Mamici de ianuarie-februarie 2006 (41)
Raspunsuri - Pagina 6
irinadum spune:
Monika cum sa ii vina la vara ca sunt pentru 0-3 luni sunt pitici rau . Si in plus oare nuexista pentru astia mici nimic de incaltat pai ce ii pun in picioare? Si hai fa tu prima vinetele la microunde si apoi incercam si noi insa sa nu ne pacalesti ...
.
Oana ce bine de voi ca stati oar doua zile si pana la urma e normal daca te simti bine sa te duci acasa ce sa mai stai acolo? Sper pentru tine sa fie la fel si sarcina asta adica sa te refaci super repede.De ce ai facut cezariana?
Irina 26+
Bee spune:
Fetelor voi care stati in strainatate, nici n-avetzi idee ce preturi ni se par noua relativ normale aici in Romania, mai ales daca vrei sa te alegi cu ceva de calitate. E ingrozitor! Dar nu poate veni barbatul cu toate din Germania! Irina si eu stiam de sac de dormit nu pilote si alte minunatii, dar si 1 mil si ceva pe saculetzul acela, mi se pare enorm! Aici cu cat sunt lucrusoarele mai micute cu atat sunt mai scumpe. Aaa si cu contractziile (sau cum ar trebui sa fie ele si eu sunt pe langa!), bebelina mea se misca in toate directiile, dar mie burtica nu mi se intareste asa odata ca la contractii!
Fug sa ma orizontalizez si eu ca ma doare spatele de la stat in picioare de nu mai pot.
Bee 25+
si Fetitza
Bombonicaaaa spune:
Sa spunem ca am avut ghinionul sa nasc in provincie,unde doctorii nu prea sunt "de firma" si nici interes nu prea au,iar la aparatura stau prost...Sa o iau cu inceputul,inainte sa raman insarcinata cu Noemy cam cu un an inainte, am avut o alta sarcina care s-a dovedit a fi "molara hidro... nu mai stiu cum" am aflat asta la 4 luni cand efectiv am mers sa fac un control de rutina ,nu avusesem nici un fel de simptoma ,nimic, si culmea ca a trebuit sa merg la toti dr. din oras pana s-a gasit unul mai luminat sa -mi spuna exact ce s-a intamplat ,restul la care fusesem ziceau numai aberatii gen ca nu sunt insarcinata deloc! dar in 4 luni?!
Si de la aceasta sarcina am avut alte complicatii, nu ma pricep la termeni medicali, dar ajunsesem sa fiu suspecta de cancer
si aveam 18 ani! Analize peste analize, vizite la dr. in fiecare luna , nu a fost prea placut dar cel mai rau a fost ca nu mi s-a dat sanse sa mai fac un copil normal, asta daca nu dadeam eu coltul in timpul sarcinii! Doctorii 
din provincie!
Si am ramas din nou cam la 6 luni dupa aceea,am mers la dr.(cel mai bun din oras) si am luat-o si pe mama cu mine parca presimteam ce avea sa se intample...cand a auzit dr. ca sunt insarcinata iar, unde s-a pus frate pe urlat de parca ii daduse cineva in cap, raspunsul clar si raspicat " maine la spital faci avort! nu vreau sa aud nimic" Ideea e ca nu m-am dus,am stat si m-am rugat Domnului
sa aiba mila de noi si sa fie voia lui,eu nu puteam sa ma duc sa curm o viata mai ales dupa ce tocmai pierdusem una ,si mi-am asumat orice risc!![]()
Si am schimbat dr. in primul rand apoi timp de 9 luni in fiecare luna la echo si control plus ca la fiecare 2 sapt. niste analize speciale sa nu cumva sa se declanseze din nou problemele! Ce sa spun ,in afara de asta am avut o sarcina minunata, nu greturi ,nu dureri ,nimic...
Am ajuns in sapt. 41 m-am internat ,asa puteam fi sub supraveghere,si am aflat la echo ca bb va fi marisor aprox.4200g, si am hotarat cu dr. ca pt. siguranta bebelusei si a mea daca intru in sapt. 42 sa facem cezariana! Si a mai trecut o sapt. eu eram in 42+ si nici un semn , bebe nici nu era coborat ...cred ca-i placea acolo
Si in ultima instanta m-a trimis in sala de nasteri unde mi-au facut alea tot felul de injectii poate, poate m-or apuca si pe mine dureri ceva... dar asi' nik,nik ! Mai treceau 2-3 ore iar veneau mai faceau o injectie ,ma mai controlau ,se mirau si ele ce fel de femeie's eu ,ca altele saracele dupa o injectie ,doua, erau in travaliu
Asa ca tot la cutit am ajuns inspre seara ! si poate ca a fost mai bine asa ca lichidul era super verde ,iar bebe cam imbatranea acolo...asa ca a scos-o ca pe o printesa pupo' mama pe ea! si chiar a avut 4 kg si 51cm, o mancacioasa si cel mai cuminte bebe , nu a plans niciodata noaptea ,acum e mare si la fel e cuminte si frumoasa si abia asteapta pe surioara ei!
