Copilasi de iunie-iulie 2003 la 2 ani (62)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crisotexa spune:

Mai fetelor,

Parca e sfarsitul lumii. Atata de munca....

Pe scurt: io sunt bine, Tudor e racit cu ceva febra.

La intalneala sper sa viu, problma e sa nu fie Tudor prea bolnavior.

Listuta>
. Magdone
2. Gabi
3. Ioana
4. Bobi
5. Dana
6. Mihaela
7. Aditzu
8. Gio
9. Bychi (am sunat io)
10. Crisa
11. Elena ( a zis ca ajunge mai tarziu)
12. carmenutza (mai sun, ca nu a raspuns)
13. Nicole (la fel)
14 . Andra

Pupa Crisa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madic spune:

Neata fetele,

Crisa, vezi ca ne-ai sarit pe cateva de pe lista, o completez eu:

1. Magdone
2. Gabi
3. Ioana
4. Bobi
5. Dana
6. Mihaela
7. Aditzu
8. Gio
9. Bychi
10. madishor
11. Madic
12. Magda
13. Crisa
14. Elena ( a zis ca ajunge mai tarziu)
15. carmenutza (mai sun, ca nu a raspuns)
16. Nicole (la fel)
17. Andra

Va pup.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenutza spune:

Vin si eu. Mamaaaaa, 17 femei..va dati seama? nu stiu cum o sa stam la masa sa ne si intelegem..o sa fie ca la nunta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Magdone spune:

Fetelor, eu am rezervat masa pentru 17 pers, ca sa stim o treaba , pe numele meu Magda Udrea.

Joi, ora 18, rest. TEMPLUL SOARELUI, str. Mihai Eminescu nr. 151, sect.2, cum veniti dinspre calea Mosilor, pe dreapta.

In rest, am primit o propunere sa-mi schimb jobul, dar mai are sens acu??!!

Va pup

Magdone si Razvan (19.07.2003)
_
"Pentru a castiga ceea ce merita sa ai, s-ar putea sa fie nevoie sa renunti la tot ceea ce ai deja."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana Sora spune:

Buna, fetelor.

BogdanaP, bine ai venit. Ceva povesti ?
Pojo, bine ai venit in Bucursti.:)
Anamaria, nu stiu ce e acolo, dar nici eu nu cred ca e Bucuresti Mall.

Ieri Cata mi-a zis ca a mancat la gradi papagal. Nu pricepeam, am intrebat-o de cateva ori, mi-a raspuns acelasi lucru. Papagal. "Cata manca papagal a gadinita". In fine... am analizat meniul, am sucit "problema" pe toate partile... Ce o fi mancat fata mea ? Pana la urma, m-am dumirit azi la gradi. I-a zis educatoarea "papa_gulash", iar la Cata a iesit Cata "manca papa_gal".

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamaria spune:

salutare fetelor!
cica ieri tudor a fost cumintel la cresa, a dormit fara sa-l mai legene, mandrete de baiat mare, ce mai??? la 4 le daduse sa pape un sandwich cu ceai, a papt tot; cand l-am luat ne-am imbracat si cand sa iesim pe usa el se intoarce fulgerator, 'mami, tre' sa ne dea doamna ceva' (ceva de mancare, de obicei gustarea de la 4 - felie de cozonac sau croissant, etc,le-o da s-o pape acasa, ca fac firmituri acolo)

cu denumirea Mall-ului ala, aveti dreptate, cred ca de fapt ii zice Plaza Romania... acuma am nimerit?!

ioana - pai chiar ai fi avut probleme dac i-a placut, unde sa gasesti papagal, si cum sa-l pregatesti? bine ca ai aflat 'misterul'...

anamaria, mami lui Bogdan - 04.07.2000 si Tudor - 13.06.2003

poze cu frumosii mei (si nu numai )

Viata este ceea ce se intampla in timp ce esti prea ocupat sa-ti faci planuri de viitor! (John Lenon).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kehleyr spune:

Buna fetelor,

Subscriu si eu ca si Crisa... tare mult de munca la birou .

