Mamici de septembrie-octombrie 2005 (85)
Raspunsuri - Pagina 2
Tonnia spune:
Mary, acum imi dau seama seama ce curaj pe tine, poate ti se rupea apa pe acolo...
Maraki, da, cred ca asa ar trebui, trebuie sa ma mai uit prin magazine.
jadi spune:
Tonia, solutia aia de nas se numeste Sterimar si se gaseste acolo unde ne-a indrumat Mary, au si garmstan, am luat si ala ca mi s-a parut ieftin. Tot la standul cu Avent aveau ceva similar dar cred ca mai scump.
La Graco ciuciu reduceri si mi se par exagerate preturile fata de state si canada ca atare nu dau banii, pai ce carucioare am vazut eu in canada si ieftine si bune...dar ce folos ca era acum un an.
Aura, sterilizatoare erau 2, asta pe care l-am luat eu la 3.150 pentru 6 bibe si 8 minute sterilizare si mai era unul la 3.450 cu ecran digital si 6 minute sterilizare... l-am luat pe primul ca nu mi-am dat seama la ce mi-ar folosi ecranul digital si 2 minute in plus.
Gasesti absolut ce vrei pentru camera copilului acum nu am idee cit de ieftine sau scumpe ca nu prea m-a interesat.
Am ratat un rind de standuri si nu am apucat sa vad carucioarele de la Barza, cica tot poloneze , undeva pe la etajul 1, ma duc miine sa vad.
Bibe Bfree este cel mai mare posibil cel pe care l-am luat noi... cred ca am dat totusi 280 cu tot cu tetine...180 bibe si 100 tetinele. ( pe site la ei am vazut ca la 220 ml costa 330 + tetine 130 deci sigur erau reduse).
Jadi
38+
iaca_poze
Antoanela23 spune:
Seara buna fetelor,
Norina, bine ai venit, sa-ti traiasca fetita si sa fie sanatoasa si mancacioasa. Tie iti doresc refacere grabnica si laptic mult si bun.
Felicitari fetelor care au facut azi cumparaturi, sa le stapaniti si sa le folositi cu placere.
Felicitari si bebelusilor Ancuta si Vladut, sa cresteti mari, sanatosi si norocosi.
Fetelor, ma bucur pt voi ca puteti sa iesiti la cumparaturi si sa stati ore in sir in picioare, pe mine ma chinuie durerile de oase, tendoane si diferite junghiuri in vezica si picioare, de nici 20 de minute nu rezist.
Sper sa treaca dupa ce nasc, ca acum orice miscare as face, undeva, ceva ma doare.
Hai ca va pup, weekend placut,
Anto, 37+
AMALIA.U spune:
Fetelor am si eu o nelemurire.Acum ca vremea e rece voi cu ce va mai imbracati?Mie imi place mult in blugi si hanorac,dar cu toate ca sunt blugi de gravi am impresia ca ma strange putin bata si imi e frica sa nu imi afecteze bebe mai ales ca e situat deja cu capul in jos.Cam pe unde poate fi capul,chiar la oasele bazinului?Mai toti pantalonii mei au talia joasa sub burta.E suficient bebe protejat in lichidul sau?
Amalia 37+ si
http://uk.pg.photos.yahoo.com/ph/cata2amalia/album
cge spune:
Jadi, Anya - sa-i dam pontul lui Mary pentru declansarea nasterii pe cale naturala si cat mai placuta posibil
.
Nici eu n-am cum sa ajung la Baby Expo.

Nu sta nimeni cu Ancuta atatea ore, le e frica cum plange cand ii e foame.
Nici in fund nu pot sta ca lumea.
Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
Bic spune:
Felicitari noilor mamici!
Am si eu o intrebare.
Ati simtit inainte de nastere acele crampe ca la ciclu insotite de dureri in pulpe? Eu le tot simt de citeva zile si ma intreb daca mi-a venit sorocul???
De asemenea, am contractii Braxton-Hicks, dar asta de mai mult timp decit am crampele.
DPN 31.10.05 
diafera spune:
Jadi, spui ca in Canada carucioarele Graco sunt mai ieftine... cat de ieftine.. la acelasi pret ca in America? Ca am vorbit cu verisoara mea din Toronto si poate imi cumpara de acolo.. insa nu stiu cat m-ar costa transportulper avion. Voi aveti idee?
Aura 38+
nanadana spune:
fetelor sa stapaniti cu multa placere lucrurile ce le-ati cumparat azi si sa va fie de folos 
mai fetelor dar scump mai este carutul de la graco
,aici il gasesti 85£ si cu scoica la 150£
dana38++
AMALIA.U spune:
Eu am luat modelul sport de la GRACO,cel cu trei roti si am dat pe el 150 euro si pe scoica 130 euro,deci preturile sunt cam la fel cu Belgia.Noi NanaDana avem DPN cam in acelasi timp sa vedem care e mai harnicuta.
Amalia 37+
http://uk.pg.photos.yahoo.com/ph/cata2amalia/album
jadi spune:
Bic poate sint doar crampe la burtica, cum stai cu constipatia?
Eu inca nu am avut contractii dureroase...
Aura similar ca in state , roaga verisoara sa iti dea niste preturi,
Jadi
37+
iaca_poze