Impreuna, Timisoara! (25)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns giuliatm spune:

eu sunt PRO, incerc si duminica dimineatza, cu ale, dar nu promit.
intre timp sper sa nu imi faca surprize de la vaccinul care va fi miercuri, asta lasand la o parte proaspata isprava cu temperatura ... mama ce negativista is azi .... sorry ....
in alta ordine de idei, si sambata, si duminica, am ziua de nastere a doi prieteni f buni, au lansat invitatiile dar fara ora, asa ca nu pot sa ma pronunt.
diana, eu nu cred in superstitii, eu am cumparat aproape tot dinainte.
iti dau un sfat insa:: cumpara doar sticul necesar, restul lasa-l pe cand te intorci din spital, altfel s-ar putea sa regreti, sa cumperi tot felul care ulterior sa nici nu le folosesti macar (apropo de mine, cu super pompitza mea de san, dar lapte kanci!).
cat despre camere bb, asta da, ar fi bine sa fie macar igienizata si eventual sfintita, in rest, patutul ii e de ajuns ... nu te da la caditze ultra sofisticate, ale avea 2 luni implinite si 4 cadite, ca pana la urma sa o spal intr-un lighean stupid de simplu!
masa de infashat?!? las ca abia o sa te tii tu de spate, crezi ca de masa de infashat o sa iti arda tie ?! nu da banii pe prostii, oricum pe masuta aia o infasezi pana la max 3 luni, iar de durerile de spate nu stiu daca scapi asa repede (eu o skimbam cand pe patul mare, cand pe o masa normala, dar cel mai rar pe masa de infasat!
apropo, ca io am mai si tras kiulul .... pe cand trebuie sa nasti si cum vei naste (natural +peridurala, cezariana?)
pupici la evribadi si merg la nani ca-mi pika oq

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana1971 spune:

Deci ....eu si cu albi suntyem buhele????

Doris ...albumul lui Ines e facut in flash ?? e super !

diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana1971 spune:

giulia - merci mult .
Toate pt bb eu le-am primit (patutz,2 carucioare,scaun de papa,hainute, jucarii,etc) ...chiar si masa de infasat - e la inaltimea mea, adica nu trebuie sa ma aplec deloc...e din aia cu caditza cu tot si sertare.
Eu trebuie sa nasc prin 10 nov ,sper ca normal, as vrea epidurala dar sa vad daca e bine pt bb,...si se pare ca la Bega .
Maine merg la control sa vad daca bb s-a intors...!!!

deci cu meniul cum a ramas???

va pup
diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Albi` spune:

Diana, vezi poate faci special delivery pe 9, pt mine

hey.. I could be wrong ! ..but at least I'm breathing..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Albi` spune:

Miroooo ce esti asa scumpa la vorba? Pe unde umbli?

(Pe cand liniutzele alea? )
Ia sa poftesti la raport maine dimi, cu veshti proaspete !

Si Silvana la fel! Sa ne zici daca ai inceput sa iei antibiotice si daca incepe sa treaca tusea Sanatate multa !

hey.. I could be wrong ! ..but at least I'm breathing..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doris-Alina spune:

Neatza, timisoara!
Dupa cum probabil ati citit, azi noapte s-au propus noi variante pentru intalnire.
O sa va rog sa va dati cu parerea, dar foarte clar, cum veti dori /sau veti putea.
Probabil vor fi 2 intalniri, incercam una cu copii, duminica pe la 11, si sambata seara numai noi.
O zi buna!

DORIS siINES
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul!

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele

Portofoliu INES

POZE CU NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

Beeeeyyy,Doris,Albi,Giuliatm si Diana....buhehehelelor....bey,m-am spart de ras....Aveati chef de cioace aseara,hai?Ceapa voastra de artiste....hehehehehehehe....Bey,sa fiti sanatoase si sa traiti 100 de ani in fericire,ca mi-ati facut dimineata vesela!

Gabi,zic si io :nu te supara,ca fiecare da si el cu parerea p-aici.Si eu am zis ca vin la intalneala cu sot,copii,catel si purcel n-am ,dar gaseam eu ceva sa mai aduc....Insa m-am enervozat mey,zau asa,cand vazui ca una zice una,alta zice alta....Si am dat si io la pareri...Oricum ar fi ,cum am scris,si lasand gluma la o parte,voi face tot posibilul sa ajung cumva si eu,caci imi e dor de fetele vechi,sunt curioasa sa le vad pe cele noi si apoi nu stiu cand voi mai fi "apta" sa ajung la vreo intalneala curand....
Iar pe Lucas...abia astept si eu sa il vad....Cred ca e un scumpic si un dulce!

Giuliatm,mama draga,ma bucur sa aud ca Ale si-a revenit si ca nu mai este bolnavioara!Pupam scumpa frumoasa!
Aha,Albi,ti se facu de bebe in nas?Ai grija ce iti doresti!hihihihi...
Doris,ca bine ai zis:una ca Luana si inca una ca Ines...asta e moarte sigura in masa de neuroni....Pup fata scumpa!

In alta ordine de idei,fetele,azi la 10.30 vine tanti la noi in vizita....Nush cat o sa stea,ce o sa barfim....Principalul e ca vine,lucru care imi aminteste cu ostentatie ca mai am putin si-o iau de coada....Va pup acum(fug ca am pus fasolica la fiert) si mai vorbim mai incolo!Pupici!

Ana-Maria,mami deAlex&Luana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irina_Claudia spune:

Buna dimineata,

Mai ce distractie pe aici!!
Eu cum am zis si ieri prefer sa va cunosc mai bine pe voi toate , e momentul nostru si tre' sa profitam de el.Si-apoi daca o mai aduc si pe terorista de Ioana nu vreau sa va zic ce iasa...
Deci eu una m-am hotarat : vin fara copil (eventual si fara sot , sa vedem cati soti mai vin ).
Duminica dimineata noi nu putem deci cu copilul ramane pe altadata.

Spor la lucru

POZE

Irina + ingerasul Ioana
(3 ani si 10 luni)

Mergi la inceput

Ana, ma bucur, mey, ca ti-am facut dimineata vesela, eu daca nu spuneam ce aveam pe suflet, o luam pe aratura, nu mai aveam mult...
Cineva trebuia sa inceapa aceasta discutie, eu sunt omul perfectionist.
Va aduceti aminte cand am fost la pizzeria Polly, cu cat timp inainte am facut rezervare?
Va aduceti aminte ca nu am dormit noaptea ca nu aveau aia loc pe terasa?
Si am apelat la pile si relatii de ne-am intins ca ratele pe juma de terasa pana la urma?
Ei, asta vroiam si acum, dar eu nu mai intelegeam nimic, nici unde, nici cine cu cine, si imaginatia mea care e tare bogata, deja vedea un haos total, asa ca am zis si acum a fost foarte clar.
Asteptam opinii...
Ana, ce rad de tine, mai ai o picutz, cum zice Ines, si incepi munca, hai mey, nu te mai stresa, ca ai un job, nu 4....eu ce sa mai zic?
Si zici ca vine tanti azi, o servesti cu o fasolica?
Mi-e dor sa mai radem, si sa va pove chestii misto, noutati din domenuil Salon de coafura, raritati pe lume...

DORIS siINES
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul!

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele

Portofoliu INES

POZE CU NOI

Mergi la inceput

Irina, am inteles, doar ca sotii nu mai vin.
Deci vii doar tu cu tine sambata.
Iar duminica dimineatza, daca nu poti, poate alta data.
E ok.

DORIS siINES

Portofoliu INES

POZE CU NOI

Mergi la inceput