de cirese si matase de porumb, oricat de bizar ar parea, eu am tratat o pielonefrita cu ele, dar baute in exces, incat un profesor de la Bucuresti care m-a vazut dupa 2 luni, a zis ca e imposibil ca acela sa fi fost un rinichi bolnav de pielonefrita.

Cat - sa nu uiti niciodata ca Dumnezeu are grija de oamenii buni. Sa ai grija de bebe si sa auzim numai de bine.
Inca nu am reusit sa pun pozele, dar sper sa reusesc curand.

Pupici fetelor si bebeilor.

adar, 13+

http://community.webshots.com/user/adarr103
(sper sa puteti vedea ceva!!!)

adar si bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adar spune:

iote, se chiar vede ceva !!!

Ei, ce ziceti de puiul meu ???
Si va mai pun pozici!!!

Pupici,
adar 13+