Mamici de septembrie-octombrie 2005 (85)
Raspunsuri - Pagina 4
maddy77 spune:
Buna fetelor!![]()
Ce harnicute sunteti..incerc sa recuperez din urma.
Felicitari noilor mamici,sa va traiasca bebelusii si sa fie sanatosi
...si voua refacere rapida.
De cateva zile,ma tot trezesc in fiecare noapte de nu mai pot sa mai adorm..am tot felul de ganduri legate de nastere etc...cred ca se apropie..Plus ca am racit de la un iaurt rece
si ma doare si gatul ingrozitor.
Am fost si eu la Expo Baby...m-am uitat la carucioarele de la Graco si mi sau parut mai ieftine decat pe net..ala quattro tour deluxe era 9,5 mln fata de 12mln pe net.Patutul contur electra,ala cu vibratie,lumina ,muzicuta era la 4.5 mln la oferta..
In rest,am luat cateva hainute pentru bebe si mai vreau sa merg astazi ca ieri am obosit cam repede..
Jadi,unde e standul de la avent??ca eu nu l-am vazut..as vrea sa-mi iau pompa de san daca or avea.Voi de care aveti?
Maddy &
36+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/buburuza_77/my_photos
Tonnia spune:
Felicitari, Mihaela!!! Sa fie sanatos si frumos baietelul tau! Sa ne povestesti si noua cum a fost.
Jadi, cam laconica azi!
karmenutza spune:
Buna dimineata!
Mihaela, sa-ti traiasca Dennis! Sa fiti sanatosi cu totii!
Eu azi noapte am dormit chiar foarte bine, cu o singura trezire la toaleta pe la 3. Si de dormit, pana la 8.30, super!!!
jadi spune:
Azi m-a pus sotul sa muncesc si de aia sint cam capsata
.
Maddy, cum intri la expo , mergi drept inainte , cobori scarile , iar inainte si cind intri in sala mare imediat in stinga... Vavian Pharm se numeste firma, au avent, philps si inca o marca,
Jadi
37+
PS: cred ca am dormit prea mult azi noapte de la 12 la 9.30 si inca nu am ochii limpezi
iaca_poze
cge spune:
Neata fetele!
Eu am dormit pana la 11 in camera Ancutei, e asha de bine, caldut.
Ma trezesc noaptea cam la 3 ore + 1 ora alaptat si dimineata sunt cam zombie, asha ca mai trag cate un pui de somn cand apuc.
Antonia si eu simteam ieri ca ma apuca depresia cu vremea asta. Daca era soare, planuiam sa inauguram caruciorul pe lunea viitoare, dar pe vremea asta slabe sperante.
In plus sotul a lovit masina si n-a reparat-o asha ca nu ne putem deplasa prea departe ca sa ajung in timp util acasa la fomista sefa.
In plus, cand merg repede ma doare si epizitomia
Eu imi tratez taietura la indicatiile medicului cu ceai de pelin, comprese sterile si cu crema Carpicon.
Ar trebui sa nu stau in fund 2 sapt de la taietura, dar atunci cum sa alaptez ?
In maternitate, aveau niste scaune speciale cu gaura in mijloc pentru alaptat. Dar n-am vazut unul din asta in comert.
Pe miercurea viitoare ar trebui sa ma duc la control, sa vedem cum ma gaseste.
O sambata placuta nu ca vremea de afara,
Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
cge spune:
Mihaela, felicitari multe, sa va bucurati de Dennis.
Fetele, propun sa ii tinem pumnii Alinei.
Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
b_irina_c spune:
Mihaela felicitari pt Dennis!!!

Refacere rapida!
Irina si
Vladut
http://pg.photos.yahoo.com/ph/nicuirina1/my_photos
AMALIA.U spune:
MIHAELA FELICITARI PENTRU MINUNEA VOASTRA DENIS!SA CREASCA MARE SI VOINIC SI SA AIBA MULT NOROC IN VIATA!
Tonia meci de raspuns.Imi pare rau ca esti racita,dar o sa vezi ca va trece si va fi totul bine.Sa bei multe ceaiuri calde de fructe cu multa lamaie si evita cateva zile schimbarle de temperatura.Mie asa imi trece raceala fara pastile.
Oare nou nascutii la iesirea din spital ii putem imbraca in salopeta groasa de iarna sau in salopeta normala si inveliti in portbebe?
Amalia 37 +
http://uk.pg.photos.yahoo.com/ph/cata2amalia/album