Mamici de noiembrie - decembrie 2005(47)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ilenutza spune:

Revin si eu pe forum dupa o absenta de 3 zile!Timp in care am facut o gramada de lucruri!

Imi pare rau pentru mamicile deprimate, eu din fericire nu am experimentat deocamdata aceste "delicii" ale sarcinii.

Am fost si noila baby-expo vineri si nu a fost asa de aglomerat, a fost chiar bine.Am primit o gramdata de pliante pe care le-am studiat acasa si acum stiu toate magazinele si oferta de lucruri din Bucuresti.Am obtinut o gramada de informatii si sunt ffff multumita!

Noi nu avem masina in Bucuresti asa ca am fost cu autobuzul pe o ploaie mare, mare, dar a fost OK.

Nu am cumparat decat un termometru, in rest o sa luam totul dupa nastere!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns salisa spune:

Buna viitoare mamici!
Intru si eu sa va salut cu o intarziere de cateva luni.....
Am fost plecati in vacanta in Romania, apoi cand ne-am intors am intrat direct la munci..., adica la scoala, ca eu merg la scoala de limba daneza....si tare greu m-am reacomodat.
In rest, suntem bine, burtica creste, bebe se misca de zor si ma simt tare bine cand il simt, cred ca oricare alta mamica.
Acu avem 28 de saptamani, dar nu stim ce va fi bebelusul nostru....aici iti fac un singur scan...cel la 19 spatamani care e necesar si apoi daca nu apar probleme nu se mai fac...decat contra cost..
care sincer costa nu gluma...si ca sa fac numai de asta am zis...ca ne mai gandim.
Ei dar mai vedem noi...
Acu va las , ma retrag la a mea tema de la daneza...
Va pupic pe burtici!
Salisa 28+!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

quote:
Originally posted by catutza

Feliciaeu nu am vrut sa iau azi carutul dar am vrut sa ma uit la preturi si la modele ca atunci cand merg in Niro sa stiu ce iau.Tu ai luat patutul din Niro?Poti sa-mi explici si mie unde anume e standul,un nr ceva.Cum arata patutul?Te pup Catutza34+

catutza In sfarsit am ajuns si eu sa raspund ca azi a fost o zi:
in Niro nu stiu decat ca mergi pe aleea principala si este undeva pe stanga. Noi am intrebat unde sunt carucioarele si in zona cu pricina am vazut pancarta cu BabyCare sus (scris albastru pe panza alba). Oricum este cel mai amplu stand.
Patutul este FA MT si sunt foooarte multumita de el.

felicia + Ilinca Teodora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Buna burticilor!

Lavi, ce pacat ca nu ai ajuns la babyExpo! erau multe oferte! Dar lasa ca mai este si in primavara, si atuncea da-i si cumpara lucrusoare!

Lavi02 - io pot intilneala joi. Dar de ce neaparat la Pizza Hut? Io recunosc ca nu sunt fana... Poate gasim o solutie de compromis sa vina si Cristina + cit mai multe fete.

Eu de-abia astept ziua de miercuri, cind ma duc ca o floare la Niro, sa-mi cumpar patutul. O sa iau atuncea si cadita, paturica-sac de dormit, si cu asta se cam incheie cumparaturile. Maruntisurile, gen cosmetice mici, luna viitoare, inclusiv Pampersi.

Io aseara, dupa ce am facut pe viteaza sa imbarbatez fetele triste, am cazut io in depresie, asta pentru ca am citit manualul de instructiuni de folosire a BB-ului, in speta cartea Mama si copilul. Concluzia: deprimare totala: nu stiu daca o sa ma descurc, cum o sa fac fata cu mama care va veni sa ma "ajute" = de fapt, sa ne certam non-stop, ca ea cu ideile ei de crestere, io cu ale mele...Adila al meu care nu prea va putea sa-si ia concediu.....ETC. Iar dupa ce m-am deprimat bine, m-am dus sa ma plimb putintel prin parc, sa amortizez soarele cel proaspat iesit ieri dupa-amiaza pe cer, si mi-a mai trecut...

Asa ca azi sunt iar optimista, miine trag o curatenie generala in casa, poimiine cumparaturi, si sa vedem ce ne mai rezerva viitorul...

Pupici la toate burticile!

Poze cu mine
Varsta Sarah http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20716;30/st/20051106/dt/8/k/2ca8/preg.png

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by cristinamh

felicia, ce patut ai luat tu??? pls descrie... are masuta de infasat?? etaj superior??? complet sau apare ca pe site, doar pe jumatate din patut??? are fereastra laterala cu fermoar sa poata iesi bebe?? ce dimensiuni are???
pls... ca tot la acelasi cred ca ma orientez si eu.
daca ai avea si ceva poze ar fi super!!!

