Mamici de septembrie-octombrie 2005 (85)
Raspunsuri - Pagina 6
moki spune:
Eu am crampe ca la ciclu de vreo doua ori pe zi ,si cateodata noaptea,asta de vreo doua luni si uite ca maine intru in saptamana 40...asa ca nu va speriati!!
Frumusel la Baby Expo,am venit incarcata de pliante si materiale promotionale,dar cel mai incantata sunt de cei de la Bubchen,firma aceea nemteasca de cosmetice ,care mi-a trantit o sacosa de cremute,uleiuri,pudre si alte minunatii,dar cel mai mult ma bucur de crema lor pentru masaj recomandata mamicilor,care e la 250 ml si care miroase superrrr!!!!Inca nu a aparut la noi,mie mi-au dat-o ca promo,cica peste o luna..In rest,am luat ce restante mai aveam de la Sanosan(normal,cu reducere..),tetine de la Nuk,fiindca aveau gama cea mai variata,si am pus ochii pe vreo cateva articole de la Barza,unde trebuie sa fac neaparat o vizita fiindca ieri n-aveam atatia bani la mine cate lucruri mi-au placut..lenjerii de patut,cosulete de bebei super calitate,suport de atarnat deasupra patutului,legat de salteluta aceea cu girafa,care m-a dat gata,cadita cu suport si multe altele..
Aaaa,si mi-a placut si demonstratia celor de la pampers..m-a socat ce fel vad bebeii mobila..Cred ca a meritat,care n-ati fost si sunteti pe-aici,dati o fuga!!
Eu cica de maine imi mut bagajul la usa..
adica termenul e marti,dar vad ca inca bebe nu da nici un semn..vedem ce surprize ne rezerva,dar sper sa se hotarasca mai repede..Mary,tu cum stai cu moralul?
,Moki,39++++++
Gavrilia spune:
Buna, este cineva care din cauza unei raceli netratate la timp a facut infectie urinara ?
Cu ce o pot trata, caci medicul ginecolog abia marti ma poate primi
iar medicul de familie nu vrea sa se pronunte pana nu vb cu cel de la spital...si pana atunci ce sa fac? intre timp a aparut si tusea, dureri de gat, mers cat mai des la baie....Nu exista vreun leac babesc? sau niste spalaturi? si mai am un pic pana vine copiashul...
Va multumesc!
Felicitari celor care au nascut si sa aiba copilashi sanatosi si fericiti, iar celor care mai au sa le ajute Domnul sa treaca cu bine!
Gabriela
37+
RalucaCostiurin spune:
Buna ziua, fetelor!
De cand n-am mai scris, vad ca numai Mihaela Specht a aparut pe listuta,felicitari, Mihaela, sa-ti traiasca puiul!
La mine, ca la Mary: DPN maine, semne nu prea, ceva contractii, dar nu ma mir, la cat stau in picioare si ma fatai...
Ieri am fost cu bunica la extractia unui dinte, la Facultate, ca nimeni nu se baga la cei 98 ani ai ei! ?Voiau s-o interneze, saraca, dar le-am zis ca eu sunt pe punctul de a naste asa ca s-au indurat...
Era comic sa-i vezi cum cascau ochii! Off, daca va imaginti, nici xilina nu aveau in spital!!
Pentru azi, dupa program de spalat - 2 masini, si musaca de cartofi, am program si dupa-masa, pun muraturi, gogosari si castraveti! Dupa cum vedeti, fac tot posibilul sa-mi conving copilu' sa respecte termenele!!
El se fataie, imi intinde burta de zici ca-i balon de guma, critic e cand apasa vezica, soldurile ma dor.... asa ca sincer, de-abia il astept.
N-ajung la Baby-expo, sotul refuza categoric, in primavara de-abia am mai iesit de acolo, dupa ce ca era asa o coada ca am renuntat. Moki, m-ai facut curioasa, ce e cu bebeii si cu mobila?
Codruta, ma intreb, nu-i undeva vreun curent care-i da probleme Petrei? poate e patutul lipit de un perete mai rece?
