Impreuna, Timisoara! (25)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Irina_Claudia spune:

Doris e OK, numai ca nu vazusem niciunde ca sotii nu mai vin ...ce sa faci e prea de dimineata...mea culpa. Si te mai rog eu ceva....sa reiei povestea cu ginecologii ca m-am stricat de ras data trecuta....

Diana noi am cumparat dinainte lucrurile Ioanei , si bine am facut ca dupa o sa ai o groaza de alte chestii mai marunte de cumparat...

POZE

Irina + ingerasul Ioana
(3 ani si 10 luni)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doris-Alina spune:

Diana, scuze ca nu ti-am mai raspuns azi-noapte, dar eram rupta...
Si eu am cumparat absolut tot pentru Ines, cam de cand aveam 4 luni de sarcina.
Nu cred in superstitii.
Mi-am ales exact ce mi-a placut, ca sunt tare pretentioasa...
Cu o saptamana inainte sa nasc, toate hainutele erau frumos aranjate in dulap, bagajul de spital facut, am dat noi cu apa sfintita peste tot, nu am chemat preot, in schimb, am fost sa ma impartasesc inainte sa nasc.

DORIS siINES
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul!

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele

Portofoliu INES

POZE CU NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doris-Alina spune:

Acum plec, fetelor, treburi de servici...revin in jur de 12.
pusici!

DORIS siINES
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul!

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele

Portofoliu INES

POZE CU NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Neatza gagici!!!
Mama ce de schimbari de planuri!!!
Eu vin cand spuneti, deocamdata suntem 2 in 1, la oferta. pe urma mai vedem.
Ramane pe sambata la ce ora?

Giulia imediat pun poze cu caruciorul, mi se pare la fel, noi am comandat si scaun de masina la fel si ala il putem pune pe carucior si bebele va fi cu fatza la mine.Oricum am iesit mai ieftin decat cu cel de la Graco, pe care il vroiam initial.
Ma uit pe acasa ca am o multime de filme pe Cd titrate in italiana si aduc la intalnire.

Diana am inteles ca ai primit tpatutul si masa de infasat.
Eu nu gasesc nicaieri patut si masa la fel, din lemn, mai solide. De fapt comoda aceea unde voi pune salteluta va fi dulapiorul bebe-ului, daca ii vor incapea hainele ca deja incep sa se stranga.
Am fost la Miniblu, este dragut cel de acolo, dar cam scumpicel.Se transforma pe urma in camera pt. tineret.
In Bucuresti am gasit patuturi misto, la 4 mil. dar daca nu am mers cu masina, nu am avut cum sa le caram de acolo.

poze
gio si bb Marco 24+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionela-roxana spune:

Acuma cand am reusit si eu sa lamuresc sotiorul sa vina tre sa-i spun sa nu mai vina?
NASOL.
Eu am zis ca vin cu sau fara copil,nu stiu de unde a iesit ideea si fara sot...
Parca eram destul de multe care veneau insotite si cred ca pot lega si ei prietenii,nu numai noi.
Daca e sa venim fara sotiori nu stiu ce sa zic......ma mai gandesc.

Roxi si bb Rares 9. april.2002
http://ca.f2.pg.photos.yahoo.com/saracutionela
www.rastero.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andanii spune:

Uau mama ce mult ati scris aseara ....... eu nu stiu ce sa spun, poate reusesc sa trag o fuga sambata seara depinde la ce ora se tine

hai ca scriu mai tarziu , am primit ceva urgent de facut

va pupa pe toate ANDANII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana1971 spune:

Ana- deci te-ai distrat ??? hmm pai stai sa vezi ce urmeaza...abea m-am incalzit!!!!

Irina- cam asa ma gandeam si eu sa pregatesc tot lui bb, am facut loc in dulap,numai al lui,si acum imi storc creierii cum sa pun si masuta de infasat si patutul...dar sa mai si respiri in camera ca nu-mi place sa vad mobila ca-mi sta pe creieri.

Doris-cam asa o sa fac si eu, pregatesc tot inainte sa foe totul pus la punct cand apare micul terorist acasa!!!

