Copilasi de iunie-iulie 2003 la 2 ani (62)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Marox spune:

Fetelor,

Noi ne-am intors din vacanta. A fost superb! Am fost la Biarritz, pe malul Oceanului Atlantic, foarte aproape de granita cu Spania. Am avut o vreme magnifica, ce ma plingeam in august ca erau 17 °, de data asta am avut parte de calduri de 25-28°C, am facut baie in ocean. Pina si Alex a intrat in apa. N-as fi crezut in veci ca o sa ma scald in octombrie. E drept ca si la noi, in centru, am avut o toamna extrem de insorita.

Deci, am profitat la maxim de vacanta. Am facut o cura de talazoterapie (asa se zice?, scuze, am impresia ca sufar de sindromul Raducioiu), cu masaje, hydrojet, dusuri submarine, gimnastica acvatica, reeducare in piscina, hamam, sauna, impachetari cu alge. De fapt cura se numeste "Jeune maman" ("proaspata mamica"), dureaza 6 zile, cam 3-4 ore pe zi, dimineata sau dupa masa si e foarte fizica. Eu, care n-am mai facut sport de ani de zile ieseam de acolo ca o cirpa. Iar in continuare trebuia sa asum, sa ma ocup de copii (ca sa poata profita si barbatu-meu de vacanta), sa mergem la plaja, sa vizitam cit de cit regiunea.

Hotelul unde am stat era plin de pensionari la cura si alti copii in afara de Alex si Julia nu mai erau, va dati seama cum toata lumea ii cunostea si-i baga in seama.

Alex m-a terminat cu mincarea, a mincat somon in folie de aluminiu, supa de peste (foarte buna zic eu acuma, dar la virsta lui n-as fi pus gura pe ea...din principiu!), supa cu legume (sa vedeti ce mai minca fasolea boabe (injumatatita, of course!), brinzeturi, fasole verde, paste, sunca, paté, foie gras (gusturi alese), linte. Astea in zilele bune. In cele rele minca piine goala. Sincer, n-am priceput de ce la o masa minca bine, iar la urmatoarea sau a doua zi nu minca mai nimic. Chestia e ca nu i-am cumparat absolut nimic pe linga, nici un biscuit, nimic. Am ajuns la concluzia ca se satura. La restaurant era foarte cuminte, statea la masa si toti bunicii din jur erau in extaz, cit e de cuminte si cit de bine maninca ( e drept ca era bun de reclama cind lua cite un mar si musca din el cu o pofta grozava).

Acuma ne-am intors mai obositi decit am plecat...asa ca va las si ma duc la nani.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gio spune:

Buuna !!!!!!!!!!!!

Vin maine, ca oricum stau ca femeile neserioase acasa..Sunt in medical, ca fi-mea e racita a 3-a oara consecutiv si de data asta e serios..asa ca daca tot pot, mi-am luat concediu.
Mai vorbim noi, la intalnire; sper sa si ajung pe unde trebuie!!!

Va pup

a, sa nu uit, poze:
http://community.webshots.com/album/475176776BygwDl

If a have a bag of rocks to carry as I go
I just want to hold my head up high....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cgaby spune:

buna! abia astept sa ne vedem...sa vorbim...
pupici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamaria spune:

saluti fetelor!

baietelul mamei e tare stresat... de cum face un pic ochi dimineata (si aici tre sa precizez ca vorbesc de ora 6, cand ma scol eu sa plec la munca) nici nu deschide bine okii ca imi zice miorlait: 'mami, pe mine ma duce tati la mamaie!!! nu mai vreau la gradinita mea/camin' e atat de trist ca imi rupe inima, dragul de el! si dupa-amiaza e destul de intors pe dos, se vede ca se lupta din greu sa se adapteze la noul regim de viata...
la cresa e cumintel, papa tot si doarme cuminte, a inceput sa se culce fara pampersi ca le cheama pe doamne cand ii vine pishu.

