Mamici de ianuarie-februarie 2006 (41)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Super misto pozeleSa nu te deochi ce ti-a crescut burtik!!! Denisa stau si ma intreb: cum ai putut sa joci volei???Cand ai timp sa mai pui poze in album ca imi place sa ma uit Mi-ai facut pofta cu cocktail-ulDin ce era?

23+

Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Monica,am jucat zilnic, de obicei dimi era volei cam 1h jumate, fara probleme,am si innotat, si tenis de masa,am crezut ca nu iau asa mult,in greutate, dar cred ca mincarurile buen de acolo si faptul ca a crescut si burtik, sper sa stagnez un pci, oricum suntem si eu si sotul al regim-adica light food:)

O sa mai pun poze, acusi treb sa spal rufele si sa merg sa imi iau ceva pt job-haine!pupicei!

Denisa
23
BEBIK
Zambeste, si maine e o zi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Am uitatsa-ti spun de coktail, era cu menta, banana si cred ca ananas, facut l ablender, era super, nu prea imi palceau cel dulci, asa ca ma axasem pe vreo 3 plus limonada, ca de..
Am tras is o sinuzita de la diferentza intre 32C de afara si aeru'conditionat din camera, plus si un cold sore la buza, dar acuma se trec ambele, vom fi ok.

Denisa
23
BEBIK
Zambeste, si maine e o zi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bombonicaaaa spune:

Salutare burtici! Denisa bine ai revenit,pozele sunt super ,sper ca te-ai distrat pe masura!
Irina nu ai mai fost la meci?! Ce joaca sotul tau fotbal? Ca al meu e disperat cu sportul asta si merg si eu cu el la meciuri de 2 ori pe sapt. si chiar i-mi place sa vezi ce se mai uita baietii de la alte echipe cand ma vad cu dita' burtoiu ca ma agit si fac si galerie
Noi am fost aseara la un festival romanesc muzica romaneasca, bunut si muuulti romani! Totul a fost in aer liber si a fost super fain,mi-am adus aminte de vremea cand mergeam eram in Ro .si mergeam la terase singura problema e ca m-am pricopsit cu o durere de spate teribila dar mi-a trecut cand m-am pus la nani! Oricum a fost relaxant sa petrecem cateva ore intre romani si atmosfera "romaneasca"...
Am fost ieri la shopping si mi-am cumparat niste bluzite super pt. burtica si o salopeta f. draguta care sper sa-mi si vina ca nu am probat-o , mi-a venit rau in magazin de am zis ca nu mai ies pe picioarele mele ,m-am asezat pe o banca sa-mi revin ca nu eram in stare sa conduc pana acasa . Azi l-am convins pe sot sa mergem sa cumparam lucrusoare pt. bebelina
Va pup pe toate si revin ...poate si cu pozici daca cumpar ceva...

Oana 25+

http://community.webshots.com/user/bombonicaaa

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20704;104/st/20060104/k/543e/preg.png

Mergi la inceput

Fetelor tot eu sunt,sunt socata dupa ce am incercat sa imbrac o bluza de gravi pe care am cumparat-o acum o luna ...si nu-mi mai vine si "trebuia" sa ma incapa pana la 8-9 luni ,acum sta sa crape pe burtik Asta ca sa nu mai adaug ca ieri prin mall m-au intrebat vreo 4 persoane daca nasc la sfarsitul lunii ,cand le-am spus ca mai am 14 weeks au zambit in coltul gurii si cu o siguranta de expert au pus verdictul "gemeni nu?!" Stau si eu si ma intreb cum am sa arat la 8-9 luni? Probabil ca o balena esuata la mal (la pat)...

