Copilasi de iunie-iulie 2003 la 2 ani (62)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Magdone spune:

Neatza mamici!

Multumim de urari , suntem mai bine toti, numai Razvan parca mai tuseste da' putin de tot, sper sa-i treaca...nici nu mai am chef sa ma duc la doctor cu el, ca asa ce ma enerveaza dr. asta a mea, ca sa-mi fac o programare dureaza vreo sapt. si ceva, ma gandisem sa o schimb o data la nervi...

In zilele astea cat a fost racit, se scula la 3 si jumate noaptea si ne foia ceva de groaza, pana la urma il luam in pat cu noi, numai somn nu a fost asta...azi noapte a dormit si el mai bine.

Aditzu - am ras si eu la faza cu servetelul, ai fetita mare ce mai!
Cornelia - sa va faceti bine!

Pentru intalnire, mie imi convine joi, ca loc eu v-as propune rest. chinezesc Templul Soarelui, e pe strada Mihai Eminescu, aproape de intersectia cu Calea Mosilor , banuiesc ca pana la 12 noaptea e deschis , eu am fost ultima data acolo prin iulie, cand bantuiam terasele si mi-a placut foarte mult, nu stiu cum ziceti si voi...daca va place mancarea chinezeasca...ziceti!

va pup

Magdone si Razvan (19.07.2003)
_
"Pentru a castiga ceea ce merita sa ai, s-ar putea sa fie nevoie sa renunti la tot ceea ce ai deja."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamaria spune:

aditzu - sa stii ca nici mie nu mi-e usor cu antibioticul, mai ales ca aici cand merg cu ei la 'control de rutina' asa, cand sunt raciti, ca sa vad ca nu se aude ceva in neregula pe la plamani, dr resp imi da invariabil vreo reteta care contine antibiotic, si eu nu le dau! pe sotz l-a convins pediatrul asta din bucuresti - in care are si el mare incredere - si gura maaare a nevestei , da ce te faci cand mai afla si bunicii ca dr i-a recomandat antib si eu nimic si nimic???
in fine, eu stiu ca fac asa pt binele puilor si desi ma scot din pepeni insistentele lor si remarci de genu "vai, draga, da ce inconstienta esti..."

Viata este ceea ce se intampla in timp ce esti prea ocupat sa-ti faci planuri de viitor! (John Lenon).

anamaria, mami lui Bogdan - 04.07.2000 si Tudor - 13.06.2003

poze cu frumosii mei (si nu numai )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamaria spune:

scuze ca va bombardez, tocmai sunt in plin proces de a-mi schimba semnatura, aici pe DC si vreau sa vaz daca imi iese!

Viata este ceea ce se intampla in timp ce esti prea ocupat sa-ti faci planuri de viitor! (John Lenon).

anamaria, mami lui Bogdan - 04.07.2000 si Tudor - 13.06.2003

poze cu frumosii mei (si nu numai )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cgaby spune:

azi stefan a venit foarte mandru ca a invatat sa numere pana la 5 pe degetele in engleza...e asa haios...
eu nu sunt fan mancare chinezeasca, dar daca voi vreti...eu ma conformez! abia astept sa ne vedem!
pupici si sanatate tuturor.
de gio mai stiti ceva??/de elena????

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cornelia spune:

Buna fetelor!

Noi suntem mai bine. Mariei nu i-am dat antibiotic. Ii curge in continuare nasucul si mai tusestem, dar cred ca pana luni o sa fie ok. Din pacate, Stefan e mai mucios acum. A reusit totusi performanta sa bea 500 ml de lapte ieri, asa ca m-am mai linistit si cu el.

Eu azi intrasem, de fapt, sa o laud pe Maria. Zilele astea, cat a stat in casa, m-a innebunit cu puzzle-urile. Si inainte ii placeau, dar acum nu se mai satura. Doar ce s-a ridicat de la masuta ei. A facut 6 puzzle-uri (intre 6 si 24 de piese) si se chinuia la al 7-lea (nou si mai greu), dar nu a mai rezistat. Mi-a zis: mami, sunt mica, nu stiu sa-l fac pe asta . Imi pare rau ca nu am aparatul acasa sa ii fac poza, insirase asa frumos puzzle-urile facute!

Snatate tuturor copilasilor!

Va pup,
Cornelia, mami de Maria (2 iulie 2003) si Stefan (4 mai 2005)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kehleyr spune:

Buna fetele,

Cornelia, Maria nu inceteaza sa ma minuneze. Sa nu razi de mine, dar eu cred ca ar trebui sa te gandesti serios la posibilitatea sa fie superdotata. Sa nu ratezi vreo ocazie. Si noi avem puzzle-uri de 6 piese si desi ii plac foarte mult, nu este in stare sa le faca singura... Multa sanatate lui Stefan.

Anamaria, trebuie sa iti faci curaj sa mergi si singura cu masina. Te invit eu prin Bucuresti daca ti se pare prea usor la Pitesti .

Nici eu nu ma omor dupa mancare chinezeasca, dar prea am fost numai la italienesti . Numarul lui Gio il am eu, iar pe al Elenei trebuie sa il aiba Andra sau Crisa.

Vad ca pe aici iar se trage chiulul la greu. Mai ziceti si voi ceva...

Luminous beings we are, not this crude matter.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana Sora spune:

Buna, fetelor.

In sfarsit, suntem si noi bine. De luni o duc iar la cresa.

Sper sa pot veni la intalnire, am nevoie de o pauza. :) Mie mi-e indiferent la ce restaurant, iar joi ar fi ok pentru mine.

Aditzu, n-am citit acel articol. Ai un link, ceva ? E un articol bine documentat ? Pare o prostie...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bobi spune:

salutti fetele,

n-am mai intrat, am inceput sa muncesc!!!

ca sa-ti raspund la intrebare, romana: de ce, vrei sa incepi serviciul?

si mie imi convine joi, ar fi super ok, si da, e buna ideea cu mancarea chinezeasca, vreau sa o incerc, nu am mai mancat. hai, sa ne vedem odata!!! sa trecem la lucruri practice deci:

joi, ora 18:00, la restaurantul chinezesc Templul Soarelui, e pe strada Mihai Eminescu, aproape de intersectia cu Calea Mosilor, s-au anuntat urmatoarele (daca retzin corect):

1. Magdone
2. Gabi
3. Ioana
4. Bobi
5. Dana
6. Mihaela?

mai completatzi.

sa avem un w-e insorit, sa faca picii vitamina D!!!

bobi si bb andi

sunt confuza... sau poate nu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aditzu spune:

si io

1. Magdone
2. Gabi
3. Ioana
4. Bobi
5. Dana
6. Mihaela?
7. Aditzu

Ioana - asta e sursa si a fost si o discutie pe forum dar n-am mai gasit-o http://www.desprecopii.com/info.asp?id=660

Pa Adi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pojogam spune:

pai tocmai pe mine m-ati pus cu semnul intrebarii?!
evident ca voi veni joi ora 18... sper sa gasesc si locatia!
mai vorbim!

Mergi la inceput