Mamici martie-aprilie 2006(14)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Tina_Welsh spune:

Buna dimineat burtici.Eu ma simt bine. Ieri am trabaluit putin prin casa si aseara imi inchilozase mijlocul!Dar cu un masaj am scapat!
Laura, parca tu ma intrebai cum e sa fiu in tara noua!Ei bine, sunt avantaje si dezavantaje.In primul rand ca aici nu ai piata si aproape totul se cumpara de la supermarket!Iar sa iti cumperi fructe si legume fara e-uri, te costa de te omoara!Va pup pe toate.cele care mergeti la doctor, succes! SI sa ne aduceti numai vesti bune!

Tina and Tina and Mark's baby
Zile ramase pana la data nunti..
Poze cu mine, cu sotu si cu prichindel la mami in burticel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lady_Hawk spune:

Buna dimineata , mamici cu burtici!!!!
Am primit hainute de graviduta...ce bine sa ai prietene care sau grabit sa faca pui......asa ca am scapat de marile cumparaturi...hihihi...avem salopetele si pantalonasi de toate felurile ...buuuuuun.....
Ah..am o dilema...daca noi nastem in aprilie-mai avem dreptul la concediu de odihna pe 2006 doar pentru lunile lucrate efectiv...(chiar daca suntem in concediu prenatal incepand cu luna ianuarie), sau tot concediul in functie de vechimea in munca?

Merci si... la voi si la bebici!

Io si bebu_mic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Serj spune:

'neata fetelor!!!
mamaariadna multumesc, si tu tot fetita vrei???
si eu am un sac de hainute de baietel, ca le-am pastrat. dar am vazut si eu lucrusoare frumoase, frumoase pt. fetite si nu am sa rezist sa nu cumpar, dar mai incolo... ca nu ma lasa nenea doctorul sa zic am scapat mereu imi aminteste ca mai avem drum lung!!!
oricum si la baiat tot dupa 6luni am inceput sa fac provizii
laura ioana si tie multumesc, dar cateodata zau ca nu-si merita urletele mele si ma apuca remuscarile ca nu sunt o mama buna
iar cu cezariana, am spus-o si o sa repet mereu, nu as recomanda la nimeni, eu am trecut prin ea si m-am simtit o neputincioasa pt. copilul meu. aici ti-l lasa in camera cu tine si de cate ori plangea eu nu puteam sa merg la el, pe cand alte mame care nasc natural imediat se refac, abia dupa 2,5 zile am putut sa ma dau jus din pat (asta pt. ca le multumesc la asistente ca au insistat sa ma refac mai repede).... si nu ai voie apa si mancare 24 ore dupa operatie.
si cand ti-l da in pat sa alaptezi, nici nu poti sa stai intr-o pozitie coomda din cauza firelor, ca daca nu te dai jos din pat, faci pipi intr-o punga. asa ca eu va spun sa va mai ganditi, si asta sa fie doar de urgenta.
tina asa este, avantaje si dezavantaje; dar macar la supermarket poti sa alegi tu fructele si in general ce vrei, pe cand la piata iti dau ei, si sa recunoastem ca ceva stricat tot mai baga, nu?
cum este la tine, frig?
fetele, am vazut pozicile voastre si tare mi-au placut
delia si sa fie o sarcina usoara
pupici la toate

cristina

BB mic a lu’ Serj

Poze cu puiul meu

Poze din vacanta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ileana_marius spune:

DELIA21 La multi ani! Sarcina usoara si un BB sanatos. Sper sa fie ce iti doresti tu.
Ve pup

Ileana 11+
DPN

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corinag spune:

Buna,

Multumesc pentru incurajari, voi incerca sa fiu mai calma si sa am mai multa rabdare cu cei din jurul meu.

ma intereseazasipe mine pretul unei eco 3D in Ploiesti, parintii mei sunt acolo si nu vreau sa arunc banii pe geam la CMU mai ales ca dr mea are cabinet acolo si eu va tb sa fac din cauza varstei ceva mai multe invetigatii decat in mod obisnuit.

Spre surprinderea mea ma simt f bine, adio greturi, doar o gheara in stomac cand mi se face foame si somnul, ah dulcea moleseala ma mai cuprinde uneori!
Mi-a crescut burtica!!!,de luna viitoare nu ma vor mai incapea lucrurile obisnuite.

