Impreuna, Timisoara! (25)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andanii spune:

SPUNEAM ca nu mai scriu ca am de lucru, dar cum fac cum nu fac tot ma uit daca ati mai scris
Irina deocamdata la Andrei ii place sa fie supravegheat, spune ca nu se simte singur ... deci nu il deranjeaza supravegheatul, din contra vorbim, imi arata in camera tot felul de chestii ce le face, discutam despre temele care le scrie, ce are, cat are, imi arata dupa ce a scris ... ma rog noua ne place ... plus ca daca are nevoie de intimitate merge in alta camera si gata, apoi il sun si mai sta si cu mine si tot asa

va pupa pe toate ANDANII

Mergi la inceput

irina felicitari pentru steluta

Oare cea de/a doua steluta la cate mesaje apare, ca eu deja am trecut de 200 si nu au pus inca una ... la cate se pun, stie careva ?????????????????????????/

va pupa pe toate ANDANII

Mergi la inceput

geci faine si de barbati si de femei am vazut la Selgros , la Metro si parca la Bega, asta cum inteleg eu fain

va pupa pe toate ANDANII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irina_Claudia spune:

Giova merci.. las' ca te-ajung eu din urma..hihihi . Mai eu nu pot vedea pozele tale ca nu am acces la Webshots de la lucru ...as fi vrut si eu sa vad Santorini...

andanii mai ce mamica grijulie...bine ca totusi ii lasi si lui un pic de libertate...

No' fetelor eu ma duc sa mananc , pofta buna va doresc.

POZE

Irina + ingerasul Ioana
(3 ani si 10 luni)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana1971 spune:

andanii- e super cu webcam...asa-i ??

irina- hmm sarmale dupa.... nu cred ....ca cica nu e bine la laptic...acumaaaaaaaaaaa .....cu varza acra si smantana ... hmmmmmmm cine n-a avut de lucru aseara si a pomenit de sarme?lol....norok ca aveam si io ..va dati seama ce am facut dupa ce am " prins ideea".
Pai cum sunt nerabdatoare??? am 33 de sapt...si lucrurile de bb zac in saci inca,patutul e impachetat,... sapt asta si cealalta as vrea sa mai aranjez putin...adica sa mai raresc cartile mele de mate.
Felicitari pt stelutza !!!! la mai multe !!!!

Giova- ce figura esti !!!!m-a distrat faza cu socrii...eu i-am anuntat deja ce am ca sa nu imi cumpere dubluri!!
Acum caut niste finet dragut pt cusut cearsafuri...la jucarii nu m-am gandit inca ce sa-i cumpar..nici nu prea stiu.Azi intreb medicul si ce sa duc la maternitate... asa ca dupa 1 oct sparg pusculita!!!

Silvana- eu m-am pbisnuit ca am schimbat prefixul abea la 32 de ani...dar nu m-a interesat..atat vreme cat ma simt de 21 ...ce-mi pasa mie??????

Doris- am o intrebare f importanta ...eu am parul lung de cand ma stiu..nu l-am avut scurt niciodata,poti sa vezi poza de pe pag mea pe dc,...am inteles ca atunci cand ai bb e indicat sa nu ai parul lung...l-as mai taia dar ma apuca groaza ca mi se face ca la oaie si nu suport...iar daca il las mai lung seaman cu piramidele din egipt ca se umfla ...coada ar merge si nu prea ca e mult si vesnic am antene...ce sa ma fac cu el ????sa ma chelesc?.

De bulina ce mai stiti ?? si piticul ?????

Azi merg la doc ...sa vad ce face bb...daca shuteaza tot asa o sa-i strice eco lui nenea doctoru'Sper ca s-a intors pe pozitie de ejectare !!!!!