asa ca eu acuma astept sa se invete cu cresa, sa se obisnuiasca si sa inceapa sa-i placa, ca imi rupe sufletul sa-l vad asa trist! (bine ca nu-l duc eu la cresa, ca daca l-as mai si auzi plangand in urma mea dimineata...)

distractie placuta si maine la povesti, sa traim si noi (virtual) intalnirea...

anamaria, mami lui Bogdan - 04.07.2000 si Tudor - 13.06.2003

poze cu frumosii mei (si nu numai )

Viata este ceea ce se intampla in timp ce esti prea ocupat sa-ti faci planuri de viitor! (John Lenon).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gio spune:

Acum cu adevarat am citit cele 7 pagini din subiect!!!!

Anamaria, vreau si eu sa fac faza asta cu instructorul!!Felicitari pt curaj!!!Am carnet de vreo 6 ani si tot la fel nu am curaj sa ma sui la volan si sincer tare as avea nevoie!!!
Cat despre antibiotice, felicitari ca te tii tare. Cand a fost Taisia la cresa am incercat sa fac la fel numai ca a facut o bacteriemie super naspa si acum nici macar pediatrul ei nu mai are curaj sa o lase fara cand apar semnele unei infectii...asta e..in mod normal nu imi da antibiotic dar acum spre exemplu in momentul in care mucisorii s-au facut ...ma scuzati...verzi..i-a dat Augmentin. Si eu care credeam ca scapam fara...

Vit D ii dau 1000 ui pe zi in lunile cu r si tot atunci 10 ml Ca 15 zile pe luna. Pana face 5 ani. dar cred ca am mai spus. Cat despre lapte, dupa doi ani se da integral la copiii slabuti (adica ca Taisia)si slab la cei grasuti - tot de la pediatru citire.eu ii dau, la fel ca Bobi, cam tot ce imi pica in mana, ca si marca, dar cand sunt in bani ii dau Parmalat ca asta ii place.

Ea dimineata bea 200-250 ml lapte plus cascaval cu masline, sau branza topita, sau unt cu gem, la pranz supa si felul doi, la trezire un iaurt + o banana, sau 2 fructe, sau un frcut si biscuiti sau..sau...cam ce se da la gradi la gustarea de dupa-amiaza. iar seara ii dau ori felul doi iar, ori o budinca, ori, mai rar , cereale de bebe cu lapte. cam asa. Si intre mese mai mananca biscuiti sau ca desert.."cociolata" de preferat Kinder, dupa care e de-a dreptul disperata. Ai vostri manaca ciocolata? Le dati?

la desene se uita si ea, ma trezesc ca zice prin casa: Publicitate ...cu aceiasi intonatie cu care spune tipul ala pe Cartoon. eu o las maximum o ora pe zi, cu pauze, dar doamna care sta cu ea nu bag mana in foc..Apropo de doamna, si eu ca si Dana, nu-i pot spune bona ca e ff de treaba si Taisia s-a atasat de ea. Mereu intreaba unde e Mariana si mai si plange dupa ea in weekend..mama denaturata...

De jucat, si Taisia se joaca singura; intr-o zi punea un pitic pe olitza: ai facut pe tine, rusine, fata mare...Face la olitza cu accidente putine, la munte se indragostise de toaleta de la restaurant, se punea la 5 minute in mijlocul restaurantului, se tinea de...stiti voi ce si striga in gura mare: FAC PIPI LA OLITA..evident ca nu facea de fiecare data si doar vroia inauntru. Iar dde cand i-am explicat ca alaturi e usa pt barbati si ca acolo nu are voie...ne-a disperat: hai sa mergem la barbati....In schimb la somn, dupa-amiaza si seara, tot cu pampers...Nu renunta sub nici o forma, oricat as incerca, asa ca o mai las.

De ceva timp stie si ca baietii au "putza" si ca fetitele au "papalica"..bine ca nu e la gradi sa-i anunte pe toti ce "poseda"...

