Mamici de noiembrie - decembrie 2005(47)
Raspunsuri - Pagina 10
coralia76 spune:
neatza!
Dupa un weekend plin de treaba(bineinteles iar conserve),am ajuns azi la servici asa parca cu o usoara stare de depresie...de fapt e mult spus depresie..asa o stare de plictiseala ,fara chef de nimic.Vineri am avut si o discutie "mai aprinsa" cu sefa,nimeni nu-i mai stie voia si nevoia..in fine aia a trecut...sper sa ma pot abtine pe viiotr cand incepe cu "piticii" sa o las in pace ca santatea mea si micutzei e mult mai imp decat discutia cu ea.
M-am bucurat ca vineri a venit mami acasa de la Bucuresti,am povestit,am lucrat amandoua..e asa bine cu ea..pacat ca o sa plece iar pana la sf lui oct.
Tania,Noki..am citit de patut si carucior,felicitari pentru achizitii mai ales ca si preturile au fost super bune!Tania nu am mai apucat sa ajung la exposib ca ne-am luat cu treaba pana tarziu,ba colac peste pupaza sambata a trebuit sa mergem la un parastas la tara de care am fost anuntati in ultimul moment.
Pupici!
Varsta bebelica
Poze cu burtica
Bic spune:
Monet, nu mai plingeeee ca mai e putiiin!
Te inteleg perfect. Si pe mine m-a ajuns hormonul rau de tot. M-au ajuns neajunsurile saricinii in sfirsit, ca tot ma plingeam ca nu ma simt foarte insarcinata. Ma simt umflata, nu pot sa respir, nu pot sa dorm noaptea... stiti voi...tot tacimul. Ma intreb cum traiesc oamenii grasi...ooops!
DPN 31.10.05 
maria_alexia spune:
Buna, burtici! 
Revin dupa o sapt. de concediu in care am avut de toate...
Vroiam neaparat sa mai mergem o data la mare anul asta, am amanat cu 2 sapt. pe motive de dealine-uri presante si am prins o vreme... Ultima zi de vara, una de toamna, apoi ploaie, apoi furtuna... Ne-am intors acasa mai repede, altfel prindeam si potopul
. Oricum a fost o experienta interesanta, ne-a placut marea si pe vreme mai putin buna, ne-am plimbat km intregi... Si Constanta ne-a placut tare mult, Xandra, Ilenutza , sunteti niste norocoase!
Ce mari ati crescut voi, deja sunteti cu numaratoarea inversa a saptamanilor, cumparaturile facute...
Noi inca n-am cumparat nimic substantial, dar de-abia am intrat in trim 3, in luna a 7-a...
Saptamana trecuta am fost la control, am facut echo: fetita noastra s-a facut baietel intre timp!!! Nu ne-a venit sa credem, echo anterioara a fost la 21 sapt, 3D, pozitionarea era buna... Dar acum se vedea clar (iarasi statea in pozitie buna, ba chiar s-a rotit sa ne convinga si mai bine): e baietel in toata regula!! A crescut bine, e fix in grafic si totul pare sa mearga bine. A crescut si burtik-ul, de-abia il mai car, desi dr. mi-a zis ca e micutz ![]()
De azi sunt inapoi pe baricade, mai avem vreo 6 sapt. de serviciu. Si inca vreo 2 de santier acasa
- s-a prelungit mult peste asteptari, dar macar promite sa iasa bine si sa nu mai fie nevoie de retusuri ulterioare...
Maria
& bebik din burtiq 
Lavi spune:
Maria, nu imi vine sa cred, acum esti mamica de baiat, apoi sa fie intr-un ceas bun si sa iti aduca numai fericire si el sa fie sanatos, v-ati gindit la un nume?

Eu una, ca si monet nu mai fac fata oboselii, faptului ca m-am ingrasat si ma misc greu, nu mai sunt deloc sportiva, am 67 de kl, si 5 sapt pina imi vad odorul, nu mai am rabdare si de abia astept sa se termine aceasta perioada.
anda77 spune:
mamica noiembrie si restul fetelor: va rog sa nu ma stergeti de pe lista si nici sa ma uitati, dar n-o sa pot sa mai intru vreo luna. am net, sper sa pot sa va mai citesc, dar sigur nu voi avea starea sa scriu.
