Impreuna, Timisoara! (25)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns giuliatm spune:

o sarma mancatash ...

doris, nu am luat nimik la bord, e doar urmare a fptului ca crep de foame, azi am mancat un mar pe la vreo 7 seara si datunci iok, as manca acu, dar nu ma dezlip pana nu gat de citit capitolul ....
intre timp .... visez la orice digerabil, si daca se poate sa se prepare singur, si sa vina la pat ....
bey, ale doarme de 2 ceasui, nu-mi ine sa cred, parca nu am copil in casa!!
acu kiar fug la frigi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabirus spune:

Pai sa ma exprim si eu, ca se inclina Balanta prea tare.

Eu eram cea care a propus intalneala cu juniori. Si nu pentru ca nu se poate altfel, dar pentru ca nu s-a mai facut de mult si vine toamna asa ca nici nu se va mai face probabil prea curand. Si mi-ar fi placut o tura de zbantuiala in parc sau la porumbei.

Si ma gandeam sa-l prezint si pe Lucas, dar se pare ca nimeni nu are curiozitatea.

Ok, fie cum vreti voi. Dar eu zic pas.

Sau poate ne divizam? Facem intalnire separata cu copii si seara fara? Sau chiar nu mai putem iesi la plimbare si cu copiii dupamasa si sa o facem impreuna, organizat? Sincer, mi-e cam greu sa inteleg ce va deranjeaza asa tare ... Eu nu ziceam sa mergem la birt si la barfa cu copiii .... ci sa facem intalnire in parc cu copiii. Si nici sa nu se faca alte intalniri fara copii.

Deci in afara de lista fetelor care nu vor iesire cu copiii, mai este cineva care vrea intalneala cu juniori in parc? (daca nu ploua) Sau sunt singura nebuna? (si Albi care vine cu ea insasi )

Gabi, mamik de Eva si Lucas
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Albi` spune:

Giulia, pai daca tot stai si tu buhă (bey, ce expresie am scos ), macar citeste tot, ca poate are nevoie lumea de raspunsurile si opiniile tale Cum ziceam io cand lucram la CNX: "Opinia Dvs. conteaza!"
Si taciiiiiiii ca mi-am amintit de pastele cu sos de ton si smantana din Grecia

Diana, beeey las' ca stim noi cin' s-a umflat cu chec zilele astea... ...Deci o sa tre' sa-mi iau si tavi de chec

Doris, bu-hu-huuuuuuuuuuu

hey.. I could be wrong ! ..but at least I'm breathing..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana1971 spune:

Am si io o intrebare .....

cate gravidutze sunt pe aici? eu si giova ???

si a propos ... daca bantuiti noaptea pe aici... sa stiti ca va tin companiepe messanger sau aici ... are grija bb meu sa nu dorm prea mult ..asa ca va astept... albi stie ca vb serios- mai ales ca sunt in prenatal si dorm cat vreau eu ziua .

Alta intrebare :
in legatura cu camera lui bb ... sa o aranjez de acum ? se spune ca nu e bine sa aranjezi camera inainte.( ma refer la instalat patut, masa de infasat,aranjat hainutele..).
Oare e bine sa chem un preot inainte de a veni acasa cu bb de la spital sa sfinteasca camera lui ????
eu nu stiu mai nimik .....

diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns giuliatm spune:

gabi, nu fii suparici, fiecare da cu parerea ...
eu as veni cu ale, dar io abia dupa 5 ajung acasa ... mananc (uneori), apoi ii pregatesc lu' ale care papa la 6 fix, timp de mai biiine de juma de ceas. cu imbracatul se face 7 clar, deci nu mai e de plimbat pe la porumbei, ci juma de ora prin jurul blocului, ca deja se insereaza. sambata, daca nu is la job, e zi de curatzenie, shmotrul dupa construktori (vreau sa zik ca inca nu e gata, si sunt departe de realitate, sambata e sg zi in care pot lucra efectiv ceva), fac piatza, selgrosu, etc ... sara pik ca o leguma. duminika peste zi vin in vizita la ale, si sara strang dupa musafiri, daca apuc sa pun cornu'n perna juma de ceas is intr-al noualea cer ... shincepe o alta saptamana in care nu stiu cum sa ma mai impart intre job, constructori, avocati, medici, nici nu mai stiu ce e aia liniste, cand s-or mai domoli toate, ca ma lasa nervii.......
Asa ca eu semnez PRO intalnire , sper sa ma pot tine de cuvant si sa vin, pt ca asta e sg gura de aer ce mai trag si eu .... in rest, sincer, iok!
Cat despre intalnirile cu bb, sambata sau duminica dimineatza mi s-ar parea mai potrivite, cum spuneam insa nush daca apuc la ele, acum m-am mai si mutat un s-agatza harta-n cui, e si mai greu pt mine. la vara oricum nu voi lipsi, oricand ar fi ele, ale va fi la varsta cand va merge si va alerga printre porumbei....
apropo de alti porumbei decat cei din creierii mei ... s-o trezit copila
va pupici

