Mamici de ianuarie-februarie 2006 (41)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Bee spune:

Nicole, bine ai venit si sanatate multa la amandoua.
Raluca, eu mai am mult de lucru cu sotzul cand e vb de cumparat diverse pt bebe! NIci nu shtiu daca mai am suficient timp!Saracu' cred ca nici el nu are timp sa ma asculte, ca altfel am ajunge si noi la o intelegere. Momentan: "carutzul e scump, patutzul costa mult, ce nevoie avem de pompe de san si streilizator"?. Greu! Concluzia:"imi mai faci 2 copii daca tot dam atatzia bani!". SI azi el ma suna din Germania sa-mi explice ce de minunatzii mi-a cumparat, ca erau ieftine si nu s-a putut abtzine. I-m zis si eu de baby Expo, dar shtia ce nevasta cumpatata are, si deci shtia ca am cumparat NIMIC.

EU cu somnul? Dorm intre 11 si 7 dimineatza cu 4 treziri, pt drumurile obishnuite!Si uneori ma agita sotzul care scrasneste din dintzi de stress si oboseala!

Bee 25+
si Fetitza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns T_Ioana spune:

Mama mama ce ati mai scris!
Fetelor azi facem 27 de saptamani, fix
Vad ca v-ati luat lucrusoare pentru bebei, sa le poarte sanatosi, noi ne-am schimbat azi telefoanele, ca am zis ca dupa ce vine bebe nu mai avem noi disponibilitate pt asa ceva, iar Cristi era musai sa-l schimbe ca era facut varza....si a zis ca daca tot isi ia el tel nou, sa-si ia si nevasta-sa ca sa nu-l invidieze....
Bee nu da cu pietre, Cristi e genul ala foarte calduros (cred ca toti racii au calitatea asta), e ca o soba....a ajuns saracu azi dimineata la 7....eu il rog tot timpul sa se imbrace dar el stie mai bine cum i se regleaza temperatura corpului. Oricum, zice ca nu i-a fost frig, doar ca in gara in Brasov se uita lumea la el ca la urs, toti erau cu paltoane, geci de iarna, pufoaice, numai al meu proaspat ca o floricica, in camasa, zici ca era adus de apeEu nu as merge nici dupa paine imbracata asa subtire ca el, dar eu stau grozanic cu circulatia periferica si tot timpul mi-e frig....cu toate ca am observat ca de cand sunt nu mai sufar atat de tare, parca mi s-a calit organismul

Ioana si 27fix
Pozicile mele
Samburelul

"Viata trebuie traita asa cum este pentru ca ni s-a dat fara sa o cerem si ni se va lua fara sa fim intrebati"

Mergi la inceput

Anda, din 2006, vom lua 8.000.000 lei (800 RON)cele care cotizam, cele fara cotizatie platita nu primesc nimic. Din 2007, vom primi 6.000.000(600 RON) cele care cotizam + 2.000.000 (200 RON) pe care ii va primi toata lumea, chiar si cele care nu cotizeaza. Acesti 200 RON din 2007 (care in 2006 sunt practic inclusi in cei 800 RON)reprezinta alocatia de stat pentru copii, care alocatie este in momentul asta in jur de 250.000 lei(25 RON)-nu sunt foarte sigura, poate ne spune Dana! Sper ca am reusit sa te lamuresc cat de cat!

Ioana si 27fix
Pozicile mele
Samburelul

"Viata trebuie traita asa cum este pentru ca ni s-a dat fara sa o cerem si ni se va lua fara sa fim intrebati"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralirali spune:

Mama, Bee, cred a sotul tau e sosia lui Ovi. Pana cumparam ceva facem o mie de matanii pana i se pune lui pata si cumpara sigur in cantitati industriale. Dar eu sunt asa de insistenta incat dupa multe tocaieli isi pierde rabdarea si face a mine.
Ursoaica, ai MMS activat si telefonul configurat sa poti trimite pozele pe mail? Ar mai fi o varianta cu cablu de date(bluetooth sau infrarosu) si configurarea pe calc pentru telefon (ar trebui sa ai CD)si asta nu costa nimic.
Ioana, sa va bucurati de noile telefoane.
Bun venit Nicole si Daria, sa fiti sanatoase si voinicele. Super nume, si mie imi place f mult, dar sotul meu tot la Anastasia s-a oprit.
Fetele, la mine au inceput durerile de spate, undeva sub omoplati in lateral. Nu pot sa stau mai mult de 15 minute in picioare ca imi vine sa plang de durere. Voi ce remedii aveti?

