Copilasi de iunie-iulie 2003 la 2 ani (62)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cgaby spune:

inseamna ca vin cu mancarea la pachetel de acasa!
abia astept sa ne vedem. deci asa ramane, da???
pupici tuturor si weekend placut!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gio spune:

Fetele, pe scurt, vin si eu!!!!
va pup

If a have a bag of rocks to carry as I go
I just want to hold my head up high....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Magdone spune:

Gabi, n-o sa fie nevoie , o sa vezi mancarea e ffff buna, si portiile foarte mari...

Sa speram ca vin cat mai multe fete.

Aditzu, eu nu prea cred faza aia, nici Razvan nu a fost bolnav in primul an de viata, dar dupa aia a recuperat

Sa vedeti ce-i place lui frate-miu la camin (saracu' daca ar sti el ca e subiect de discutie pe forum...ce mi-as lua de la el ..il sun seara "ce faci? pai uite la terasa" il alta seara la fel tot la terasa.. si zic iti place? da el face "parca sunt in statiune", pai cred si eu, nu mai e nimeni sa-l bata la cap cu nimic, dar vad ca pana acum se tine si de ore s-a dus la toate..sa vedem cat il tine.

Haideti mai fetelor, MOBILIZAREAAAAAAA! care nu ati mai scris demult sa raspunda la apel ca altfel ...

sunt intr-o dispozitie buna, se vede? da'jur ca n-am baut nimic

va pup si weekend placut!

Magdone si Razvan (19.07.2003)
_
"Pentru a castiga ceea ce merita sa ai, s-ar putea sa fie nevoie sa renunti la tot ceea ce ai deja."

Mergi la inceput

UPDATED:

1. Magdone
2. Gabi
3. Ioana
4. Bobi
5. Dana
6. Mihaela
7. Aditzu
8. Gio

_
"Pentru a castiga ceea ce merita sa ai, s-ar putea sa fie nevoie sa renunti la tot ceea ce ai deja."

Mergi la inceput

UPDATED:

1. Magdone
2. Gabi
3. Ioana
4. Bobi
5. Dana
6. Mihaela
7. Aditzu
8. Gio
9. Bychi (am sunat io)

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gio spune:

Bunaaaaaaaaaa,
acum am reusit sa citesc mai mult, si mi-am adus aminte cat de dot mi-a fost de voi!!!

m-am bucurat tare cand am citit povestirile mamicilor de 2-3 copii si tot ma gandesc la acest subiect, am vazut ca mai sunt mamici in aceiasi situatie; poate facem iar o grupa demamici de iunie-iulie 2006 , ce ziceti?

imi pare rau sa citesc ca au fost atatia copii bolnavi; si taisia e tot racita de vreo 2 sapt, din concediu (apropo, ca am fost intrebata , am fost la Busteni , am si urcat pe munte, pana la Urlatoarea si de la cota 1400 la 2000, cu copilu' in carca lui tati).
in rest taisia se incadreaza in ce scrieti voi de copilasi, scoate o gramada de perle, face la olita , mai nou se duce singura, doar ma anunta...la cresa nu mai mergem, nu mai am curaj si am decis sa-l ascultam pe dr si sa evitam colectivitatea pana la 3 ani.

in rest la serviciu imi place (adica imi plac copii) si mi-am dat seama ca asta vreau sa fac chiardaca nu neaparat in locul in care sunt, dar e mare lucru pt mine oricum, la cat de repede ma sucesc!

oricum, voi incerca sa intru relativ mai des,

va pup acum

If a have a bag of rocks to carry as I go
I just want to hold my head up high....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madishor spune:

Si eu
UPDATED:

1. Magdone
2. Gabi
3. Ioana
4. Bobi
5. Dana
6. Mihaela
7. Aditzu
8. Gio
9. Bychi (am sunat io)
10. madishor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cgaby spune:

pupici gio! si pentru taisia un pupic mai mare!..de la stef!
stef e bine, i-a trecut raceala...cred ca incepe sa-i placa la gradi. vineri cand am plecat acasa a fost prima oara cand a spus Good bye! si a pupat-o pe educatoare...din proprie initiativa! sper sa-i treaca mai repede si faza cu plansul de dimineata!
magdone - eu sunt foarte mofturoasa la mancare...asa ca...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doinna spune:

Fetele chiar ca mi-a fost dordevoi!!!Bafta cu intilneala,distractie placuta!!!!
Noisuntem bine,am ajuns in saptamina 32(nu mai este asa mult,nu?)
Daniel este si elOK cu toate ca tb sa recunosc uneori nu prea stiu ce sa mai zic,in fata altor copii sau cu oameni pe care nu-i cunoaste reactioneaza nasol9adica se strimba,face ca tigru etc)de-mi vine samooor.Voi aveti probleme degenul asta?Poate sieu sint mai sensibilain perioada asta dar azi de ex chiar am avut sentimentul asta va am cam gresit laeducatia lui(nasol sentiment),am fost deprimata toata ziua.....noroc cu sotul ca mi-a tot zis ca asa sunt copii la virtra asta(vorbele mele din zilele optimiste....)
Gata va las ca m-am lungit.....mi-a fost dor de voi ma bucur ca sunteti bine si doresc sanatate lapuiutii bolnaviori...PUPICI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madic spune:

Buna fetele,

M-am intors din concediu, v-am citit, dar va povestesc mai tarziu, ca acusi am multa treaba.
Voiam sa ma trec pe listuta cu intalneala, sa stiti ca sint si eu prezenta.

UPDATED:

1. Magdone
2. Gabi
3. Ioana
4. Bobi
5. Dana
6. Mihaela
7. Aditzu
8. Gio
9. Bychi (am sunat io)
10. madishor
11. Madic