Mamici de noiembrie - decembrie 2005(47)
Raspunsuri - Pagina 9
Morgano spune:
Tania, ti-am scris pe Yahoo mess, dau paste aici, ca sunt inca lovita fix in freza:
ripley_ripley2003: am o intrebare mareata
ripley_ripley2003: taman ce am avut un shock, ti-ai luat Graco Ultima Plus cu 4.7 mil?
ripley_ripley2003: mi se pare imposibil, eu l-am luat cu 7.128.000 - 5% reducere, si am mai vazut la peste 7,5 mil in farmacii in cluj
Ripley
http://community.webshots.com/user/ripley_ripley2003
Morgano spune:
incerc un paste de link unde e caruciorul, de la magazinul lor l-am luat eu
http://www.bebecenter.ro/catalog/product_info.php?cPath=21&products_id=219&osCsid=6d7ceb60339a2fca4c5de72be8a44c0b
Ripley
http://community.webshots.com/user/ripley_ripley2003
Lavi spune:
Buna fetelor,
ce mai faceti voi, vad ca unele dintre voi au ajuuns la baby expo, cum a fost pe acolo, eu una am fost consemnata in Pantelimon, cu ploile astea si am petrecut cu Evusorul.Tot azi am pus pe hirtie cheltuielile pt noiembrie si se cam duc la 300 euro, cu tot cu spitalizare si cumparaturi.
La capitolul utile, carucior si patut am, hainute si cosmetice si unele farmaceutice mai trebuiesc cumparate.
Cora, am vazut ca la fel de radioasa in exprimare esti, asa si cum esti in realitate, ma bucur sa te mai aud!!!
Tani cum e cu soldul!
tania-z spune:
RIPLEY - scuze, abia acum am vazut mesajul. Da, si eu am fost uimita
vorbeam pe mobil cu prietenii mei pe care i-am trimis la BabyExpo si cred ca i-am intrebat de 3 ori: e caruciorul Ultima Plus de la Graco? Eu le trimisesem si pe mail poza si linkul la carucior, si le aveau listate. Nu stiu ce a fost cu reducerile astea babane, dar iti dai seama ca nu am mai stat pe ganduri....
Si eu aveam de gand sa comand pe net, daca nu gaseam okazia asta.
Tania
& www.snugglepie.com/cb/39925.png" target="_blank">Punctuletz 28+
Varsta Punctuletz
Poze cu Punctuletz
felicia74 spune:
oau, buna afacerea cu Baby Expo!
cine avea nevoie de carucior sau patut avea de unde sa aleaga si erau si reduceri.
mie mi-au placut si fotoliile auto de la Perego.
in schimb am reusit sa gasesc salopeta de nou-nascut cu 450 de la Princess.
bluzele acelea "de alaptat"
erau tare ciudate. Si-a luat cineva? Eu nu prea le-am vazut rostul, cred ca o bluza cu nasturi e de ajuns.
am mai luat si garmastan la 174.000 si am primit si un termometru de baie (ca tot nu luasem inca). Sper sa-mi ajunga tubul o luna.
felicia + Ilinca Teodora
Lavi spune:
Lavita, imi pare rau ca ai fost balnavioara, sper ca nu a fost tare rau, ma bucur ca acum esti mai bine, bebelina ta este bine_
Imi pare rau ca nu am fost la baby expo, dupa cum va aud au fost reducerii si lucruri de calitate
, asta e , am pierdut!!!!!!!!!!
Voi v-ati aranjat calendarul finanaciar pt nastere?Avind in vedere ca pe 1+3 noimbrie eu nasc, am aranjat in mare parte, tre sa faca cumparaturile acum, si se pare ca totul intra pt mine in ultima suta de metrii
, sunt atre emotionata!!!!
Stie cineva ceva de Mirela? In ultimul timp nu se simtea bine si nu stiu ce este cu ea
catutza spune:
Am ajuns si eu la baby-expo
! A fost frumos, multe produse,dar foarte aglomerat,copii multi care alergau de colo-colo(mai mereu se auzea in difuzor ca parintii sunt rugati sa mearga la informatii dupa copii).Mare lucru nu am luat ca am fost fara sot si nu avea cine sa care
.Mai mult cosmetice, pampersi, betisoare urechi,etc.Si MULTE pliante de nu mai stiam unde sa le mai pun.Nu am gasit standul de la Babycare,nu stiu unde era ca am cautat
,as fi vrut sa ma uit la carucioare.Cam atat...Catutza
34+
felicia74 spune:
catutza de Baby Care am uitat sa povestesc: era undeva pe dreapta, dar nici o afacere, cel putin la patutul pe care l-am luat eu din Niro cu 2.400. Era 2.800 exact ca pe site.
Culmea, nu prea se inghesuia lumea pe la stand.
felicia + Ilinca Teodora
catutza spune:
Feliciaeu nu am vrut sa iau azi carutul dar am vrut sa ma uit la preturi si la modele ca atunci cand merg in Niro sa stiu ce iau.Tu ai luat patutul din Niro?Poti sa-mi explici si mie unde anume e standul,un nr ceva.Cum arata patutul?Te pup Catutza
34+
cristinamh spune:
felicia, ce patut ai luat tu??? pls descrie... are masuta de infasat?? etaj superior??? complet sau apare ca pe site, doar pe jumatate din patut??? are fereastra laterala cu fermoar sa poata iesi bebe?? ce dimensiuni are???
pls... ca tot la acelasi cred ca ma orientez si eu.
daca ai avea si ceva poze ar fi super!!!
Cristina
30+ si
Andrei-Razvan(2.08.2003)
www.andreirazvan.home.ro" target="_blank">Poze cu Andrei
www.bebelusi.august.septembrie.2003.home.ro" target="_blank">Gasca noastra