Mamici de ianuarie-februarie 2006 (41)
Raspunsuri - Pagina 8
ralirali spune:
Maraki,iti spun asa ca im ipace tare mult cum suna
, trebuie sa instalezi programul de pe CD si in momentul in care conectezi telefonul la calc, ai in programelul instalat o optiune de download. Sper sa te descurci, daca nu, intreaba la un magazin de telefoane si iti arata cu siguranta. Sa porti sanatoasa hainutele noi, sa se bucure bebe de dres.
Sa stii ca si eu obosesc f repede si ma sufoc si ma tot intreb ce o sa fac peste vreo doua luni
.
Ralu 24+
Poze: http://pg.photos.yahoo.com/ph/ralirali_p/my_photos
Varsta bebelina: http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20721;30/st/20060108/dt/8/k/c159/preg.png
ralirali spune:
Ursoaica, poti sa te certi in continuare cu ei ca nu tine de yahoo, tine de serviciul lor. Nu m-am putut abtine, eu lucrez la concurenta
.
Ralu 24+
Varsta bebelina: http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20721;30/st/20060108/dt/8/k/c159/preg.png
T_Ioana spune:
Hai sa va trimit ceva sa va destindeti putin, eu si Cristi ne-am distrat super:
Urmatoarele intrebari despre Australia provin de la potentiali vizitatori. Au fost postate pe website-ul unei agentii de turism australiene iar raspunsurile sunt cele oferite in realitate de catre oficialii site-ului care au, in mod evident, simtul umorului.
I: Bate vreodata vantul in Australia? Nu am vazut niciodata la televizor ca ar ploua, deci cum cresc plantele?(UK)
R:Importam toate plantele gata crescute iar dupa aceea doar stam prin preajma privindu-le cum mor
I: voi putea vedea canguri pe strada? (USA)
R: Depinde cat de mult alcool veti bea.
I; As vrea sa merg pe jos de la Perth la Sydney - pot urma sinele de cale ferata? (Suedia)
R: Sigur, sunt numai trei mii de mile, luati multa apa cu dvs.
I: Este periculos sa umbli prin tufisuri in Australia? (Suedia)
R: Deci este adevarat ce se spune despre suedezi.
I: Exista ATM-uri in Australia? Imi puteti trimite o lista a locurilor unde se afla acestea in Brisbane, Cairns, Townsville si Hervey Bay? (UK)
R: Cumva ultimul dvs. sclav a murit?
I: Imi puteti da cateva informatii despre cursele de hipopotami in Australia?(USA)
R: A-fri-ca este continentul acela in forma de triunghi la sud de Europa. AUSTRALIA este insula aceea mare din mijlocul Pacificului care nu are.....sau mai bine nu. Sigur, hipopotamii se intrec in fiecare marti noapte in Kings Cross. Veniti dezbracat.
I: In care directie este nordul in Australia? (USA)
R: Stati cu fata la Sud apoi rasuciti-va cu 180 grade. Contactati-ne cand sositi si va vom da si restul detaliilor.
I: Pot aduce cu mine tacamuri in Astralia?(UK)
R: De ce? Folositi-va degetele cum facem si noi.
I: Imi puteti trimite programul Corului de baieti din Viena (Vienna Boys' Choir)? ( USA)
R: Austria este tara aceea micuta invecinata cu Germania, a carei......sau mai bine nu. Sigur, Vienna Boys Choir canta in fiecare marti noaptea in Kings Cross, imediat dupa cursa de hipopotami. Veniti dezbracat.
I: Pot purta tocuri inalte in Australia?(UK)
R: sunteti politician britanic, nu-i asa?
I: Exista supermarket in Sidney si laptele se gaseste pe tot parcursul anului? (Germania)
R: Nu, noi suntem o civilizatie pasnica de vanatori/taietori de lemne. Laptele este ilegal.
I: va rog trimiteti o lista a tuturor medicilor din Australia care pot distribui ser impotriva veninului de sarpe cu clopotei. (USA)
R: Serpii cu clopotei traiesc in America, care este locul de unde veniti dvs. Toti serpii australieni sunt perfect inofensiv, pot fi prinsi in siguranta si tranformati in animale de casa.
