Mamici de ianuarie-februarie 2006 (41)
Raspunsuri - Pagina 11
irinadum spune:
Fetele acum am venit de la meci si am stat un pic ca sunt rupta de oboseala . Nici nu mai stiu cui sa raspund si cine ce m-a intrebat.
In primul rand Denisa bine ai venit misto de tot pozele cred ca v-ati simtit bine in vacanta.
Monika ce ai cu Robert lasa sa mearga in disco apoi la munca ca doar nu merge in fiecare zi recupereaza el. Gata supa?
Nicole s aintri si sa ne spui ce ai facut la eco.
Oana ar fi fost misto ( din punct de vedere financiar presupun) sa fi jucat fotbal dar nu aici cum e ori fotbal ori rugby el joaca rugby.Mie imi place fotbalul si ma uit de cate ori pot .Ce bine ca mai iesiti la seri romanesti cred ca se merita pana la urma. Canalele de care zici au emisiunile inregistrate nu ? Si lasa bluza de gravi ce daca nu mai e buna asta este : alta.
Monica 70 da gatesti nu gluma . Ce bine de voi ca aveti totul proaspat. Eu nu vreau proaspat o vreau pe mama ca gasea ea cum sa faca sa iasa bun.
Alina si tu la fel tota ziua faci mancare . Eu cu ciorba de vacuta am lasat-o mai moale ca am tras intr-o zi o ciorba de ziceai ca mancam opinci nu carne de vacutza.Ca sa vezi ce le am ( nici multa rabare nu am ce e drept).
Fetelor daca am batut campii sorry insa sut rupta de oboseala .
Irina 27
monica70 spune:
ALINAam uitat sa te intreb cat a costat marsupiul, daca se poarta pe piept,bebe poate sta si cu fata si cu spatele,pana la cate kg,de la ce firma e etc.???
MONICA 25+
monica70 spune:
IRINA stai calma ca nici eu nu am cine stie ce rabdare! Doar cand mi-e pofta de ceva ma apuca ! Cand "trebuie" (pentru sot,socru...) le mai fac in viteza, prefer cele care se gatesc singure (!?!) Adica le pui la foc si te intorci intr-o ora (intre timp,citesti,stai pe net,te uiti la TV...) si daca ai noroc nu uiti sa mergi sa mai completezi ceva pe-acolo...mai ales apa sa nu se arda cum am facuttura trecuta cu ciupercile!!!!! Si tot ma miram de unde naiba vine miros de ars!!! Cand mi-am dat seama oala era neagra ciupercile prajite????
MONICA 25+
maraki spune:
Bombonica si mie mi se par scumpe preturile la bautura si mancare! Oricum nu astea sant preturile, a fost acum cu ocazia concertului banuiesc.La Munchen in perioada asta este Oktoberfest, festivalul berii cum ar veni, este cel mai mare parc de distractii din Europa.Tot ca si la voi aseara...sant niste preturi de te doare capul daca te duci acolo![]()
Alina imi place ce ai gatit insa din pacate ultima oara cand am mancat spanac mi se aplecase
De vacuta nu mai spun ca nu pot sa mai gatesc...imi face rau mirosul cand fierb carnea
Monica asa fac si eu spanacul doar ca nu stiam ca se pune si lapte
Daca ai sti de cand stau eu si ma gandesc la ciuperci...sa mananc, sa nu mananc....nu cred ca sant pregatita sa le suport deocamdata...Acum seara am mancat niste struguri, am foarte multa vreme de cand nu-i tolerez,poate e un inceput de stare mai normala si pt. mine![]()
Vineri i-am spus socroseniei ca as manca un fel de supa care o fac ei de paste
Astazi m-a sunat si nu am raspuns la tel. pt. ca nu aveam chef sa vina aici
Acum am vb cu ea la tel. ( trecuse pericolul sa mai poata veni la mine
)si cica mi-a facut supa aia la care am poftit
Se duce maine Giorgos si imi aduce![]()
Si pt. ca nu voi mai scrie pana maine dupa pranz: Dana Ene La Multi Ani, sa fii iubita, tot ce iti doresti si multe satisfactii din partea copiilor

Noapte buna fetelor, pupici la burtici,sa aveti un somn adanc
23+
Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36
Denisam spune:
Alina, Monica, Maraki si restul fetelor, multuemsc pt aprecieriel din poze.