Oana 25+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Nicole bafta maine la dr.Iti faci vreo eco?E bine ca poti manca fructe, eu tolerez cat de cat merele si perele...restul foarte rar si putin
Bombonica m-am uitat din nou la albumul tauSant frumoase pozele, macar la tine sa vad America daca deocamdata nu am sanse sa ajung pe acoloCine a cantat aseara la concert ?Cred ca a fost si multa muzica populara eeeee.....eu eram satula de ea ca prindeam numai Romania InternationalAcum, am schimbat satelitul( datorita Irinei) si e mult mai bineSa porti sanatoasa hainutele si sa te tina pana pe la 9 luni
Fetele am ajuns la concluzia ca am luat cam degeaba bluza si pantalonul de ieriBluza ar trebui sa fie larguta in jos, vine peste fund,asa la sani imi place mult modelul( este decoltata )dar in jos se cam vede naspaFac si eu o supa cu galusti acum
Alina ce ai mai gatit? Daca e ceva ce putem face si noi cele de afara sa scrii

23+

Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36

Mergi la inceput

Monica si eu ma delectez cu programele romanesti Noi avem pro tv ,antena 1 care se schimba cu prima ,tvr inter.,etno si realitatea
Aseara a fost muzica live au cantat Compact,Minodora, niste "ametite" Bordeaux(astea au fost de rahat) si una de a cantat populara...Dar lumea a dansat pe rupte si a fost frumos,nu va spun ce mancare aveau ca va fac pofta, vinuri romanesti si bere la halba dar niste preturi ...$5 un pahar cu bere ,$2 un suc destul de mult zic eu, dar mi-a placut oricum
Azi e meci Dinamo -Rapid sa vedem care pe care ! Voi va uitati?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Buna seara, de vineri,abia acum am apucat sa va citesc,mi-am montat special computerul pe biroul nou, desi nu-i pus definitiv.
Am avut o saptamana de cosmar!!! Marti am scos tot (carti,haine...) ca trebuiau sa vina sa duca mobila veche si de atunci amana tot cu o zi ca l-a prostit unul cu transportul!!! Asa ca au venit azi si bineinteles la ora 14 nu la 8 cum era vorba!In sfarsit, bine ca e camera goala ca marti vine mobila noua(biroul l-au dus deja...ca norocul!).Deocamdata n-am canapea si fotolii,n-am avut timp sa umblu sa vad, poate fac la comanda, poate chiar coltar+fotoliu+2 tabureti...Apropo, ASTERY cat ai dat pe-o canapea?
Cu ocazia asta, saptamana asta n-am apucat sa merg nici la dentist (ca m-a apucat alta masea!), nici la coafor ca deja am capita de fan (e ondulat si sta in toate directiile),nici la cumparaturi!!!
Azi m-am enervat si fiind duminica m-am dus cu o matusa in piata OBOR de la noi unde sunt si lucruri noi si second-hand.Parca am banuit ca nu vine ala cu mobila dimineata!Oricum,azi era sotul acasa!
Am reusit sa-mi gasesc o salopeta de gravide (noua) cu 500.000 lei,parca marimea 30, e buna si acum (poate cam lejera,dar nu-i bai!),mai are nasturi de rezerva,plus elastic in spate.Si nici nu-i asa gros materialul sa fie incomoda.Oricum in birou e cald,statiile de tramvai sunt in fata blocului si in fata fabricii! Si daca-i frig tare oricum imi voi lua ciorapi cu chilot din bumbac, am de anul trecut o pereche italieni,super comozi.Mi-am mai luat un sutien cu dantela(85C)si o bustiera din bumbac (de stat pe-acasa), plus 2 perechi chiloti Triumph marimi mai mari 80 si 85,se intiiiiind!Toate cu 330.000 lei.E acolo o taraba cu lenjerie de ametesti!Si foarte multe de firma si ieftine, chiar nu stiu de unde le duc!
