Mamici martie-aprilie 2006(14)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mamaariadna spune:

Laura Ioana, e vorba de pH-ul florei vaginale. Un pH prea ridicat indica o infectie care poate deveni periculoasa. Medicul meu masoara la fiecare control pH-ul, cu ajutorul unor stick-uri.
In Germania am gasit in farmacii niste manusi ca cele de vopsit, de unica folosinta, care au in varful unuia dintre degetele o bucata dintr-un stick ca cel de la ginecolog. Acel deget se introduce acolo unde vrei sa masori pH-ul si capata isi schimba imediat culoarea in functie de valoarea acestuia. Apoi compar culoarea cu o paleta de control.

Am vazut ca discutati despre saloanele de bebei si vizietele la ei. Eu am nascut in Germania la clinica universitara, mamicile stau singurele sau cate doua in salon, iar bebeii toti intr-o camera. Mamele pot lua bebeii la ele cand doresc si ii pot tine si toata noaptea daca vor. In ceea ce priveste vizitele, atat mamele cat si copiii pot fi vazuti oricand de persoane dinafara. Mamele preferau sa isi ia copiii la ele in camera sau sa iasa afara cand au vizita. Dar repet, o pot face oricand.
Pe mine sotul meu m-a vizitat si noaptea la 3, si binenteles ca a putut intra atat la mine in camera fara nici o discutie, cat si noi amandoi ne-am putut duce un salonul de bebei tot fara nici o discutie, fara sa ne dezinfectam sau sa ne descaltam. Si sincer, ma bucur ca e asa. Iar de copii bolnavi din cauza asta nu prae am auzit, nu sunt tinuti feriti, nici cu caciulele pe cap sau alte chestii. Hai ca m-am intins la vorba azi...

Kim, tu ce mai faci?

Ariadna, 17+

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adar spune:

Saru-mana Tina!!!
Si al tau sa creasca mare si voinicel si sa fie sanatos! Eu tare mai sunt mandra de pozele astea, mai ales ca pana acum nu am mai vazut asa ceva pe aici. Sau??? A mai pus cineva pozici 3D ca eu nu le-am vazut si tare as vrea sa mai vad ...

Pupicei,

adar, 13+

http://community.webshots.com/user/adarr103

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Adar e super dragalas bebelul tau! Cu cine seamana? Nu s-a vazut daca e fetita sau baietel?

Diana felicitari pentru baietel! E sigura treaba, nu?

Deja se aliniaza carucioarele colorate la noi pe listutza ! Ma ia asa o emotieeee...Abia astept sa vad ce fel va fi in dreptul meu!

Laura 15+
Puiutul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catrinel_17 spune:

Adar, bravo!!! Traznet pozele!!!! Sa-ti traiasca si sa creasca!! E minunat!

C+ bb mik

Mergi la inceput

LauraIoana, aia e amniocenteza, cu acul in burtica. Nu prea am emotii, sau nu de-acuma si atunci o sa stiu si ce va fi…As vrea fetita, dar cred ca va fi baiat. Asa simt eu, da poate gresesc!

C+ bb mik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianad spune:

Adar, in poza 10 parca ne zambeste puiul tau.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tina_Welsh spune:

Of,Laura Ioana si eu abia astept!! Si mai am asa de mult! Abia am intrat in saptamana 13!
Fetele, maine ma duc la doctor! SA imi tineti pumnii!As vrea sa il rog sa imi mai vad odata puiul ca, atunci cand am facut eco aici eram abia in prima zi de sangerare dar dupa eco am mai sangerat inca 2 zile!SI am asa niste emotii...acum ca s-a oprit si totul e ok as vrea sa il mai vad odata!
Va pup!
Catrinel sau Pispirica, voi ati avut vreodata dureri in partea stanga, deasupra buricului?Poate asa..dupa o zi de munca sau efort fizic?
Adar sa stii ca Dianad cam are dreptate,pare ca bebelu tau ne zambeste!

Tina and Tina and Mark's baby
Zile ramase pana la data nunti..
Poze cu mine, cu sotu si cu prichindel la mami in burticel

Mergi la inceput

Tina, zau ca tu capeti o batuta.
Ce atita aspirat si sters pe jos!! Eu l-am delegat pe sotul meu la aspirat!
Nu m-a durut burta, numai spatele atunci cind am ridicat tava aia afurisita. Ai grija de tine, cum ai scapat din Ro, cum faci numai prostioare!!!!!

C+ bb mik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tina_Welsh spune:

Catrinel am venit in casa de burlac....Ce sa fac?Daca nu fac eu cine?Si daca nu acum cand?Ca am si nunta peste o luna...si iti dai seama ca, casa o sa fie un dute-vino!Am terminat acum toata casa chiar numai am ce sa fac!Ma duc repede sa fac un si sa ma aranjez pana vine sotul de la job ca sa il scot la o plimbare! Ah...si dupa ce fac dus sa deschid un nou capitol!Te pup!

Tina and Tina and Mark's baby
Zile ramase pana la data nunti..
Poze cu mine, cu sotu si cu prichindel la mami in burticel

Mergi la inceput