Mamici de septembrie-octombrie 2005 (85)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns karmenutza spune:

Cristina, nu este scaunel. Dar am auzit ca poti sa-ti iei colac de inot sau exista colac special pentru mamicile cu epiziotomie. Pe la farmacii sau magazinul de tehnico-medicale. Dar cu cel de inot pentru copii e foarte bine. Il umfli, il pui pe scaun sau pe ce staii tu si te asezi pe el, cu fundul in gaura.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cge spune:

Mamici, voi puneti ceva in apa de baita ?
Ceaiuri ceva sau solutii dezinfectante?

Noua dr nu ne-a recomandat nimic, dar la Victor puneam permanganat de potasiu parca asa ii zicea.

Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

Cristina, le-am auzit pe fete la gimnastica ca obisnuiau si ele sa pun cristale din astea dar foarte putin cit sa se faca apa rozulie nu rosie... parerea mea ca nu avem nevoie de asa ceva la copii atomici crescuti cu euri!

Jadi
37+

iaca_poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cge spune:

Carmen, multumesc de sfat.

Am umflat si noi colacul lui Victor, dar se destumfla dupa primul alaptat.
Asha ca am renuntat, dar acum incerc sa perseverez.

Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karmenutza spune:

Cristina, o fi spart?!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

Irina, nu da statul banii de indemnizatie firmei? Atunci e cam nasol, pt ca eu m-am transferat la firma mea, firma care nu are activitate in prezent si sunt doar eu angajata. Oare nu voi lua banii cash?
Cristina, pentru epiziotomie, eu am procedat asa: ma spalam cu apa calduta (cu dusul) cu gel de igiena intima dupa care ma tamponam cu un prosop si uneori mai dadeam cu feonul. In 10 zile nu am mai simtit nimic si puteam sta pe fund linistita.
Cristina, eu i-am pus la Petra in apa de baita Romazulan si o clateam cu ceai de musetel. Dar acuma o spalam doar cu apa de la robinet (si nu mai are bubite)

Chiar ca sunt ieftine preturile la Expo. Pacat ca e asa departe de mine..

Mie Petra imi fornaie in continuare, ca si cum ar avea mucisori, dar ii curat nasucul si e undeva mai profund, unde mi-e frica sa intru. Noaptea fornaie tare si se tot foieste. Pana acuma am crezut ca e de la urechiusa, acuma am vazut ca si la un ochisor are probleme. Are vinisoare rosii si ii curge. Am dat-o cu ser fiziologic si e mai bine.

Codruta & Petra (9 august 2005)

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nanadana spune:

buna fetelor am sosit si noi pe front

Amalia buna idee , sa vedem cine se grabeste ca sti depinde de bebei ei decid

Mihaela felicitari pt Dennis sa-ti traiasca mare, frumos si sanatos

Marlen pt cele 3 saptamini ale lui Alexandru sa-ti creasaca mare si frumos

dana38++

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hildegard spune:

Salut fetelor

Daca ati sti ce vise am, de zici ca vine sfarsitul lumii.
Mi se taie capul noaptea in vis, sunt chinuita, maltratata....ce sa zic, nu pot dormi, de abia dorm spre dimineata ceva...
Voi cum stati cu somnul?
Poate la noapte o sa pot dormi ceva.
Mi-e teama probabil de asta visez asa de urat.
In rest simt asa cum ma apasa, o presiune ciudata. Se angajeaza cu capul in jos?
Mai am din cand in cand acid la stomac...aici cred ca imi pasa stomacul cu picioarele.

Nu stiu cum sunt contractiile, poate le-am simtit si nu stiu ca sunt ele.

Vero
va tuc
36

http://community.webshots.com/user/hildegard122

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mysweetest spune:

Bic crampe ca la ciclu insotite de dureri in gambe am avut cu cateva ore inainte de a naste...ma simteam tare obosita si cu picioarele obosite..iti tinem pumnii..nastere usoara!

Marlena & Alexandru *3 septembrie 2005*

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mysweetest spune:

Multumesc Nanadana si Irina pentru urari..Alexandru al meu a facut diaree (cred ca din cauza unui strugure papat de mine)si papa continuu..m-a disperat ieri dupa amiaza ..devenisera sanii moi-moi..acum e mai bine.
Felicitari MIhaela! Alina iti tinem pumnii..nastere usoara!

Marlena & Alexandru *3 septembrie 2005*

Mergi la inceput