M-am invartit si pe la vechituri, am avut surpriza sa vad un fost profesor de la liceu la cumparaturi second-hand!Plus ca matusa mea a cumparat pentru unchiul meu(fost sef de sectie la cea mai mare fabrica din Arad)cateva bluze si o scurta!Acum sunt pensionari...Dar e plin de gagici bine imbracate rascolind prin muntii de haine!!!Ce-a ajuns tara asta!Tin minte ca pe vremea lui C. aici veneau doar de la tara, sau cei mai amarati sa cumpere,era vestita piata de vechituri de pe atunci!Am rascolit si eu dar nu mi-a placut nimic, in general sunt marimi uriase,zici ca toti sunt obezi pe-afara!Si niste culori...Aiurea!Bine ca mi-am gasit salopeta noua,ca oricum pe la vechituri n-am zarit defel!
Ieri am avut zi de munca,a venit mami si mi-a "deratizat" bucataria(dulapuri,vitrine + toate obiectele din portelan...).Luni vine sa continue cu faianta plus toate geamurile din casa.Eu am pus vreo trei ture la spalat(inclusiv perdelele),iar dimineata mi-am petrecut-o gatind.
Mi-am facut fasolea cu pricina ca drept muream de nu-mi faceam si vineri n-am mai avut chef seara. Sotul meu a aparut vineri cu o plasa enorma de spanac (!?!) ,noroc ca era ales si spalat ca de obicei de la vecina (de langa serviciu)de la care-l ia.L-am fiert si am mai pus in congelator pentru 2 ture. MARAKI daca te-ntereseaza iti dau reteta, desi e cam universala cred: usturoi+ ulei + faina + lapte + spanacul fiert.Noi il consumam cu oua ochiuri.Apoi am facut ciuperci ca stateau cumparate (tot de sot) de vreo trei zile in frigider! Le-am fiert cu sare, apoi am facut sosul:usturoi + mult marar + ulei + faina + supa de la ciuperci + sare(eu mananc f.f. sarat)+ ciupercile fierte+ smantana (muuulta!).Asta-i reteta de la Bihor imbunatatita cu ...marar ca-s moarta dupa el si am vazut in alta reteta ca merge! Cand n-am ciuperci proaspete le inlocuiesc cu cele din cutie si in loc de apa in care ar fi fiert pun apa + 2 cuburi de vegeta cu gust de ciuperci.Merge si asa. M-a apucat acum!Dar am vazut ca intrebai ce sa mai faci de mancare...Si mami mi-a adus chiftele+piure de cartofi +sos de rosii.Trei zile nu mai gatesc!!!
Nici n-am apucat sa va spun, bun venit DANA si NICOLE!
Si bine ai revenit DENISA!
URSOAICA, ANDA,BEE ce va invidiez pentru pisici!Mi-e asa de dor sa mai am!Ce tambalau era iarna cand erau 5 mate in casa!Acum au murit toate pe rand ca erau batrane (8-9-10 ani) ,la casa traiesc mai putin ca umbla si pe unde au ele chef...De doi ani de cand sunt la bloc, am tot fost tentata sa-mi iau una, dar ma gandeam ca trebuie sa vina intai bebe! Oricum faza cu bananele e mortala!La capitolul dulciuri ale noastre mancau inghetata,frisca,prajituri...
Va las, mau uit acum la pozele voastre ca n-am apucat.

MONICA 25+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

ALINA si pisica ta e super,are niste ochi!!!Mi-au placut mult hainutele,mai ales seturile!
Dar tot nu-mi revin cand vad ca acum o luna aveai o burta mai mare decat eu acuma!!! Si suntem la diferenta de doar o zi!!!Oare pentru ca am mai putin lichid si ca e fetita?

MONICA 25+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina80 spune:

MARAKI, am gatit spanac si o ciorba de vacuta cu multe legume. Sper ca ai posibilitatea sa-ti faci si tu acolo daca ti-am facut pofta.
DENISA, mi-au placut pozele, ai fost in niste locuri superbe!
MONICA, ma bucur ca ti-a placut de Cleo! Si hainutele lui Ayan! Burticile cred ca difera ca marime din cauza cantitatii de lichid, dar nu cred ca este o regula daca ai fetita sa ai burtica mai mica.
24+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/alinanegrescu/my_photos

Mergi la inceput