depresie, hmmm. eu am plans 12 ore in ultimele 24 ore...in ultimele zile au aparut niste probleme. multe si serioase si de toate felurile: financiare, cu actele, cu serviciu, cu sanatatea, cu familia. Nu stiu cum sa le mai descurc, ma straduiesc sa ma ridic sa nu clachez de tot. Nici nu pot si nici nu vreau sa detaliez problemele, n-aveti cum sa ma ajutati si nu vreau sa va deprim si pe voi pentru ca imaginea este horror, o sa vad ce pot sa fac. O sa incep prin a ma duce la doctor sa vad ce calmante poate sa-mi dea in starea de gravidie, pentru ca daca mai plang o sa ma prabusesc de tot si imi trebuie putin echilibru psihic ca sa iau problemele pe rand, una cate una, poate le-oi descurca. Ma intorc peste o luna, sa fiti cuminti si sanatoase pana atunci.
http://community.webshots.com/user/anda1977
lavi02 spune:
Sambata am cutreierat magazine si super-market-uri (cautand diverse...) si la un moment dat am vazut o sticla de cola pe o tejghea si mi s-a facut pofta. Oprim la o benzinarie, imi ia Virgil un Pepsi la jumate, beau din el sorbind cu placere (nu mai bausem de haaat) la care Silvia de pe bancheta din spate:
-Si cu bebita ce facem, mai?!
-Ce sa facem?
-De ce bea mama suc din ala ca bebita n-are voie?!
Asa ca si-a gasit bebita avocat! Silvia stia ca ea nu are voie suc din ala ca nu-i pentru copii si i-am mai spus si ca ce mananc eu se duce la bebica, ea mananca ca mananc eu. Asa ca ea a dedus ca n-am voie Pepsi!
Ieri au venit niste prieteni la noi cu un bebe de 8 luni care la un moment dat a adormit pe patul mare la noi in dormitor, a cazut din pat si dupa aceea, normal, a plans. Silvia a venit (din proprie initiativa) cu jucarii de-ale ei "ca sa nu mai fie Tudor suparat". I-a mai tot adus jucarii, a fost tare draguta. Asa ca
sunt optimista ca ne vom impaca toti 4.
monet si mie mi-e greu sa ma intorc de pe o parte pe alta, sa ma ridic de pe jos sau de pe vine,... sunt celebrele ultimele 2 luni, n-avem ce face! La tine e si mai greu ca e Lia micuta... Ina ai fost mrotala cu soacra - tratament anti depresii.
Lavi02 33+ si 10 kile +

pe 
Lavi spune:
Anda, fii puternica si tare , ai grija de tine si de bb.ma voi gaindii la tine si ma rog ca totul sa se rezolve cit mai repede si bine!
Morgano spune:
Anda, ai grija de tine si de copil, tin pumnii sa revii cu vesti mai bune si sa va rezolvati problemele. Bafta!
Maria, sa-ti traiasca feciorul!
Fetele care au pus pe ele si se simt greoaie, eu continui sa nu pun pe mine decat pe burtica, insa tot greoaie ma simt, si sa ma leg la sireturi e un chin, pedichiura deja e un cosmar ca oricum as sta se agita fata de mama focului.
Cu moralul, nu stau rau, dar nici prea bine, mi-am pierdut rabdarea cu statul in dezordine si mizerie, ne-am mutat la 1 iunie si de atunci ba am umblat dupa credit, ba am inceput cu santierul asa ca tot in saci am lucrurile sau in cutii si nu mai pot! Nici un pic de confort, mi-e si groaza sa merg acasa.
33+
Ripley
http://community.webshots.com/user/ripley_ripley2003
lavi02 spune:
quote:
Originally posted by tania-z
Si da, exista cuvantul ala (irascibilitate) ca pe mine ma caracterizeaza de doo luni incoace (si principala tinta au fost pana acum chelnerii si ospatarii).
Tania& www.snugglepie.com/cb/39925.png" target="_blank">Punctuletz 28+
Varsta Punctuletz
Poze cu Punctuletz
Tania, la mine principala tinta au fost mesterii care ne-au venit prin casa in ultima vreme: aia cu termopanele, aia cu mobila Silviei, aia cu RDS-ul (internetul), cred ca toti ma urasc! Ii astept pe aia cu tencuitul!!!
tania-z spune:
A, Lavi02, ce subiect sensibil asta cu mesterii...
Noi ne-am mutat acum un an in iulie si aveam nervii zdrentze - oare de ce?
Eu am zis clar ca "mesterimea" e o specie aparte, pe al nivel de evolutie si cu un profil psihologic atipic. Singura problema e ca noi trebuie sa ne adaptam la ei (fiind mai evoluati), ca ei la noi - nici o sansa!
ANDA77 orice probleme ai avea iti doresc sa treci cu bine si cat mai repede peste ele. Cu siguranta vei reveni mai puternica! 
Tania
& www.snugglepie.com/cb/39925.png" target="_blank">Punctuletz 28+
Varsta Punctuletz
Poze cu Punctuletz