Mamici de septembrie-octombrie 2005 (85)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mary ilie spune:

fetelor in legatura cu CIC, acum am citit si eu proiectul de lege al domnului ministru barbu, si nu prea e cum intelesesem eu initial
deci se pare ca din ianuarie 2006 se primeste in CIC suma de 8 milioane si daca incepi serviciul, salariul + 3 milioane. din ianuarie 2007 se va primi suma de 6 milioane si cine merge la munca salariul + 1 milion. in schimb din 2007 vor sa faca alocatia copilului aia de la stat 2 milioane.( asta pana implineste copilul 2 ani!!!!)
cine intra in CIC pana in ianuarie 2006 ramane cu 85% din salariu mediu pe economie.
asadar atentie!
bineinteles, ramane de vazut daca se va vota respectiva lege.....
voi ce ziceti?
mary 39+++

Mergi la inceput

noua lege avantajaza pe mamicile care vor incepe serviciul foarte repede! pe cele care vor sta 2 ani cu copilul, nu prea....
mary 39+++

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ege spune:

sa stapaniti sanatoase si voi si bb cele cumparate!
noapte buna!

ege

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tonnia spune:

Neata!

Groaznica noapte, am racit si n-am putut respira, toata noaptea m-am foit, ma doare capul...Cred ca am racit in propria-mi casa, mi-am pus calorifer in dormitor dar in rest e frig. Ma tot uit in catalogul asta de la Mothercare unde cica temperatura ideala pt bb e de 18 gr. Englezii astia sunt dusi tare...

Ioana n-a dat nici un semn pana acum, cred ca nu are internet.

Cge, chiar asa, nu ne-ai zis nimic de epiziotomie. Cum e? Cu ce te tratezi?

Amalia, stai linistita cu pantalonii, bb e superprotejat de uter si de lichidul amniotic!

, 36+

Mergi la inceput

neata!
nici eu nu am dormit bine! de pe la 4 sunt treaza si ma tot plimb prin casa....azi-noapte se oprise ploaia si vad ca iar a inceput!
ce plictiseala!
mary de maine 40

Mergi la inceput

Mary, ce bine de tine, ce aproape esti!

Ce-o fi cu Alina ca pierdea din dop? Nici Gina nu a aparut...

, 36+

Mergi la inceput

Bic, am mai avut si eu dureri ca la ciclu, si acum am, nu ma tin mult, nu stiu ce sa zic...Aveam si pe la 30+ dar nu s-a intamplat nimic din fericire.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_specht spune:

buna fetelor
am nascut si eu marti 20.09,un baietel dulce, dulce ,DENNIS SVEN 3240g,52cm,Marienhospital Bruhl.Am avut o nastere foarte grea ,am ajuns la spital luni 19.09 la ora 20 si am nascut abia marti in 20.09 la ora 19.37.important e ca Dennis e bine si sanatos.
va pup si mai revin
mihaela si Dennis 20.09.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ege spune:

buna dimineata!
azi e cam pustiu pe forum.ce afc fetele??dorm sau sunt la cumparaturi??
bine zis fetelor.nici alina ,nici gina.poate,poate?????
va pup

ege

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gina M spune:

Buna fetelor,
In ultima vreme nu am prea avut timp pentru semnarea condicii noastre.Am fost tare ocupata insa, acum am ceva clipe libere si m-am oprit sa va spun doar ca sunt bine. Sper ca si voi sunteti la fel. Va

Jessica Priscilla 38s in:

Nu face un singur pas pe drumul vietii, cand pasul te desparte de Isus.Nu spune-un gand ce dragoste n-aduce,si nu privi de nu privesti duios.Si-abia atunci prin soapta noastra dulce, va suspina si va vorbi Hristos.

Mergi la inceput