Mamici de septembrie-octombrie 2005 (85)
Raspunsuri - Pagina 7
Carmi spune:
Salutare la dolofane !
Mihaela, felicitari pt. Dennis ! Sa creasca mare si
sa fie sanatos si mancacios !
Vero, nici eu n-am contractii, habar n-am ce-s alea.
Am facut-o azi, m-am taiat la un deget adanc de tot, in cana de la cafetiera, pe care am reusit s-o fac zob. M-am speriat, nu se mai oprea sangele, eu singurica acasa...in fine, acum e mai bine. Astept cu interes sa vad cand o binevoi rana sa se inchida...ca stiu ca la cei cu diabet e cam dificil cu cicatrizarea.
Pup fetele si noapte buna !
Carmi 36 si bebe Fabiano
mary ilie spune:
Jadi, sa le purtati sanatosi! maine mai dau si eu o tura!
marlena stiu, si voi ati asteptat dar nu stiam ca e asa de greu sa astepti atat! abia astept sa treaca odata si nasterea, ca nu mai am rabdare deloc! acuma ma stresez sa urmaresc miscarile copilului ca azi a fost cam lenes, nu prea s-a miscat!
mary de maine 40
jadi spune:
Mary cea cu 40 de miine , iti multumesc si voi sa umblatu cu caruciorul ala sanatosi.
Te duci si miine? Tu sigur vrei sa nasti , eu azi aproape ca am capotat si nu am fost decit la carucioare si patuturi.
Jadi
37++
iaca_poze
sofia_misicu spune:
HELP!!!
De vreo ora si ceva simt niste dureri sagetatoare in partea stanga numai. VIn in reprize si se repeta la vreo cateva minute. Am luat nospa si scopantil si s-au domolit. Sunt contractii sau ce?
Am fost ieri la doctor si am colul inchis si lung. Sper ca nu ma apuca nasterea acum?
Sofia 34
Poze
Tonnia spune:
Sofia, nu cred ca e nimic. Am inteles ca cele adevarate nu trec la no=spa si nu sunt asa localizate intr-o anumita parte. Stai cumintica, e bine ca ti-a trecut! Si eu experimentez zilnic niste dureri, nu stiu ce e cu ele, cam ca la ciclu, imi trec la nospa.
karmenutza spune:
Sofia, stai linistita. Dureri din astea sagetatoare asa, eu am de prin luna a 6-a. Si de obicei mai mult pe dreapta. Am intrabat-o pe doctorita si mi-a zis ca sunt de la ligamentele care se intind. iar acum, in ultima luna, burta creste destul. Ia No-Spa, stai cumintica si trec.
sofia_misicu spune:
Multumesc fetelor,
Au tercut intr-adevar. Erau foarte dureroase si mai mult de aia m-am speriat.
Noapte buna
Poze
RalucaCostiurin spune:
Mary, si al meu baiat se misca mai putin zilele astea; am zis ca fie de la vreme, fie de la spatiul locativ mai restrans (mai degraba), si eu m-am ingrijorat, dar uite ca azi a fost ceva mai activ. nici ca ma mira, cu atata otet inhalat!
Cat despre cine o naste prima, ce zici de-un simultan? dar mie mi-e ca ne-o iau fetele cu cezariene inainte..... eu, cu muraturi puse si curatenie in camara, am doar ceva contractii si ma doare mijlocul - de la stat in picioare probabil...
Raluca, 40...
AMALIA.U spune:
Tocmai m/am intors si eu de la o nunta,iar acum nu am somn.Eram singura cu burtica si se uita toata lumea la mine,cum ma misc ca o ratusca,dar eu eram foarte mandra de burtica mea,mai ales ca peste doua saptamani va fi doar o amintire placuta.Bebe a miscat mult la nunta,acum nu stiu daca i/a placut sau era agitat din cauza zgomotului.Ca sa nu credeti ca sunt o mama iresponsabila sa stiti ca am stat numai la masa.![]()
Nici eu nu am contractii pana acum,iar la un control ginecologic imi e frica deocamdata sa ma duc sa verific starea colului pentru ca am inteles ca unele fete au avut sangerari dupa,iar la cateva zile au nascut.As vrea ca bebe sa mai stea cuminte la locul lui,poate mai creste si voi face si eu un bebe mare.
Pentru fetele din Bucuresti spor azi la cumparaturi.Norocoaselor!
Amalia 37+ 
http://uk.pg.photos.yahoo.com/ph/cata2amalia/album
Tonnia spune:
Neata pufoaselor si fostelor!
Iar am dormit cam prost din cauza nasului infundat, nu mi-a venit sa incerc faza cu apa cu sare, altceva nu aveam.
Marlena tu intrebai de scaunul de masina? Eu am cumparat unul care e bun de la nastere, chiar recomandat pentru scoaterea din spital, e bun pana la 13 Kg. Deci exista din astea pentru nou nascuti.
In legatura tot cu el, are o intreaga carticica de recomandari si totusi nicaieri nu scrie ca trebuie sa-l tii putin, ca ar dauna sa stea mai mult in el, cum am auzit pe aici, cica poti sa-l tii si in casa pe post de bouncer, ca se leagana, etc.
Sofia, tu nu esti in sappt 35? parca era doar o sapt diferenta intre noi..
Oana, ce tot mai faci de nu ne mai bagi in seama?!
, 36+