Am fost si eu sa imi iau si eu priemel haien de gravida pt job, pian acuma m-au incaput ce aveam, cu toate ca bluzele au devenit mulate pe burtik, of course.Nu m-am ale cu prea multe, dar am laut 2 perechi de pantaloni ca nu aveam decat o singura pereche care ma mai incapeau, bluze si fuste nu mi-au palcut, o saimi dea o prietena cica cceva de anul trecut cand a fost ea gravidutza si la bluze o sa imi iau cu un nr sau 2 mai mari, de la S la M sau L, depinde de model, c anu se meriat altfel, am gasit si crema speciala de vergeturi, era in sale, 3 pt 40 cad., plus ca la pantaloni am tras un cupon cu 20% reducere, asa ca a mers.I-am luat si Emmei 3 body-uri 9 3-6 luni ca restul mi se par mici), 2 caciulitze si o 2 perechi de sosetutze-erau mai reduse si am zis sa incep sa string cate cev ais pt ea, nu;)
Eu am primit hartie si pe 1 octombrie merg sa dau testul de cetatenie, ura, dar am ceva de invatat:)
Dana-LA multi ani, multa sanatate si un bb sanatos si mincacios!
Denisa
23
BEBIK
Zambeste, si maine e o zi!
irinadum spune:
Monika ce ai mama? Eu stiam ca pe 28 e ziua lui Dana si ca maine e 26 ori iar am luat-o razna?
Vreau si eu spanac.Dar eu maine fac ciorba de perisoare si ardei umpluti
.
Irina 26+
Denisam spune:
Giova , te rog sa imi schimbi si mie DPN pe 19 ianuarie si sa adaugi al 2-lea nume, Andreea, speram sa nu ne mai sucim:![]()
Mersi si nu stiu unde sa vad pozele din vacantza ta, te rog:)
Denisa
23
BEBIK
alina80 spune:
MONICA, marsupiul a costat un milion si este de la magazinul Barza. Se poate folosi si pentru nou-nascut, adica sa stea pe spate bebelusul si mai tarziu sa-l tii ridicat. Bebelusul sta cu fata spre interior, adica spre cine il tine, cam asa am vazut ca sunt toate. Este din burete imbracat in materal, adica nu e din ala moale, doar carpa.
MARAKI, si de la spanac ti s-a facut rau? Tot asa esti cu greturile si acum?
IRINA, chiar ca toata ziua fac mancare si chef n-am deloc, dar as manca mereu altceva. Pentru mine si Ayan fac atata papica, cu Gabi rezolv repede, o friptura la tava si gata, cu un piure, spaghete ceva.
24+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/alinanegrescu/my_photos
Denisam spune:
Fetelor, referitor la mincare, oi trecem la regim, fara carne,a dica o fasolica si un spanac pt 2-3 zile..E bine?
Denisa
23
BEBIK
maraki spune:
Ai dreptate Irina![]()
![]()
Mi-a ramas in minte ziua de 26 sept. pt. ca e si prietena mea cea mai buna sarbatorita maine
Nu stiu dar eram convinsa ca este si Dana tot maine![]()
Alina tot cam asa sant cu mancarurile din pacate
Ce ai gatit astazi chiar imi place doar ca nu imi prieste deocamdata.Cred ca mult nu ma mai tine si pe mine asa, daca am inceput sa mananc struguri si pui( numai seara ca dimineata e jale )e mare progres
Vreau si eu sa cumpar marsupiu pt. bebe, e foarte bun cand te duci prin magazine 
Denisa sa porti sanatoasa hainutele si Emma la fel
Oricum tu nu prea cred ca trebuie sa cumperi multe pt. Emma, ai vazut cate a primit Ina la baby-shower
Apropos...a intrebat Ina de tine la noi
nu stia ca esti in concediu si era ingrijorata.
Acum chiar inchid comp.va pup, noapte buna
23+
Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36