Vaaai da ce m-am lungit cu povestitul! Sorry!!!
http://community.webshots.com/user/bombonicaaa
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20704;104/st/20060104/k/543e/preg.png
irinadum spune:
Bee eu de regula stau in fiecae vara cel putzin 1 luna jumatate acasa iar iarna cam tot asa asta an de an deci mai stiu din preturi insa tocmai de aia spun ca mi se pare enorm . Si eu cand sunt in Romania am impresia ca 2-3 milioane nu mai e nimic si le dau pe te miri ce insa aici 100 de euro nu se duc asa usor.Si asta sa nu ma intelegi gresit ca nu se duc usor penru ca ii pun deoparte sau fac economii, nici vorba.Iar sacul de dormit daca il iei pentru 0-6 luni ca mai mari nu stiu daca sunt mai merge.Cert e ca trebuiesc luate pe rand si incet incet ca altfel dai faliment. Nici mie nu mi se intareste toata burta ci doar o portiune mica si asta nu de mult de vreo cateva zile.
Oana prin ce ai mai trecut si tu si la o varsta frageda am putea zice. Acum la a doua sarcina ce mai zic doctorii? Deci pana la urma peste toti doctori tampiti.
Irina 26+
Bombonicaaaa spune:
Cum i-mi activez PM-ul?
Ma poate ajuta cineva?
Pleaseeee!

http://community.webshots.com/user/bombonicaaa
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20704;104/st/20060104/k/543e/preg.png
irinadum spune:
Nu mai stiu exact insa trebuie sa mergi la profil personal parca( in stanga paginii ) si acolo trebuie sa bifezi.
Irina 26+
ralirali spune:
Ptiu, dar harnicute ati fost. AM lipsit si eu doua ore si s-au umplut paginile
.
Oana, pentru PM mergi pe butonul din dreapta, Mesaje private, acolo, sus, in stanga, ai "Options" si de acolo bifezi ce vrei. Si pe mine mau ajutat fetele de aici sa activez, ar tebui sa facem un help
.
Cu preturile va dau mare dreptate ca la noi zboara banii. A venit cumnata mea din SUA si e intr-un soc permanent cum se duc dolarii.
Fetele din Bucuresti, sunteti niste norocoase ca ati gasit toate lucrurile de bebe intr-un singur loc. Eu intai trebuie sa il coving pe Ovi sa luam si altceva decat mobila (asta am reusit
) si ne apucam de testat piata dupa ce terminam cu geamurile si cu zugravitul, adica peste vreo doua sapta'.
Eu coc si vinetele si ardeii numai in cuptor, ce e drept in microunde nu am incercat ca am avut un esec odata cu niste cartofi copti, dar la aragaz nu fac nici mizerie nici miros. Pun itnr-o tava mare hartie de copt si nu se murdareste nici tava.
Ralu 24+
Poze: http://pg.photos.yahoo.com/ph/ralirali_p/my_photos
Varsta bebelina: http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20721;30/st/20060108/dt/8/k/c159/preg.png
nicoleta raducu spune:
Sal,fetelor...
Suntem doua fete cucuiete..cu DPN pe 22 o2 2006..adaugati-ne si pe noi pe listuta voastra...Dr Tutunaru...
Tocmai am facut o eco 3D si avem vesti triste..IR crescute..cu notch...si tre sa stam acasica...
As ca vom fi mai mult aici prezente...
Nicole...si fetita ei..Daria
irinadum spune:
Nicole bine ai venit . Frumos nume Daria si mie imi place mult. Stai linistita ai sa vezi ca totul are rezolvare.
Irina 26+
Ursoaica spune:
Buna seara, harnicutelor!
M-am strans si eu de pe drumuri. Ce de lucrusoare ati cumparat!
Alina80 ce marime ti-ai luat salopeta. Aveau si marimi maaarrriiiii?
Maraki si eu sunt cu somnul la pamant, ba wc, ba sete, ba frig, ba cald, ba viseaza al meu urat si asa o tin toata noaptea. Adorm si eu pe la 7.00 si ma trezesc la 10.00.
Maraki, vreau sa te mai rog ceva, am incercat pe e-mail, imi vede mail-ul (scrisul) dar poza nu. Si nu stiu cum sa procedez. Am un Alcatel.
Ursoaica 25+