I: Am o intrebare despre un animal faimos in Australia dar i-am uitat numele. Este un fel de urs si traieste in copaci. (USA)
R:Se numeste urs cazator (Drop Bear) . Se numeste astfel pentru ca pica din arborii de cauciuc si mananca creierul oricui trece pe sub acestia. Ii puteti speria stropindu-va cu urina umana inainte de a iesi la plimbare
BONUS:
Un tip stä la coadä la bilete la cinema.
O blondä misto din mijlocul rindului ii face cu mäna.
Gagiul mirändu-se cä una asa bunä il bagä in seamä se aproprie si o intreaba:
-Ne cunoastem de undeva ?
-Sunteti tatäl unuia dintre copiii mei!
Gagiul sä cadä jos de surprindere, se gindeste putin, isi dä cu palma peste frunte si raspunde edificat:
-Am fost doar o singurä datä infidel si anume chiar inaintea cununiei religioase, deci ar trebui sä fii "dama" fäcutä pt.mine cadou la petrecerea burlacilor, pe care am tras-o pe masa de biliard in väzul prietenilor, in timp ce unul dintre ei mä bätea cu frunze de pätrunjel ude pe buci...
-Nu.... eu sunt invätätoarea bäietelului Dv....
Ioana
si
27fix
Pozicile mele
Samburelul
"Viata trebuie traita asa cum este pentru ca ni s-a dat fara sa o cerem si ni se va lua fara sa fim intrebati"
ralirali spune:
Imi tot spun, gata, mai scriu asta si merg nani si uite ca nu ma opresc. Eu ma tot minunez de cat de mult sa-a schimbat totul in organismul meu: una e cu frigul, apoi am inceput sa beau sucuri, nu mai zic de bere care nu mi-a palcu niciodata (norocul meu ca exista bere fara alcool
. Acum ma uit la Ovi care motzaie langa mine, ceea ce nu s-a intamplat niciodata in 5ani de cand suntem impreuna sa adoarma el inaintea mea. Nu mai pui ca puteai sa tai lemne pe mine si nu auzeam nimic si acum sar la cel mai mic zgomot. Ma intreb, oare raman asa, ma schimb de tot
?
A, si sa va mai zic: bebelina mea de cand am fost la ultimul eco, joi seara misca nonstop (probabil a stimulat-o cu ultrasunete si i-a placut
). Cred ca doua ore puse cap la cap pe zi nu da din picioruse, manute, capsor(care e jos de tot), dar misca numai in partea stanga si la mijloc. Oare e normal sa miste atat si sa nu se mute si pe dreapta?
Oare Deea a fost la primul ei ecograf, si-a vazut minunea?
Gata, acum chiar ca mergem nani, somn usor si adanc la toate butricutele si bebeii.
Ralu 24+
ralirali spune:
Super tari, Ioana, am ras de una singura. Si sa stii ca e mare probabilitatea sa fie adevarate. Eu cand am fost prima data in Franta, in 92, am fost intrebata daca noi avem paine si stim ce e ala casetofon
(nu va suparati fetele din Franta, eu iubesc la nebunie tara, limba, cultura si muzica
, dar asa s-a intamplat.
Ralu 24+
maraki spune:
Ralu mercic mult
Maraki vine de fapt de la Maria
Este numele de alint dat de greci
Nu ma cheama Maria insa mi-a placut si mie cum suna si asta e nick-ul meu in general pe net.
Ursoaico are dreptate Ralu! Eu am cont de mail in Yahoo si trimit pozele direct din mobil.Operatorul de la Orange nu a stiut sa te lamureasca!Poate te invata Ralu ca este de la concurenta![]()
Ralu ca mi-am adus aminte: am instalat programul pt. telefon in laptop si am incercat si pe infrarosii si pe bluetooth si imi arata ca nu gaseste telefonul meu
Stiu ca ar merge super repede si poze si mp3-uri insa daca nu am reusit sa-i dau de cap....