Ralu 24+
Poze: http://pg.photos.yahoo.com/ph/ralirali_p/my_photos

Varsta bebelina: http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20721;30/st/20060108/dt/8/k/c159/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinadum spune:

Ioana de azi ai trecut in luna a 7a si implicit in trimestrul 3 . Felicitari.Noi de maine .
Ralu solutia este: orizontala , deci treci la televizor .
Monika ce faci cu vinetele alea le-ai mancat deja sau stai si acum la gratar?
Irina 26+

Mergi la inceput

Cat despre insomnii ma alatur si eu. Mai ales acum ca la ora 4 trebuie sa imi iau pastila pentru contractii si ma trezesc de o mie de ori nu cumva sa uit. Azi noapte m-am culcat la 2 si la 7 ma chinuiam sa mai dorm, dar in schimb as dormi ziua. Sper sa nu fie bebita insomniaca mica pentru ca sunt convinsa ca mie imi revine somnul si daca ea bantuie o las cu tati.
Iar despre frig... parca imi e dor sa imi fie frig... i-am terorizat pe toti, mai ales la munca. Inainte toata lumea se minuna de cat ma infofoleam si acum ma plang mereu de cald. Mi-a mai ramas doar teama de frig, dar de simtit inca nu l-am prea simtit, desi aici sunt vreo 4 grade si pana si Ovi se plange de frig.

Ralu 24+

Varsta bebelina: http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20721;30/st/20060108/dt/8/k/c159/preg.png

Mergi la inceput

Irina, la calc stau pe un fotoliu comod ca am pus laptopul pe un scaun sa fie si el in sufragerie sa nu ne deplasam prea mult .
Dar tot mai bine e in pat, asa ca va pupicesc si va doresc noapte buna.

Ralu 24+

Mergi la inceput

Ralu multumim! Asta ma distreaza si pe mine, ca am devenit super calduroasa, iar Cristi ma tot intreaba daca nu vreau sa dau drumul la centrala, si eu nu, si nu!Vorba Irinei, treci la orizontala, da' nu-i musai sa te uiti la TV!
Irina de maine intrati si voi pe ultima suta....
Nicole bine ai venit, sa fie sanatoasa fetita Daria si sa ai sarcina usoara!

Ioana si 27fix
Pozicile mele
Samburelul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Nicole bine ai venit, sarcina usoara in continuare si Daria sa fie sanatoasa, frumoasa si mancacioasa
Bee ai vazut ca a cumparat ceva sotul tauCand vine si ai timp sa ne scrii cam ceOrice conteaza pt. ca sant multe lucruri marunte de care o sa avem nevoie si e bine sa le luam incet, incet ca vorba Irinei: dam faliment toate odata
Ioana, Rali,si eu tot asa sant in privinta calduriipai anul trecut pe vremea asta aveam caloriferele deschise de cel putin 2 sapt.Acum nici nu simt nevoia chiar daca a fost sapt. asta foarte frig afara. Ioana sotul meu tot rac estesi da: ai dreptateCand eu sant cu pardesiu pe mine el este in camasa
Irina am fost la 3 magazine, daca iti vine sa crezi : nu am gasit vineteCred ca din cauza ca ne-am dus tarziu, oamenii normali aici se duc la cumparaturi dimineata Avantaj mare ca in Ro te poti duce si la miezul noptii sa iti faci cumparaturileAm luat in schimb un borcan de ardei capia ( cei care i-ai laudat ) sa vad daca sant atat de buniMeritaai avut dreptateAzi m-am rezolvat si cu pardesiul, am gasit ceva cat ce cat mai elegant care m-a costat 50 euro.Am mai luat o pereche de pantaloni negri din bumbac pt. gravi si o bluza cu maneca trei sferturi tot pt. gravi , neagra si ea.Pt. bebelin am luat doar un dres cu 3 euro
Fetelor eu tare rau ma simt cand merg la cumparaturi,merg foarte greoi si obosesc repede, simt burta foarte tare, nu am aer, arsuri la greuCe fac eu pana in ianuarie?
Am uitat, parca Rali a raspuns pt. foto trimise dupa mobil in email? Eu am si cablu de date, si cd...tot degeaba, nu am reusit sa fac nimic
Ioana si Irina: sa va ajute Dumnezeu sa ajungeti cu bine la 38-40 sapt. fara probleme si cu simptome usoareCe mari mi se pareti fetelorAveti o luna in fata mea
Hai Denisa te asteptam cu poze din concediuuuuuu

23+

Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ursoaica spune:

Ralirali, multumesc, am activat absolut mai avea un pic ala de la Orange si-mi zicea ca sunt proasta, dar si-a adus aminte sa ma intrebe la cine am contul de mail cand i-am zis yahoo, mi-a zis sa ma opresc sa nu mai incerc deoarece cei de acolo nu vor sa primeasca formatul de poze direct de pe telefon - fare alte explicatii.
Asa ca trebuie sa-mi fac alt cont si nu stiu unde.
Noapte buna burtici (celor care se duc la somnic)! Sper ca in aceasta noapte sa reusim sa dormim, pt ca sunt franta! Eu mai raman pe aici, un pic.

Ursoaica 25+

Mergi la inceput