Cristina 30+ si Andrei-Razvan(2.08.2003)
www.andreirazvan.home.ro" target="_blank">Poze cu Andrei
www.bebelusi.august.septembrie.2003.home.ro" target="_blank">Gasca noastra

Deci cristinaMH ce nu am raspuns:

- etajul superior este complet
- deocamdata nu am poze cu el ca se urca pisica de el ( apropo cum sa-l curat? cu o carpa inmuiata in spirt, nu?)
- sunt mai multe modele (imprimeuri diferite). al meu este albastru cu ursuleti.
- Dimensiuni: 78*110 (cam asa pare neinstalat)
- are cadru metalic de sustinere a tarcului, plasa de tantari, suporti de plastic laterali.

Parca am spus ca are masuta de infasat (imbracata in nylon)si nu are fereastra laterala.

PS: Nu lucrez ptr Baby Care

felicia + Ilinca Teodora

Mergi la inceput

Maria_Alexia nu ma speria ca si eu stiu ca am fata (am cumparat deja o groaza de lucruri roz).
problema nu e cu mine ci cu taica-su care nu concepe sa aiba baiat - saracu ar face un soc.
unde ai facut 3D?
eco care ti-a zis de baiat era normala?

La urma-urmei, sanatos sa fie si sa ne traiasca.

felicia + Ilinca Teodora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_alexia spune:

Alexandrina, trecerea a fost cam dura, dar o noapte de somn ne-a remontat, a doua zi de dimineata ma trezisem deja cu nume noi de alint pentru bebel (ca bebelina nu mai merge ).

Felicia, acum nu trebuie sa te sperii, sper sa nu patesti si tu la fel! Ultima echo era normala, dar s-au vazut foarte clar toate "dotarile", din mai multe unghiuri. Ambele erau in Sibiu, asa ca tu ai mai multe sanse sa nu se fi inselat

Bine ca am cumparat doar lucrusoare albe pana acum ! Si o sa ma limitez la portocaliu, galben si verzui inca o vreme

Eu acum am terminat de-abia sedintele, am reinceput serviciul ca eroul, de dimineata pana seara, de mi s-a sters deja de tot "efectul de concediu" . Si sapt. asta tot intr-o sedinta o s-o tinem, si asa nu-i plac lui bb sedintele astea . Ba stai cu orele pe scaun, ba te stresezi la prezentare, beau toti numai cafea... Ce viata de bb e si asta???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monet spune:

fetite cu bebiti si bebite,
va multumesc pentru incurajari, pentru asemanari:) - sa vedem cum oi mai putea trage de mine astea citeva saptamini. numar fiecare zi care trece ca pe ceva sfint si mi se pare ca timpul trece taaaaaaaaaare greu. dar stiu ca exista 'finalitate' si inca cu ce bucurie! doamne, da! pentru noi, toate!!
de miercuri intru, dupa cartea mea, in luna a 9-a!!

mona, lia (24.04.2004) si simburica mica (34+)

www.seansimon.com/september2005.htm" target="_blank">SEPTEMBRIE
www.seansimon.com/alexlibbywedding.htm" target="_blank">NUNTA NEW YORK
www.seansimon.com/august2005.htm" target="_blank">AUGUST

www.seansimon.com/ultrasound.htm" target="_blank">BABY MAYA site-ul nostru www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=31961" target="_blank">asa s-a nascut lia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_alinus spune:

Buna burtici,
Si felicitari pentru achizitii, vad ca ati cumparat carucioare, patuturi si tot felul pt bebici, sa le stapaneasca sanatosi si voiosi.
Sper sa va intalniti de data asta si sa ne aratati si noua pozici!

Anda, ai grija de tine si nu lasa problemele sa il streseze pe bebe, el e cel mai important acuma!

Monet, si eu numar zilele ca si tine, de mai multe ori pe zi La mine AMR 48! Si sunt in concediu...ce-oi face atatea zile singurica pe aici? Sper sa nu deprim, desi am sanse

Ina, pe unde esti? Hai ca astept schimbul II ca vad ca schimbul I nu a fost prea vorbaret azi!

PS: am mai pus poze cu burtica...de fapt burtoiul
Pupici,

Alina si Bebitza Amalia 33+

http://community.webshots.com/user/alina_delebarre
Puiutul meu e pe drum:
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20717;2/st/20051113/dt/6/k/83eb/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Referitor la intalnire eu am propus ora 17.30 si Pizza hut, dar a fost doar o propunere. Ziua de joi o propusese Corap si deja suntem mai multe de acord cu ea. Eu nu vreau sa bat in cuie locul si ora, faceti si alte propuneri! Mie imi place Pizza hut pentru ca are zona de nefumatori. Acum terasa, parc, etc. nu mai merge si nu vreau sa stau in fumul altora, cu bebita din burtica si cu Silvia (pe care va trebui sa o aduc). Propuneti si alte locuri!
Dpdv ora, cel mai devreme pot la 17 pentru ca pe la 4 si ceva trebuie sa o iau pe Silvia de la gradinita.

Sunt mandra posesoare a 1 bucata concediu prenatal! In fine, azi l-am luat de la doctorita si maine vreau sa-l duc la personal.

Lavi02 33+

Mergi la inceput