Si eu ma intreb cum sa imbrac copilul la iesirea din maternitate: un body cu manecuta lunga, o salopeta, scufita si bagat cu totul in sac de bebe matlasat o fi bine?
Raluca &
Radu 40 -1
mary ilie spune:
MI-AM LUAT SI EU CARUT IN SFARSIT!
pana la urma verde inchis cu verde deschis, landou si sport si cu port bebe, husa de ploaie, maner reversibil si altele. am dat pana la urma 6 milioane, ca sotul meu a vrut model cu roti nu stiu cum. imi intra cam fix in lift, dar important e ca intra! e destul de voluminos, dar e tapan. o sa va pun poze!
laura eu una nu mai am deloc rabdare! bine ca macar se misca bebe ca lumea ca altfel stateam numai pe capul dr.
oricum nu mai am rabdare pana miercuri, luni ma duc peste el sa vad ce mai zice!tot la spital ma duc si eu!
mai eu nu am nici o durere nimik, nici o secretie, nici un semn! nu mai stiu ce sa cred!
mary de maine 40
mary ilie spune:
raluca, eu muraturile le-am pus, asa ca ma rezum la spalat, calcat, curatenie si plimbari lungi, dar se pare ca fara succes pana acum!
din maternitate cand scoatem bebeii, cumpara nasa hainutele, asa ca eu una am scapat de aspectul asta!
deci inca o graviduta intarziata
hai sa vedem care dintre noi sparge gheata!
mary aproape 40
anya spune:
Cum adica muncesti, Jadi? Si cu Baby expo si cumparaturile pe care vroiai sa le faci, cum ramane?
Intreba cineva de epiziotomie. La prima nastere nu am simtit nimic. Stiu, sunt o nesimtita. Nu m-a deranjat de loc. Am stat pe "dsansa" fara nici-o jena. Iar de spalat: apa si sapun + uscat ff bine.
pupici,
deeapui spune:
mama..ce putina activitate azi pe forum..se vede ca tot mai multe devin mamici si sunt ocupate cu puii lor...
de vreo 3-4 zile ma mananca si pe mine pielea exact ca pe alina..innebunesc..noaptea stau ore in sir sa ma scarpin si deja sunt plina de bube, ca ma scarpin sanatos, pana-mi da sangele...
bebe alex la purtator
35+ sapt.
http://photos.yahoo.com/andreeatitza
codruta_grg spune:
Fetele care mergeti la EXPO, va rog intrebati la standul unde sunt scaune pt masina cum sta treaba pentru bebelusii nostri. Cat pot sa stea in scoici, etc.
Codruta &
Petra (9 august 2005)
poze
jadi spune:
Deci am muncit.
La ora 4 a venit sotul acasa si am plecat la baby expo... din nou.
Treaba buna am facut... care am luat eu patut graco conture electra cu 4.500 dar ni s-a parut mai bun decit ala de la baby care... are aceleasi functionalitati basca muzica si vibratii.
Nici la carucior nu ne-am oprit la baby care , la 5.500 la oferta am luar tex , frantuzesc, cu scoica, acoperitori de picioare si pentru carucior si pentru scoica plus husa de ploaie, destul de usurel si care se pliaza super usor.
Si pentru ca nu am primit nimic de la cumnati de ziua mea ( in iunie adica) si imi promisesera un baby monitor, am mai luat unul de la philips si voi primi bani.
Sint rupta de spate si burta, cred ca am avut si o contractie dureroasa, prima in viata mea, dar gata de miine nu mai am nimic de facut.
Jadi
37+
iaca_poze
mysweetest spune:
Mary_ilie ..mai ai putin si cand o sa-ti tii puiul in brate o sa uiti de toata asteptarea asta..si la mine s-a lasat Alexandru asteptat.
Oana ce mai faci..ce face bb al tau? Si noi 2 am asteptat..si pana la urma am avut 2
...bine c a sunt sanatosi ..asta e cel mai important.
Marlena &
Alexandru *3 septembrie 2005*