Giova- da ,noi am avut norok ca am primit tot altfel cheltuiam cel putin 10,15 mil pe tot ce avem acum pt bb.
Le-am primit de la prietenii nostrii care au o fetita de 5 ani, deci nu sunt noi...dar sunt super catlitativ vorbind...si f bine pastrate. La miniblue mi se pare cam scump si mie ... am vazut o masuta de infasat cu 13 mil..cam mult!!!
La mine patutul e de lemn si masuta la fel,....doar ca mobila din camera e un pic mai inchisa...tot lemn natur dar mai inchisa, sper sa nu se bata.M-am umplut si de desene animate pe care sa le lipesc pe perete si am si stelutze fosforescente pt tavan.
Mi-a zis cineva ca sunt desene animate fosforescent care se lipesc pe tavan ...dar nu am vazut .
Am vazut patuturi de lemn la Kappa si saltele super !!!!
Sotul meu a mai venit cu o idee... sa pun webcam sa-l vad pe bb pe monitor ...mai ramane sa cumpar laptop ....
Azi discut cu medicul de bagajul de spital si ...incep sa le adun!!!

aaaaa propos .... cineva pomenise de o sarma ....?????!!!

va pup
diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mitzuka spune:

Fetelor...ce ne facem ca eu nu mai inteleg nimic..facem 2 intalniri una sambata cu gagici si sotiori care vor sa vina sau numai cu gagici?
si mai facem una duminica cu pitici si sedinta foto prin parculet...faina idee by the way...sa mai profitam de timpul frumos ramas...si sa cunoastem pitici noi....?
Eu vin in ambele variante....nu ma ne hotaram odata...
Si inca ceva...fetelor nu va suparati unele pe altele aici doar ne dam cu parerea ca sa iasa totul cat mai bine...cel putin la fel de bine ca celalalte intalniri...deci toate sunt inca propuneri...
Giova ...felicitari pentru carucior....l-ai luat la pret bun....
pai daca iti place patutul de la miniblu chiar daca e mai scump ia-l sa nu regreti dupa aia....sau copiaza modelul si da-l sa ti-l faca la comanda...nu iesi mai ieftin asa?
Si eu am avut totul cumparat in momentul cand s-a nascut Deian..si tare bine mi-a prins...eu nu cred in superstitii....

Simina si Deian
Varsta lui Deian
Ingerasul nostru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Simina ai mare dreptate, Clau l-ar lua ca e de calitate, si eu, dar mai vedem.
Poate cu mall-ul asta sa apara ceva magazine noi, sau macar produse frumoase.
As face si la comanda, dar stiti pe cineva care face mobila pt. bebei? frumoasa si nu pal, ca nu-mi place.
Eu am multe cataloage cu modele si din Italia si din grecia, dar nu stiu pe nimeni care sa faca la comanda.

Am pus poze cu caruciorul in albumul: lucruri pt. bebe marco

Si eu vreau sa-i cumpar tot ce are nevoie in primele luni, cu hainele am cam terminat-o, dar daca mai vad ceva super misto. Mai imi trebuie salopeta groasa de iarna, aia o ia sora-mea de la Prenatal din Italia si lenjerii pt. patut, tot din Italia ca aici nu-mi plac.
Aaaaa si avem de luat jucarii, tot de la Miniblu, ca-s mai ieftine si mai frumoase ca la Chicco, dar nu-i luam foarte multe ca precis va mai primi.

Misto Diana ca ai avut de la cine sa primesti.Eu le-am luat singura, sau sora-mea i-a cumparat. In rest nimeni, mai este timp, dar mi-e groaza de ce prostii voi primi de la soacra-mea si nevasta lui socru-mio, ca nu prea au gusturi.... si doamne fereste.

poze
gio si bb Marco 24+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irina_Claudia spune:

Diana si eu am avut mobila initial in camera Ioanei dar pe la 1 an am scos-o sa aiba fata loc de distractie ...
E super ca ai primit deja lucruri pt bebe . Esti cam nerabdatoare bag seama..hihihi las' ca mai vezi tu sarmale dupa...

POZE

Irina + ingerasul Ioana
(3 ani si 10 luni)

Mergi la inceput