Mamici de noiembrie - decembrie 2005(47)
Raspunsuri - Pagina 13
monet spune:
bb alinus, ai-ai-ai ce frumoase poze! sa traiesti, fata draga! 
maria alexia, esti mamicuta de baientzel acuma! vai, ce fain! cum a reactionat taticu'? nu va mai faceti, fetelor, probleme de culori de hainute; sanatosi sa fie pruncii nostri ca doar om gasi cu ce sa-i imbracam:). am mai achizitionat si eu hainute noi desi aveam o gramada ramase de la lia. nu m-am putut abtine. printre noile achizitii: un sac cu mineci si gluga pentru timpul rece, alb 'murdar', tare pufos. poate-i fac o poza sa vedeti si voi, ca eu m-am indragostit 
noki, sigur o sa te descurci. si e foarte normal sa crezi ca nu, dar toate o sa-si aiba 'locul lor', vei vedea. iar ajutor din partea mamei (sau a oricui!) sa nu refuzi. sa vezi ce bine-o sa-ti prinda! spor la curatenie:).
salisa, spor la daneza si sanatate pentru trup si suflet tie si bebicului. sa mai intri pe la noi.
alexandrina, si eu zic sa amini testarea. fa-o cind TU o doresti, ce-i, dupa capu' lor?:)
lavi, spor la varuiala. hai, ca merge repede si dup-aia miroase bine si proaspat:). ce fain de voi ca va intilniti!!!!
dienutza, sper sa-ti fie mai bine cu arsurile. toate trec
. cu AMR-ul, e buna ideea, dar eu o sa scriu asa: 16-37 de zile, adica 16 zile pina la 37 de saptamini fix ceea ce corespunde cu bebe copt:) si 37 pina la 40 de saptamini, ceea ce mi se pare exagerat de lung ![]()
. cred c-o sa mi-o pun la semnatura. poate-mi mai trece deprimarea cind ma uit la prima cifra:)
lavi02, sper c-or fi terminat mesterii aia. ce bine de tine, ca poti sa 'tup in pat' cind vrei:). cit din zi e silvia la gradi?
anda, ai grija de tine si de bebe si sper din suflet sa se rezolve toate problemele, mari si mici.
coralia, ce harnica esti!
ma gindesc ca mi-e greu ca tre' sa ma scol in fiecare dimineata deodata cu lia (ea e sus la 7:30am!), s-o pregatesc cu de toate pentru babysittera din vecini (o duc la femeie, cum stiti), sa ma pregatesc pe mine si pina inainte de 9 sa ies din casa. ajung la servici unde nici nu ma pot gindi bine la groaza de probleme ce trebuie rezolvate pina inainte de-a veni bebe, imi petrec vremea pina dupa-masa pe la 4-5pm si-apoi spre casa. o iau pe lia, ne jucam, 'fugim':) pe-afara, inapoi in casa, pregatesc cina pentru noi trei. in sfirsit, vine sotu'. i-o pasez lui pe liuta si mai string prin casa. vine seara, eu sint rupta, sean si lia adorm linistiti in paturile lor, eu nu pot dormi.....ah, noptile astea. adorm intr-un final, tot foindu-ma si numarind saptamini, zile, ore, comparind, of, doamne.... vine dimineata si din nou...................
AMR 16-37 zile ![]()
mona,
lia (24.04.2004) si simburica mica (34+)
www.seansimon.com/september2005.htm" target="_blank">SEPTEMBRIE
www.seansimon.com/alexlibbywedding.htm" target="_blank">NUNTA NEW YORK
www.seansimon.com/august2005.htm" target="_blank">AUGUST
www.seansimon.com/ultrasound.htm" target="_blank">BABY MAYA site-ul nostru www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=31961" target="_blank">asa s-a nascut lia
catutza spune:
Salutare burtici! Cam liniste azi pe aici... Felicia ,aleea principala din Niro e aleea aceea pe care poti sa intri cu masina?Aia cum intrii faci staga?Acolo unde se vand mai mult covoare si perdele? Noki ,am citit ca tu te duci miercuri,ma poti tu lamuri mai bine?Daca nu ,lasati ca ma duc acolo si gasesc eu-sper. Catutza
34+
Noki_Lara spune:
Catutza, este destul de dificil de ajuns. Nu stiu nr. de stand. Dar vezi ca este o anume zona in care sunt lucruri de copii si jucarii. Standurile sunt orientate cumva, tematic. Din strada pe care cicula masini si care duce la Dragonul rosu, care e in spate de tot, este in partea dreapta, cum mergi spre Dragon. Dar trebuie sa te afunzi printre tarabe. URASC LOCUL ALA! Dar daca e ieftin...
Alta idee: suna la nenea de la stand, patronul- dl. Viorel, 0724156363 si intreab a nr. de stand. Eu oricum il sun inainte sa vad daca are exact patutul meu pe stoc, sa nu merg degeaba pina acolo...