daca am fost incoerenta ... se mai intampla
revin, dupa ce hranesc copilu si mama

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana1971 spune:

gabirus - doamne fereste sa crezi asta...ca nu vreau sa ne vedem cu copii cu tot ...dar este greu sa porti si o discutie cu cineva si sa fii cu ochii in patru ...parerea mea era sa ne cunoastem noi ... scuze daca sunt egoista ...nu va cunosc pe nici una (minus 2 persoane)....decat dupa poze si nume.
Iti dai seama ca personal abea astept sa-l vad pe micutul tau ..mai ales ca urmeaza sa nasc si eu ..si se pare ca vor fi colegi de joaca,fiind si apropiati ca varsta .

Doriiiiis....Albiiiii... ce puneti la cale ?????va vaaaaad .... care chec albi ? ca eu nu stiu nimik ...era pe cand nu s-a zarit ......dar a fost buuun.

Sa stiti ca merge si sa papam spaghete cu ton si ciuperci!!!!

sau o mancare chinezeasca ???
sau......cotlet normanidia...

parca cuiva ii era foame .....giulia???

diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doris-Alina spune:

Gabi, sigur ca vrem sa-l cunoastem pe Lucas...
Uite ai pus punctul pe i.
Asa da! dar eu nu asta am inteles de la fete...
E ok, sa ne intalnim pe la 17 in parc, sau la ce ora doriti,numai cu copii, pentru o ora.
Apoi, ducem copii acasa, si seara ne intalnim pe terasa sau la un bar.
Dar parca vad ca unele fete care stau departe vor spune ca le este greu sa faca doua drumuri.
Ce ziceti de o alta zi, cum ar fi duminica inainte de pranz, sa ne intalnim numai pentru copii si poze, organizat?
Si sambata sa facem cheful>
Ce ziceti asa, e mai bine?

DORIS siINES
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul!

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele

Portofoliu INES

POZE CU NOI

Mergi la inceput

Gabi, cum sa n-avem curiozitatea?

Nush daca va vine sa credeti... tot ziceam io cand am aparut printre voi ca "la mine bb peste vreo 5 ani, bla bla..." (acu' vad si mai departe momentu'... da' in fine... ) si ca nu vreau copii chiar acum, ca toate la timpul lor etc... Dar de cand cu forumul asta si cu voi toate care aveti sau asteptati prichindei in viata voastra... nush... parca tanjesc si io dupa ei ...dupa copiii mici in general E clar ca nu's inca pregatita.. nici pe departe Mai stiti ca mi-a fost frica s-o tin in bratze pe Ale ?
Dinainte mi-erau dragi copilashii, dar nu atat cat acum... Acum ma uit altfel la ei, parca-mi vine sa ma duc sa-i iau si sa-i pup pana obosesc (ei)

Ufff... nun ma bagatzi in seama, am avut un moment de ratacire

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doris-Alina spune:

Haideti fetelor, noaptea e un sfetnic bun...
Vise frumoase intre Noapte buna si Buna dimineata!
Maine vom gasi cu siguranta o varianta pentru copii si una numai a noastra.
In rest, prietene pe vecie, si sa fim sanatoase, ca toate au o rezolvare...

DORIS siINES
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul!

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele

Portofoliu INES

POZE CU NOI

Mergi la inceput

Doris, zi-i mey fetei faza cu Ramo, ca nu mai poate de curiozitate

Mergi la inceput