Copilasi de iunie-iulie 2003 la 2 ani (62)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Magdone spune:

Buna mamici!

Tocmai cand ziceam ca ma simt mai bine, s-a intors iar raceala , dar am luat ieri niste pastile, vreau sa zic ca intr-o ora eram iar pe picioare (modafen se cheama, daca e cazul pt cineva).

Fetelor, am fost ieri la Gradina Zoologica cu Razvan si vreau sa va zic...DEZINTERES TOTAL..doar la leu s-a uitat ca era la intrare..dupa aia nu l-a mai interesat nimic, poate un pic la pesti s-a mai uitat...in rest am alergat dupa el pe toate aleile, la ponei nici macar n-a vrut sa se apropie.

La intalnire vine si Magda, o sa o trec eu pe lista. Dar Andra, Crisa, Carmenutza, Bibi voi nu veniti? Martta, tu? tocmai acum cand ne-am strans asa multe?

1. Magdone
2. Gabi
3. Ioana
4. Bobi
5. Dana
6. Mihaela
7. Aditzu
8. Gio
9. Bychi
10. madishor
11. Madic
12. Magda

va pup

Magdone si Razvan (19.07.2003)
_
"Pentru a castiga ceea ce merita sa ai, s-ar putea sa fie nevoie sa renunti la tot ceea ce ai deja."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bobi spune:

Neatza fetelor,

magdone - te ocupi tu de rezervare, nu?

Noi sambata am fost la ziua unui baietel din gashca, a facut 5 ani, dar era acolo puiet de toate varstele, lui andi i-a placut asa de mult, ca a doua zi de dimineatza s-a trezit cu "am pus muzica frumoasa", si dupa aia ne-a povestit cum a fost el la danutz si ce-a facut... de parca noi nu am fi fost acolo.

saptamana trecuta l-am dus pe andi l-a cresha intr-o dimineatza si era acolo o colega de-a lui care plangea rau. si seara il intreb eu pe andi: "mami a mai plans oana azi l-a cresa?"
el: "da..."
eu: "dar de ce a plans, mai mami?"
el: "a furat-o andi!"
asa, care v-a sa zica, a inceput!!!

va pup sa aveti o saptamana cat mai placuta!

bobi si bb andi

sunt confuza... sau poate nu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Magdone spune:

da, mai astept pana maine dupa masa poate mai apar fete si sun eu sa fac rezervare.

Marox, Romana, Romana_74, Pufulet ce mai ziceti?

Magdone si Razvan (19.07.2003)
_
"Pentru a castiga ceea ce merita sa ai, s-ar putea sa fie nevoie sa renunti la tot ceea ce ai deja."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamaria spune:

saluti fetelor!

vaz ca iar va intalniti, va doresc distractie placuta si mancare super!
in we asta am condus pana la tara (cca 1 ora), cred ca sunt pe calea cea bna, ma bucur mult ca am un sotz rabdator si imi iarta balbele... asta daca e in dispozitie buna! una peste alta, incepe sa-mi placa...

tudor s-a facut bine, de fapt inca de joi-vineri a fost bine, asa ca azi a mers la cresa, sa vedem cum s-a (re)acomodat...

baietelul mamei a inceput sa ceara pipi si dimineata, ca urmare in we m-a trezit la 6 dimineata, cu dialogul: 'mami, fac pipi!' / 'fa in pampers si nani-nani ca e noapte!' / 'na, mami, nu in pemparel, la olita!!!' ei, ce sa va zic, pana la urma tonul lui serios de baiat mare m-a convins, in fond sunt o mama rea de tot daca doar de dragul somnului de dimineata pun cupilu sa faca pe el... rusinica!!!

anamaria, mami lui Bogdan - 04.07.2000 si Tudor - 13.06.2003

poze cu frumosii mei (si nu numai )

Viata este ceea ce se intampla in timp ce esti prea ocupat sa-ti faci planuri de viitor! (John Lenon).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pojogam spune:

SALUTIS!!!

am ajuns cu bine si sunt cazata undeva pe langa noua "Cora" Lujerului la hotelul Sir. Spun asta ... cine stie poate e cineva prin apropire si ne-am putea intalni la o plimbare; de ce sa-i faci eu sunt fara bebe si huzuresc tare!!! (deci suntem in apropiere de Drumul taberei)
Vreau un ajutor pt ceva restaurante sau "locuri" und am putea manca asa bine :supe , ciorbe si tot tacamul, eventual in apropierea noastra... sau hai si mai departe
...
In rest toate bune si frumoase
a, mai vreau un reper pt "templul soarelui"... ca inca nu m-am dumirit pe harta unde este. e posibil sa mai vin cu cineva... nu e sotul, ca el ne lasa asa intre noi...
va pup si sper sa ne revedem!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamaria spune:

pojo, pe acolo pe aproape este Bucuresti Mall, cred ca stii, noi acolo mancam cel mai des cand avem treburi in buc, sunt restaurante cu diferite specificuri, romanesti, grecesti, chinezesti, etc, gasesti ciorbe, salate, deserturi, tot ce vrei, pe toate gusturile, nu astepti mult comanda si nici nu mi s-a parut prea scump!

ps. sper ca n-am gresit numele Mall-ului, fetele ma vor corecta cu siguranta daca am facut-o! oricum, daca cumva nu stii unde este, e la cealalta intrare/iesire din Pasajul Lujerului decat hotelul unde stai, pe partea stanga, chiar in intersectie.

anamaria, mami lui Bogdan - 04.07.2000 si Tudor - 13.06.2003

poze cu frumosii mei (si nu numai )

Viata este ceea ce se intampla in timp ce esti prea ocupat sa-ti faci planuri de viitor! (John Lenon).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BogdanaP spune:

Roxana Teodora 14 iunie 2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amik spune:

bucuresti plaza e acolo.bucuresti mall e in vitan.cred!

Alexandra mare si Alexandra mica(10 iulie 2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cgaby spune:

bun venit bogadana! povesteste-ne de printesa ta!
pupici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns martta spune:

Buna, fetelor!

Eu am in continuare f.mult de lucru. Nu promit ca pot veni la intalnire, dar inca sper!
Pojo, eu stau in zona. Poate reusim totusi sa ne vedem. Iti dau nr. meu de tel. pe pm. Pana cand stai in Buc?

BogdanaP, bine-ai venit!

Va pup!

mami de Vladut(13.06.03)

Mergi la inceput