Mamici de noiembrie - decembrie 2005(47)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Tania felicitari pt cumparaturi! Leftera - dar fericita! Lasa ca toate erau necesare si le-ai luatde calitate la un pret bun! Noua ne mai trebuie saltea si scaun de masina, dar deocamdata ne uitam dupa frigider... si uite tot asa!

Fetele cu senzatia de presiune nu va strica o vizita la doctor. Ala poate sa fie copilul care apasa pe col si nu-i exclus sa va pasca o rupere de membrane. Asa ca pana ajungeti la dr luati-o mai moale si stati mai linistite. Daca puteti! Ripley ai fost o dulce, cu mesajul tau optimist. Asta-i importanta, sa ai strictul necesar asigurat, un plan "de scapare" pentru cazuri urgente si in rest... Dzeu cu mila, or iesi toate pana la urma! Nu merita sa ne facem sange rau!

Eu ma stresez ca am pus termopane de vreo luna si acum asteptam dupa mesteri sa vina sa ne tencuiasca (altii, termopanele le-am pus cu o firma mare, le-au pus intr-o zi fara probleme, dar aia nu tencuiau)
Si astia au zis ca vin vineri la 9. Eu tup din pat, strange repede din casa sa fie luna, pe la 11 il sun pe sot ca ce fac aia de nu mai vin, ii suna sotul - o lasam pe luni. Azi iar, tup din pat, nu apar la 9, pe la 9.30 ii suna - o lasam pe marti! Ma apuca nascutul, zau asa! Urasc acesata categorie socio-profesionala: mesterii in casa omului!

Corap felicitari pt patut! Bine ca te-ai urnit totusi! Ce pompa ti-ai luat? Mie imi face cu ochul Avent Isis dar mi se pare atat de scumpa 1,8 mil si nu stiu daca o sa o folosesc atat cat sa merite banii! Nu stiu ce sa fac cu pompa! Si eu am leucocitele marite - 10.000 si un pic, dar stai calma ca la leucemie sunt pe la 20.000, pe acolo! Lasa ca mergem miercuri la dr si intrebam de toate!

Votez si eu pentru INTALNIRE JOI!!! Desi inca imi mai curge putin nasul!

Lavi02 33+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

subiect babycare
va raspund rapid, ca am de lucru: patutul este FA MT, are saltea de infasat, buzunare laterale, jucarele (cam idioate), etaj superior si in rest nu mai stiu ca nu l-am desfacut tot (nu vreau sa-l instalez de pe acum ca se urca pisica in el.

va mai scriu dupa-amiaza.

felicia + Ilinca Teodora

Mergi la inceput

Anda ia-le pe rand, mai paseaza-le si la altii daca poti... si te asteptam inapoi cu vesti bune, cu moralul mai ridicat! In primul rand gandeste-te la bebicul din burtica, fereste-l cat poti de toata nebunia!

Tania si Ripley in carticica aia, Un an in Provence, tipii se muta din Anglia in Provence si au de a face non-stop cu mesteri pana isi amenajeaza casa (veche, din piatra) pe care au cumparat-o! Culmea ca mesterul provencal are foaaaarte multe in comun cu mesterul roman! Ar trebui sa o recitesc!

Maria-Alexia tare chestia cu fetota-baietelul! Noi la ultima eco l-am pus special pe dr sa se mai uite o data la fundic, sa ne asiguram ca "e tot fata"

Tania esti tare, ca te gandesti sa asortezi hainele puiutului cu caruciorul!

Va pupic. Hai sa organizam intalnirea aia, daca tot a mai stat ploaia!

Lavi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dienutagraviduta spune:

neata fetelor !
hai ca mie mi se pare ca se mai redreseaza vremea... joi ar fi bine si pentru mine la intalneala; e bine ca am inceput de luni sa ne scremem sa injghebam ceva, ca prea se aduna gravidoasele greu ...
saptamana asta e mai naspa pentru noi, ca tati lucreaza de dupa masa, pleca la 10.30 si vine la 8.30 ... bu-hu-hu ...
e, asta e; eu arsuri pe piept nu am, insa nu mai scap de nodurile din gat; am luat si eu de vineri materna cu seleniu, si azi am renuntat; nu ma-am putut opri din mancat in week-endul asta; spre bucuria lui dan, in care crestea sufletul, ca nu stiu de ce asociaza el curu' mare cu un inalt standard de viata si sanatate, desi el este un om normal, nicidecum gras; in fine, duminica dupa ce am iesit la plimbare si a vazut si el ca atata ma indopasem la incurajarile lui de mi-a venit ciorba inapoi in gura, a lasat-o mai moale si am convenit sa iau numai 1 pastila la 2 zile, si aia seara, ca poate ii trece efectul pana dimineata.
sambata am facut fix 30 de saptamani, asa ca am hotarat ca e timpul sa facem si noi AMR; nu ar fi misto sa scrieti toate, sa stim cat mai avem ?
AMR 68 de zile...