Azi dimineata ne-am operat la piciorus, v-ams pus eu ca avea ceva la talpa, de cand s-a lovit acum doua luni. Am stat noi cat am stat, dar intrucat nu se retragea umflatura, am luat taurul de coarne. Am fost la Grigore Alexandrescu, la un ortoped recomandat de pediatra mea. A fost OK, mai putin ca pe mine m-au speriat ca venisem nepregatita - stiam ca nu va fi cazul sa ramanem in spital, asa ca nu aveam nici pijama pentru ea, nici halat pentru mine, nici macar chilotei sau Pampers de schimb. Ne-am "internat" la 8 -- trebuia sa facem foaie de internare pentru ca au operat-o in sala, la 9.40 au luat-o la operatie si peste 15 minute au adus-o inapoi. Eu am crezut ca ma lasa si pe mine in sala, dar nu m-au lasat, poate ca a fost mai bine. Am facut anestezie locala, aveam optiunea si de generala, pentru ea - si pentru doctor - ar fi fost mai comod, dar nu am vrut ca pentru o zgaiba sa fac anestezie generala... ar fi insemnat sa stau si mai mult in spital si nu vroiam. Bine ca am scapat repede, are un bandaj mic de tot, cu degetelele libere, poate chiar si sa calce un pic pe piciorus. Sper sa nu avem vreo complicatie. Fusese un chist, nu era nimic ramas inauntru, doctorul zicea ca probabil a fost un hematom care s-a tot acumulat.

Pojo, daca ajungi la Plaza sa nu ocolesti Zara . Pentru tine in principal, pentru Flaviu mai putin .

Doinna, bine ca ne mai dai vesti.

In rest suntem bine, chiar ca facem progrese cu olita (oare de cate ori am mai zis asta? ), a inceput sa se ceara si inainte sa faca, nu numai dupa. Iar noi parintii avem program cultural intens, am fost la teatru si miercuri, si duminica. Daca sunteti amatoare de asa ceva, va recomand cu toata caldura Henric al IV-lea la Bulandra, cu Marcel Iures, in regia lui Liviu Ciulei. Sa nu va asteptati la piesa istorica pentru ca nu e. Dar Iures este genial, le da clasa la toti, vorba cuiva "parca a facut alt ATF decat restul actorilor".

Va pup si scrieti mai des.

Luminous beings we are, not this crude matter.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bibi spune:

Joi, ora 18, rest. TEMPLUL SOARELUI, str. Mihai Eminescu nr. 151, sect.2, cum veniti dinspre calea Mosilor, pe dreapta. br /

daca scap de la birou in timp util dau si eu o fuga

Bibi si David (08.07.2003)
http://community.webshots.com/user/bgoran

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cgaby spune:

am si eu o intrebare...e pe langa pizza hut???
eu de maine incep serviciul la noul loc de munca...urati-mi serviciu usor si...bani multi!
pupici si..ne vedem joi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AdynaB spune:

Saliu fetele,

n-am dat bir cu fugitii,sa stiti,dar intru tot mai rar si asta din cauza faptului ca ori ma terorizeaza Selina si ma striga de o mie de ori sa ma duc la ea in camera sa ne jucam,ori ca sint mai mereu plecata sau am casa plina.
Noi sintem bine,Selina a inceput sa raspunda cu "ba da" si sa-l ia pe "nu" in brate,citeodata vb. singura ...of nu stiu,la voi cum e???
Am inceput sa o ducem la buni peste noapte sa doarma,si nici nu avem probleme,deabea asteapta.Ea face deja la wc pe colac cu scaritza,mai nou se duce si singura,si daca te duci dupa ea te da afara zice sa inchizi usa

Cam atit ar fi din noutati si va doresc distractie faina la intilneala!!
Sanatate copilasilor bolnaviori.

Pupice

Adyna si Selina bambina

Mergi la inceput