Alina sa porti sanatoasa salopeta!!! Lasa ca e mai bine ca e un pic mai larga la fund pt. ca mai tarziu esti sigura ca o sa iti vina in continuare.Eu jeansii care i-am luat pt. gravi ma chinuiesc sa-i trag de la fund in sus
Nu cred ca ma tin pe mine jeansii pana la macar 8 luni![]()
Ioana mi-a placut si mie ce ai postat cu Australia
Mai este pe undeva aici pe site![]()
Va pup burtici, noapte buna
23+
Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36
Ursoaica spune:
Fetelor se pare ca sunt ultima ramasa.
Maraki,
am sa m duc sa-i strang de gat sunt niste imbecili
. Au inceput sa ma calce pe coada si asta nu suport
.
Ma duc si eu la nani, ne citim maine.
Ursoaica 25+
Bee spune:
Buna dimineata. Aha! Va trage vremea la somn! Eu m-am trezit evident la 6 dimineata. Ce frumos e in weekend! Pacat ca sotzul meu vine abia pe seara.
Maraki, de cumparat sotzul cumpara momentan doar lucruri pentru fata lui mai mare, care e si gravida (adica eu)! Noi vrem musai sa ne falimentam in Decembrie! O sa iau strictul necesar pentru spital, atat.Ma cam ia groaza, dar daca totzi imi spun sa nu-mi fac probleme ca ne descurcam, merg si eu pe mana lor. Socrii mei au bani pusi deoparte, in cel mai rau caz ne imprumutam de la ei si ii dam inapoi. Plus ca noi vrem sa facem un imprumut mare sa cumparam pamant si o sa luam maximum cat putem lua, deci o sa avem si ceva bani de pus la banca.
Aaa, Maraki esti sadica daca-i spui Alinei c-o sa-i fie buna salopeta si peste fund mai tarziu! Eu ii doresc sa-i ramana mare peste fund!
Ioana, faine bancurile cu Australieni! Super.
Irina si Ioana, mai aveti un trimestru! Bravo! Nu la 28 fix se intra in luna a 7-a?
Raluca si sfatul meu e sa stai la orizontala cat mai mult.
Cat despre conditia fizica, eu nu obosesc decat daca urca scarile (atunci cam gafai!). Dar daca stau mult in picioare, ma ucide spatele de nu mai dorm nici noaptea! IN schimb, ce eram eu mobila inainte de sarcina, acum parca sunt de guma! I-am siderat pe ai mei cand le-am aratat ca eu sting lumina cu piciorul!
. Inainte sa plece, ca sa-si aduca aminte de mine, l-am mangaiat pe Radu pe cap cu labutzele! El are 1.82, iar eu 1.60! S-a socat de performantele la care am ajuns.
Ursoaico, eu cred ca cel mai simplu e sa cautzi pe cineva cu camera digitala, ca altfel o sa-tzi fie greu!
, ca eu azi am treaba multa.
Bee 26 fix
si Fetitza
paula2003 spune:
Sa va duceti la targul de bebelusi. Azi e ultima zi. Avem si poze noi. 24.09.2005
Paula
cu Paul 24+
siAlexandra 
irinadum spune:
Monica ma bucur ca ti-au placut ardeii( cred ca o sa merg sa iau si eu zilele astea) si ca ti-ai luat pardesiu si pantaloni , deci acum poti astepta iarna linistita.
Ioana bune poantele. Nu mai stiu care spunea ca i s-au pus intrebari idioate cand a venit in Franta , pai dc va spun eu ce m-au intrebat pe mine...( daca exista pisici in romania_ca de caini auzisera de Basescu cu Bardot_ daca am auzit de Mc Donalds... e poveste lunga).
Paula nu am gasit pozele. Poate ne mai scrii si despre tine sau bebe macar un rand.
Bee ce matinala esti !Ma bucur ca ai o conditie fizica de invidiat as vrea si eu la fel. Iar in ceea ce priveste luna a 7 a deja sunt multe pareri ca se intra in a 7a cand termini 26 de saptamani si multe cand termini 27 ( cum e cazul nostru si al Ancai implicit). Majoritatea o tin pe ultima din cate stiu eu deci si noi dupa majoritate.
Irina 26+