dienuta graviduta si bebelushul luca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lavi spune:

Vad ca mai toate faceti cite ceva in casa, va mutati, amenajati,cumparati lucruri noi, eu acu tre sa varuiesc din nou pt ca ploile mi-au udat un perete, care s-a umflat, a crapat, vopseaua acazut iar eu tre sa stau cu geamurile descgise ca sa se usuce!
Naspa ,rau de tot mai ales ca este in camera in care voi sat eu cu bb!
Si eu as venii la intalnire, daca nu mai ploua!Asa ca , hai sa o planuim!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexandrina spune:

'Neata la toata lumea!

Maria ai apucat sa-ti faci mari planuri cu fetita? Cum e trecerea?

Anda, pai pe tine nu te doborau problemele asa usor... Macar problema de sanatate sa nu fie asa mare. Neaparat sa gasesti o cale sa le iei pe toate cu calm. Si totusi intra mai repede de-o luna sa ne zici ceva, orice.
Si, Mirela, asteptam vesti si de la tine.
Doamne ajuta!

Pe mine m-au sunat acasa de la cabinetul doctorului de familie(tocmai mi-au transmis ai mei) ca miercuri la 12 sa ma prezint ca se face o testare hiv, nici mai mult nici mai putin.
Fix miercuri la 12, astia n-au seringi decat miercuri la amiaza. Perfect mi se potriveste, ca lucrez la 35 de km de cabinet si e taman in mijlocul programului... Acum pentru testarea lor ar cam trebui sa-mi iau o zi libera, minunat.

"Fiecare copil care se naste sub soare ne vesteste ca Dumnezeu nu si-a pierdut increderea in om" (Rabindranath Tagore)
Alexandrina.

Mergi la inceput

Alexandrina si secretara noastra de categra a dat un anunt pe mail ca se dau bonurile de masa. Luni de la 11 la 13.30! Asa ca tre' sa fac pasi spre scoala! daca vreau papica.

Dienuta nu stiu cat sunt de necasare Maternele (multivitaminele) dar Fe sa iei in ultimul trimestru. Eu aveam hemoglobina 12.2 in saptamana 11 (si nu luasem Fe de 3 ani de zile) iar acum, luand de vreo 2 luni Fe, hemoglobina e 12.4, iar hematiile mai putine decat in trim I. Si in trim I chiar am mancat foarte putina carne fata de acum cand mananc normal. Asa ca ceea ce zice la carte, ca bb isi face rezervele de Fe in ultimul trimestru si ca ar trebui suplimentat cu Fe ca sa nu devenim noi anemice, SE VERIFICA LA MINE! Eu nu iau multivitamine, iau doar Tardiferon. (Fe) Daca tii neaparat sa iei Maternele la 2 zile, ia o zi Materna, o zi - o pastiluta de Tardiferon.

Hai sa propun eu (si voi modificati daca vreti) intalnire joi ora 17.30 la Pizza Hut

Cine vine?

Lavinia 33+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lavi spune:

joi mi se pare o zi buna, si ora e rezonabila dar la cre pizza hot?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coralia76 spune:

Anda puiul tau e cel mai important si pentru el trebuie sa lupti sa rezolvi toate problemele care apar.Stiu ca teoria suna bine,dar nu prea avem de ales atunci cand pe drum e un bebe.Doamne ajuta sa se rezolve toate cu bine!

Varsta bebelica
Poze cu burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinamh spune:

alexandrina, testarea hiv se face la gravide inainte de nastere... si dac anu poti acum, ii suni si le spui frumos ca nu poti, si o sa te duci cand intri in prenatal si ai timp, sau daca nu, te duci la un lab...(la gravi stiu ca e gratis) si le duci rezultatul daca vor neaparat sa fie in regula cu actele.
si daca se plateste, nu cred sa fie mai mult de 15 lei, asa ca decat sa faci un drum mai bine te duci undeva aproape...

lavi02, eu am mai spus o data, pizza hut e imposibil pt mine. altfel, daca nu ploua, joi n-am program.

Cristina 30+ si Andrei-Razvan(2.08.2003)
www.andreirazvan.home.ro" target="_blank">Poze cu Andrei
www.bebelusi.august.septembrie.2003.home.ro" target="_blank">Gasca noastra

Mergi la inceput