Impreuna, Timisoara! (25)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mitzuka spune:

Giova...despre jucarii gasesti la fel de frumoase ca cele de la miniblu pe net la reclama(punct)ro cauta dupa marca baby comfort canpol..sunt f. frumoase si nu asa de scumpe...merita sa te uiti macar...nu pot sa scriu exact link-ul ca nu merge ceva...dar cred ca ai inteles tu....

Simina si Deian
Varsta lui Deian
Ingerasul nostru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvana75 spune:

Va rog sa-mi intelegeti starile pentru ca ne apropiem vertiginos de ziua de sambata cand voi schimba prefixul si ma cam incearca tot felul de stari. As vrea sa spus ca nu am nici o apasare dar ...

Giova, misto poze! Nu stiu daca am renutit bine dar parca spuneai ca trebuie sa nasti in 9 ianuarie, asa-i? Ce fain! Si Paul e nascut in 9 ianuarie!
Zicea cineva ceva de sarme? Giulia, tu esti bandita?
Ana, asteptam sa ne povestesti cum a facut tanti fata la ucigatoarea de neuroni.
Doris, in 12 noiembrie am o nunta. Ma inscriu de pe acum la o tunsoare, freza si vopseala. Se poate?

Mai vorbim. Va pup
Silvana si Paul
http://photos.yahoo.com/silvana_popovici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doris-Alina spune:

Fetelor, am sosit.
Cand v-ati hotarat la varianta de intalnire pentru sambata sa ma anuntati si pe mine...
Giova, fain caruciorul, super...
Ionela, lasa ca nu se supara...mai intai trebuie sa participi la o intalnire a noastra, numai de femei, si dupa aceea vei intelege de ce vrem fara soti...asa ca hai, zambeste, o sa-ti placa, fa tot posibilul sa vii sa ne cunoastem ca nu vei regreta...cu sotul esti zilnic, cu noi o data pe luna merita sa faci un sacrificiu.

DORIS siINES
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul!

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele

Portofoliu INES

POZE CU NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irina_Claudia spune:

Fetelor atata ne-am tot zapacit cu intalnirea asta , ca nimeni n-a vazut steluta mea...pai se poate?

POZE

Irina + ingerasul Ioana
(3 ani si 10 luni)

Mergi la inceput

OOoooooooo, cu onoruri inalte, Felicitari, Irina!
La cat mai multe...

DORIS siINES
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul!

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele

Portofoliu INES

POZE CU NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andanii spune:

diana e foarte fain cu webcam, eu am acasa si dupa ce vine de la scoala ma uit la el tot timpul de la lucru .... el se simte bine ca nu e singur si eu mai linistita ca il vad ce face tot timpul

giova frumos carucior ai luat

mitzuka iti sunt datoare cu o lista la tine, dar daca ai vedea ce e la mine in casa sigur m/ai ierta

doris si tu tre sa ma ierti aseara am adormit fara voie pe la 22.00, cam repede si cata treaba mai aveam .. plus ca sa trag cd-urile tale

sambata la 20.00 e petrecerea , nu am gasit la alta ora decat peste doua saptamani la cele sase locatii gasite panala urma ... asta e sunt deja maricei si pot sta si seara plus ca e dum si pot dormi

va pupa pe toate ANDANII

Mergi la inceput

Doris deja am devenit dependenta...ce sa fac? Mai ales acum ca e mai lejer la lucru.

Auzi la ele cu webcam...pai eu sa fiu copil si sa ma supravegheze ai mei non stop as face cu nervii...hihihi

POZE

Irina + ingerasul Ioana
(3 ani si 10 luni)

Mergi la inceput

Irina, grea boala, DC asta...

DORIS siINES

Portofoliu INES

POZE CU NOI

Mergi la inceput

Fetelor daca tot v-am prins, hai ziceti-mi si mie pe unde pot gasi geci de toamna elegante de barbati si la preturi normale.

POZE

Irina + ingerasul Ioana
(3 ani si 10 luni)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Simina nu e nimic pe www.reclama.ro.
Cred ca asta e site-ul la care te refereai.
Daca nu da-mi un Pm cu site-ul exact.
Eu am primit multe chestii de la bebe confort si am luat si eu din Grecia.
La noi nu prea sunt in magazine, dar oricum au preturi mari astia.

Ma bucur ca va place caruciorul !!!Si eu sunt happy ca l-am luat.

Irina felicitari pt. stelutza si sa de-a Domnul sa ma ajungi!!!
Ca uite cate am, si sunt si galbene.

poze
gio si bb Marco 24+

Mergi la inceput