Claudya, mi-ai dat niste idei ce sa fac la ..serviciu cu copiii. Super ideea. Eu i-am dat plastilina Taisiei si ii place si am vazut la TCM din aceea care miroase frumos , cred ca ii voi lua pt ca am la serviciu si e bestiala. Nu sunt mici copiii pt asa ceva, si de mancat, "gusta" din ea si copiii mai mari, ce, voi nu mancati lipici? E non-toxica, oricum!

Ultima mea achizitie e ..taxa la master de o gramada de euro/an...am tampit dar nu m-am putut abtine sa nu ma inscriu. Acum ma gandesc de udne sa fac rost de bani..si cred ca tot parintii..saracii de ei...

Mai vorbim la intalnire, ca mi-era tare dor de voi!!!!

If a have a bag of rocks to carry as I go
I just want to hold my head up high....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexandrueduard spune:

Eu nu mai ajung la intalnire desi tare as fi vrut.
Va doresc distractie placuta!
Gaby: restaurantul nu e langa Pizza Hut, ci chiar pe Eminescu si nu stiu daca circula ceva pe acolo (ratb).
Alex a facut azi vaccinul antigripal si sper sa nu faca nici o reactie adversa.

Magda si Alex(2 anisori!)
http://community.webshots.com/user/edyalex
http://photos.yahoo.com/magdacorlea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cgaby spune:

multzam, magda! imi pare rau ca nu poti ajunge!
pupici si vorbim....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudya spune:

Mai,fetili,
De cateva zile va urmaresc fara sa scriu si abia asteptam sa va intalniti si sa veniti sa povestiti.Se vede treaba ca s-a lasat cu intalneala pana tarziusi n-a mai ajuns nici macar una dintre voi sa spuna doua vorbe aici.
Oricum,inseamna ca v-ati simtit bine si-atunci chiar asteptam "avalanse" de povestiri.

Mami si Emma cuculica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamaria spune:

saluti fetelor!
hai sa va aduc io pe prima pagina...
ce sa va povestesc, repede asa ca trebe sa inchid sandramaua pe aici, azi am zi scurta!!!

bogdan tuseste nitel, vad ca tudor se tine bine (inca?!) sper sa nu raceasca vreunul...

maine noi plecam la munte sigur va intrebati cum de-am ales asa o vreme insorita... da am hotarat de mult, era singurul we disponibil... asa ca ne ducem sa vizitam pestera ia o pauzarilor si polovraci (va apare ceva nostim aici, da ganditi-va la o pestera a femeilor, pe langa polovraci.... ) ca in pestera nu ninge, nu ploua, va fi chiar mai cald ca afara... dupa care seara o sa privim muuulte poze de la nunta la care am fost nasi, ca vin si finii, din luna lor de miere in italia... la un pahar de vorba... va povestesc luni cum a fost, da sunt sigura ca va fi relaxant si deconectant, exact ce avem nevoie!

va pup si vorbim luni, asta daca nu cumva mai intru si de acasa dupa-amiaza... desi as vrea sa fac un kek sa iau la noi, bagajele, etc...

anamaria, mami lui Bogdan - 04.07.2000 si Tudor - 13.06.2003

poze cu frumosii mei (si nu numai )

Viata este ceea ce se intampla in timp ce esti prea ocupat sa-ti faci planuri de viitor! (John Lenon).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madic spune:

Buna fetele,

Dupa intalnirea de aseara, hai sa dezleg eu misterul lipsei noastre de activitate pe aici : muncim prea mult si nu mai avem timp de alea-alea.

La intalneala a fost dragut, da' mie una nu mai imi trebuie restaurant chinezesc, iar "templul soarelui", nici atat.

Fetele au fost mai toate obosite, un plus maaare pt Crisa, care a venit cu Tudor, un deliciu de copil, a reusit sa stea cuminte timp de cca 2 ore, ceea ce majoritatea celorlalti copii sigur n-ar fi facut, dupa spusele mamicilor prezente.

In rest, poate au timp Andra sau Madishor (care a venit cam tarziu) sa povesteasca ceva mai mult, sau cu mai mult talent.

V-am pupat si w-e placut.

Madi si Mariuca

Mergi la inceput