Mamici de ianuarie-februarie 2006 (41)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alina80 spune:

BUNA GRAVIDUTE!
M-am trezit si eu la 11 si acum trebuie sa ma apuc de treaba. Gabi e la servici, de acum incolo va lucra mereu duminica si va avea week-end-ul vineri si sambata. Trebuie sa fac mancare si putina ordine macar azi, desi nu-mi arde deloc, m-as baga la loc in pat.
BEE, ce devreme te trezesti!
De conditie fizica eu nu vorbesc, nu fac miscare deloc. Si vreau sa nasc si natural!
ANDA, sunt superbe pisicutele! Tocmai m-am delectat cu pozele lor! Sper c-ai vazut-o si tu pe Cleuta noastra in pozele mele!
Sa poarte sanatosi si bebelusii vostri tot ce ati cumparat!
URSOAICA, mi-am luat salopeta marimea M, dar aveau si mai mari. Oricum si asta e mare de mine, dar trebuia sa incapa si burtica! Si vorba lui MARAKI, vreau s-o port pana la 9 luni. BEE, MARAKI, as prefera sa-mi ramana larga la fund!Si apropo de jeans, am mai vazut unii foarte misto la BabyExpo, erau vreo 800 de mii parca, cu o banda elastica la burtica. Foarte misto, dar am zis ca mai bine ii iau ceva lui Ayan de banii astia.
N-am gasit camasa de noapte pentru spital sau capot, era un singur model de camasa de noapte dar nu mi-a placut.
Nu mai stiu cine m-a intrebat, body-urile de la Esca costa 179.000 si se gasesc si la Unirea si la Mall.
Aseara am fost la ziua unei foste colege, am stat mai mult retrasa pe la bucatarie ca se fuma in sufragerie si era muzica tare. Noroc ca am stat putin, ca Gabi trebuia sa mearga la servici azi si sa trezeasca devreme.
Am pus poze cu hainutele lui Ayan la Lucrusoarele lui Ayan si cu caruciorul o sa pun mai pe seara cand vine Gabi, ca este pliat caruciorul si nu pot sa-l desfac eu.
Fug la bucatarie sa ma apuc de mancare.
Va pupic!
24+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/alinanegrescu/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinadum spune:

Alina super frumoase hainutele sa le poarte sanatos. Ce imi plac seturile alea cred ca o sa iti fie utile tare. Eu te-am intrebat de body -urile lui Esca .Sincer sunt cam dezamagita si de pret si de cum arata ma asteptam la ceva misto ca body nu la materialul ala . Unul simplu nu de la ea cred ca nu costa atat. Dar asa e mereu platim firma .
Inca o data sa le poarte sanatos Ayan.
Irina 28

Mergi la inceput

IRINA, merci mult! Ma bucur ca iti plac! Cat despre body-ul de la Andreea Esca asa este, e simplut, dar mie imi place mult ce scrie pe el.
24+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Buna

Alina sa poarte sanatos Ayan tot ce i-ati cumparat! Sant frumoase si multeSpor la treaba in continuare
Bee de unde ai atata mobilitate??? Eu abea ma miscmai am si durerea aia intre picioare care cred ca o sa ma tina pana la sfarsitul celor 9 luniiti dai seama ca nici vorba sa pot ridica piciorul
Irina sa inteleg ca nu ai mai fost la meci?
Maine trebuie sa ma duc la medicul de familie pt. o reteta, oare o sa ma lase sa astept sau intru in fata ?Logic nu trebuie sa astept printre oameni bolnavi nu?

23+

Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Neata fetelor,
Am venit aseara, dar am fost prea obositzi sa mai descarcam pozele,acuam lucrez la asta, ca am vreo 60o in total si trebuie sa aleg pe celemai aine si representative sale pun in album.
A fost f.frumos,vremea superb,plaja super,apa din oceam f.calda si placuta au fost si cateva valuri,am innotat, jucatvolei pe plaja, tenis de masa, era enterteinemnt acolo in fiecare zi si plus cate un show muzical sau cu artisti seara de la 10-11.
Noi zicem ca i-am gasit Emmei al 2-lea nume,ANDREEA, eaa fost f.activa, zilnic ii placea pe plaja si seara la muzica,am mai psu 2 kg, ceea cee cam mult zic eu, sper sa stagnez, dar era pacat s anu profit de fructeel naturale de acolo si de sucuruiel naturale si cele 7 restaurante`specifice;italian, seafood, mexican, chinezesc, craperie( totul era servit in foaie de clatite-f. gustos),etc si buffet-ul care si aal aave o varietate deosebita vreo 10-12 feluri, plus fructe si deserturi si coktailuri, cu alea eu mai subtire, dar descoperisem 2 -banana mama si Occidental oriental care erau f. bune.
Fug sa bag niste rufe si apoi sa descarc pozele, va pupicim.

Denisa
20+
BEBIK
Zambeste, si maine e o zi!

Mergi la inceput

Am uitat sa schimbsaptaminile,maien facem 23, voi cu kg cum stati mai fetelor, ca mie mi-e groaza deja..Dar bebeii sa fie sanatosi!

Denisa
20+
BEBIK

Mergi la inceput

MARAKI, merci! Ce ma bucur ca v-au placut lucrusoarele lui Ayan!
DENISA, bine ai venit! Sa vedem multe poze!
Cam intr-o ora cred ca e gata , abia astept sa pap!
nici eu nu ma laud cu mobilitatea, deja Gabi ma incheie la sireturi la adidasi, iar cand imi pun sosetele e o adevarata aventura. Vreau neaparat sa-mi iau ceva de incaltat fara sireturi, ceva doar sa bag piciorul fara sa ma aplec.
24+

Mergi la inceput

Burtici, am pus cateva poze, primele ca eu am si treaba pe aici, plus ca vreau sa merg sa imi iau o pereche d epantalani si inc aceva d eimbracat pt servici, ca de a crescut burtica bine..
Albumul se nuemste Domincan Rep.2005 si este sub denisa.
Revin pe seara, o dumincia placuta!
Denisa si Emma Andreea va pupacesc!
Maraki, ALina si restul, bine v-am gasit!

Denisa
23
BEBIK

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Denisa bine ai revenitDin descrierile tale mi-am amintit de vacanta mea in TanzaniaTot in genul asta am petrecut si eu ( asta era prin 1997)Abea astept sa vad pozele, da un semn dupa ce le bagi in albumE frumos si al doilea nume care l-ati alespt. Emma!Avand in vedere ca ai fost in concediu, se trec cu vederea cele 2 kgEu am fost marti la dr. si intr-o luna am luat doar 700 gr.
Fetelor mai devreme ma apucase starea de plans, din ala fara oprireMa enervasem ca Robert a fost in disco si a venit dimineata...problema este ca astazi lucreaza si nu si.a facut somnul...Am vorbit cu mama la telefon si in final i-am inchis telefonulCe ti-e si cu gravidia asta

23+

Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicoleta raducu spune:

Buna,fetelor!Multumim pentru urarile de bun venit!Am asa un sentiment de "acasa" cind vin aici..cu voi...Va multumesc ca existati!!!!Tuturor!!!
Astazi am fost plimbarete..ne-a scos taticul nostru afara..si suntem cam obosite acum...nu prea avem chef da papa...doar niste struguri si o felie de pepene am avut pofta...In rest..crestem..si asteptam cu emotie intilnirea cu Dr Tutunaru de luni seara..sa vedem ce ne mai zice...
Va pupacim dulcic....
Nicole,Marius si Daria lor cea dulcik...

Mergi la inceput