Revin seara
va pup
diana 33s

Mergi la inceput

DIANA e super super cu webcam, chiar acuma ma suna copilu ca nu merge netu si era disperat ca nu il pot vedea .... am dat indicatiile pretioase si am rezolvat problema, acuma e fericit

va pupa pe toate ANDANII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Diana tre sa le zic si eu,ca de nu....
Oricum nu cred ca se vor strofoca ele prea tare, nici chiar cumnata-mea.
Sora-mea saraca isi strica banutii pe strumf, mai devreme m-a sunat ca i-a gasit ceva super, si ca vrea sa-i cumpere.
Lenjeria de patut am rezolvat-o: una din Franta, una din Italia.Si imi cumpara sora-mea cearceafuri ca sa le schimb mai des.Ii ajung astea 2. Pt. vara mai vedem...

Mi-ati facut pofta cu sarmalele!!!

poze
gio si bb Marco 24+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihi spune:

SALUTARE!
Ieri doua tentative de a va scrie am avut, dar cand scriam mai cu foc intra "sefu" pe usa si inchideam, ca el ma si verifica, asa ca n-am cum sa ascund nimic
Da mai bine ca ieri eram cam in "butoi", si iar bateam campii.
A plecat la Predeal sotiorul meu asa ca pot sa-mi fac de cap pana sambata
Ieri a fost homeopata pe la noi asa ca am la bilute de impartit in stanga si dreapta la toata gasca plus cate un det de tinctura, apropo sunt bune tincturile cu alcool pt copilasi, nu devin dependenti, vorbesc serios ca 10 pic din trei tincturi se aduna?
Fetelor varianata mea e ca vin oricum, sper ca sotul sa ajunga pana la ora cu intalnirea daca nu vin cu chinderii na, ciuda ca n-am ce face cu ei, desi dac e pe la 8 seara nu se stie cum fac asa ca eu sunt si pentru varianta sa vin mai devreme cu ei o ora si apoi sa ramanem noi iar pe ei sa-i trimitem cu sotii iar cine nu poate sa ramana asta e, sau varianta cu duminica. Eu ma supun majoritatii!
Sper sa nu iau iar suturi de la cele care nu sunt pe frecventa cu mine!

Era sa uit

BINE AI VENIT PE LUME CODRUTA!

LA MULTI ANI AMALIA!

LA MULTI ANI EDI! TOTI EDII PE CARE-I STIU MICI SI MARI SUNT ZBURDALNICI, AL TAU CUM E ANDA? SA-TI TRAIASCA SI SA VA BUCURATI DE EL!

MIHI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionela-roxana spune:

Aici chiar nu e vorba de suparat.Nici nu cred ca-i pasa cuiva daca ma supar sau nu.
Nu trebuie sa fie nimeni de acord cu mine,eu nicicum nu pot sa merg la ora 8 singura in oras.Nu ca nu am voie ci nu pot.Este ora la care stau cu Rares,ii fac baita,masajul si ii citesc povestile,apoi adoarme.Daca ramanea ora 6 ma mai gandeam.
Spuneam ca vreau impreuna cu sotul meu deoarece nu ma simt inhibata de prezenta lui,dincontra stau mult mai linistita si relaxata stiind ca suntem impreuna.
Nu trebuie sa tineti cont de parerea mea,am sa hotarasc daca vin Duminica,sambata se pare ca nu am sanse....eu nu merg la ora 8 in oras singura .(mai ales ca acum deja e intuneric)
Distractie placuta fetelor care merg

Roxi si bb Rares 9. april.2002
http://ca.f2.pg.photos.yahoo.com/saracutionela
www.rastero.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihi spune:

AZI LA MINE PARCA E VINERI DACA NU-I BOSS PE AICI ASA CA INTRU SA VA MAI SALUT O DATA SI SA VA UREZ O DUPAMASA FAINA!
AZI CHIAR CA E PLACUT AFARA, SPER SA DEVINA SI MAI PLACUTA VREMEA PANA SAMBATA, INCKLUSIV.

MIHI

Mergi la inceput