Referitor la nr zilelelor ptr concediul pe 2006, vom avea dreptul proportional cu perioada din an lucrata si nu tot concediul de odihna corespunzator vechimii in munca.

eu am nascut-o pe Ilinca prin cezariana din motive medicale:circulara de cordon, fat in suferinta fetala dupa un travaliu de 9 ore in caer m-am dilatat 4!!!!In felul asat nu vad niciun avantaj, poatedoar l acele care merg programate la cezariana, fara travaliu, fara nici o durere inainte.
perioada post-operatorie , mie personal mi s-a parut destul de dificila, cu dureri , nu-mi putea lua copilul in brate si asa mai departe.
dar, nu va pot da nici un sfat insa eu mi-am dorit sa nasc normal.nu va pot spune cum e (n-am avut decat 9 ore de travaliu si dilatatie doar 4) si nici comparatie nu pot face intre nastere normala si cezariana.

va pup si va doresc o zi usoara!

Corina ,bb Ilinca 01.03.2003 si bb din burtica 10sapt

Ilinca mea

Mergi la inceput

La multi ani Delia21!!
Serj de cand am venit aici am vazut o zi cu soare! ATAT!! Numai ploaie in rest!Astazi e frumos.E caldut.Pe o parte a blocului e soare pe cealalta e nor! Dar merge de o plimbare!Mai am de dat cu aspiratorul si de sters pe jos si am terminat toata casa! Yipeeeeeeeeeeeee!Dupa care ma pot duce la o plimbare! Va pup pe toate!Eu am cumparat deja niste hainute unisex!
SI aida, apropo de eco 3d/4d m-am uitat si eu sa vad cat costa aici si este 200 de lire la o clinica particulara! Dar eu am facut deja o 3D la spital si nu mi-au dat decat o poza!

Mergi la inceput

Corinag, da-mi te rog datele tale sa te adaug pe listuta!Ca sa te avem in vizor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Delia! Nu mai stiu cand e ziua ta, m-am zapacit de tot, ca ti-am urat si pe 26 ca sa fiu sigura ca nu te ratez!

Vad ca deja ati cumparat, unele, hainute pt bebe, dar mie parca mie frica sa ma si uit la hainute!

Ariadna mie si de ruptura mi-e frica si ca ma coase! Macar la cezariana nu simti cand te inteapa cu acul. Mie mi-e foarte frica de ace, altfel sunt rezistenta la durere, dar cand e vorba de ace lesin!

Laura 15+
Puiutul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANDREEA GEORGIANA spune:

Buna,
Sunt o foarte fericita in 14 saptamani(U.M-26.06,D.N-22.05.1975,D.P.N-3.O4.2OO6).De 2 zile am aflat ca este bebel-baietel,spre bucuria lui tati care asta isi dorea.Nu stiu daca mai este vreo printre voi ,care sa fi simtit ce are in burtica,dar eu am simtit inca de la inceput ca este baietel,desi imi doresc de cand ma stiu,fetita.
Si eu am avut dureri de burtica,dar au trecut cu No-spa.In rest,am o nebuna pofta de mancare,imi iubesc la nebunie doctorita(supeeeeer!),fac pisulica non- stop si nu prea pot sa dorm noaptea.Voi cu ce va laudati?
Nu mai pot sa vorbesc acum,intrucat m-am hotarat sa pun muraturi si am putina treb'soara momentan.Va pup dulce pe burtici si ma bucur sa fiu cu voi!

Andreea Georgiana +14 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catrinel_17 spune:

Mamaariadna, se cheama Döderlein, si sa stii ca sunt eficiente! Se iau de obicei la 2 sapt un ovul, eu am primit odata la saptamina, ca stiu io cum e PH-ul meu – o jale. Si se simte!
Si eu sper sa rezist la tirg… e foarte obositor, si in plus fumeaza lumea ingrozitor de mult… Doamne fereste sa mi se faca rau ca si la baie sunt niste cozi de nu-i adevarat!!

LauraIoana multumesc de raspuns, m-am uitat si eu pe prospect si scrie ca nu are contraindicatii in sarcina. N-are aproape nici o contraindicatie!! Mi-a fost frica c-o sa racesc, am mers ieri acasa si m-am bagat in pat si am dat pe git un hectolitru de ceai. Nu am nimica, s-ar putea sa nu se fi prins, dar ce sa zic. Oscillo suna foarte eficient si fara probleme, ar fi cel mai bun in caz ca…

Cat bafta la medic!! Lasa ca e mai bine sa stai linistita!!

Eu am fost azi sa-mi interpreteze rezultatele de la analizele de singe. Le-am facut atunci cind mi-a masurat pliul nucal. Au iesit bine, oricum, riscul nu e niciodata zero, dar e de 4 ori si ceva mai redus decit la o femeie de virsta mea, asa ca… de! Fiziologic cica sunt tinara Dar m-a programat si la amniocenteza, in 2 sapt.

pup burticile

C+ bb mik

Mergi la inceput