Poze cu mine
Varsta
Sarah http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20716;30/st/20051106/dt/8/k/2ca8/preg.png
felicia74 spune:
subscriu, noki_lara se vede ca ai fost mai des ca mine.
recunosc, ca ptr mine mersul in Niro mi se pare un calvar... necesar cateodata, ca restul lucrurilor ptr bebe nu sunt mai ieftine ca in oras (paturica - 450.000, body - 90.000).
felicia + Ilinca Teodora
bb_alinus spune:
Monet, wowwwwww dar cum rezisti in asa ritm? Eu ma gandesc deja la un bb2
insa nu stiu daca as face fatza in ritmul asta! Cat te mai duci la servici?
Alina si Bebitza Amalia 33+
http://community.webshots.com/user/alina_delebarre
Puiutul meu e pe drum:
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20717;2/st/20051113/dt/6/k/83eb/preg.png
catutza spune:
Noki ,eu ma duc saptamana viitoare,marti cred,daca ajungi tu acolo inaintea mea te uiti te rog si de nr standului? O sa sun inainte la dl Viorel dar vreau sa stiu sigur unde e sa nu-l inebunesc pe bietul om la telefon ca nu pricep eu unde trebuie sa ajung.La standul asta au si hainute? Catutza
34+
T_Ioana spune:
Salutare! Noi suntem bine, sanatosi si va citim chiar daca nu prea scriem. Azi am fost la echo:
Bebelul este perfect dezvoltat, are exact atatea saptamani cat stiam si eu, DPN-ul s-ar putea muta pe 23 decembrie dar asta mai vedem noi. Are 1 kg (plus/minus cateva zeci de grame),
DBP=72 mm, placenta e OK iar dragostea mea.... isi baga manuta in gurita. Am pus si 2 poze la "Echografii" in albumul meu.
A fost tare simpatic dr. cand ne-a intrebat:"V-am spus sexul data trecuta?" Noi "da, dar speram sa ne confirmati, ca sa fim siguri ca nu s-a schimbat nimic!" "pai daca v-am spus ca e fetita, inseamna ca.....v-am mintit, uitati ca se vad testiculele!" Era destul de vioi si s-a vazut atat de perfect totul, inclusiv mugurii dentari, coloana si .....bijuteriile!
Cristi era topit, se uita la ecran si ma tot prindea de picior si imi zambea. A fost tare dragut! Ma bucur atat de mult ca e bine si vioi si ca l-am vazut.
Pe de alta parte s-a socat medicul. Ultima oara am fost la echo la el in 26.07 si pana azi, adica 26.09 am pus 10kg. Mi-a spus ca e cam mult in 2 luni dar daca am grija de acum va fi bine. Asa ca nu stiu voi cu ce va laudati dar eu per total am pus 14 kg. La 1.69m am......75 kg. Culmea e ca mie nu mi se pare ca sunt grasa...dar cred ca eu m-am obisnuit cu mine
Pupici la burtici si bebici!
Ioana
si
27+
Pozicile mele
Samburelul
"Viata trebuie traita asa cum este pentru ca ni s-a dat fara sa o cerem si ni se va lua fara sa fim intrebati"
corap spune:
Tania, are un fel de salteluta, dar eu nu ma bazez pe aia. Vreau sa-i iau o saltea mai “tapana” – ca asta “din dotare” nu-i pentru durate lungi de nani in patut. O sa ma uit pe-aici si daca gasesc ceva iti spun si tie.
perdeluta o iau maine si va spun cum a iesit
Lavi, ce bine ca te mai aud si pe tine. Sa stii ca n-ai pierdut mare lucru ca n-ai fost la expo, merita daca te duceai chitit sa iei ceva, ca altfel ... era inghesuiala si lipsa de aer.
Felicia, tubu’ de garmastan cam o luna dureaza. Asa apreciez eu, dupa cum s-a consumat pana acum, de cand ma dau.
Anda, iti tinem pumnii. Sa se rezolve toate cu bine
.
Lavi02, sa stii ca si eu am poftit la cola... da’ cred ca mai bine bei o bere
. Si io tot 10+... pompa mi-am luat una de la chicco, ca era la oferta. Da’ tot v’un milionjumate am dat pe ea. Eu m-am gandit ca merita, ca mi-e asa de frica ca n-o sa am lapte – in afara de faptul ca e un fel de “traditie de familie”, cine a nascut de curand in jurul meu a cam patit-o. macar un pic de lapte de mami sa pape si el.
Alexandrina, pai tu nu ai facut testul HIV la inceputul sarcinii? Oricum, teoretic tre sa-ti dea liber aia de la serviciu, fara sa-ti iei conceiu, ca se inscrie in limita aia de 16 ore platite pe luna in care sa mergi la doctor/analize. Doar ca tre sa-ti dea doftoru’ hartie ca numa’ atunci putrei sa te duci & ca te-ai ai prezentat.
Intalneala: Mie imi convenea pizza hut, dar imi convine si orice alta locatie. Si orice ora. Asa ca faceti voi propunerile. Doar sa fie hotarat pana miercuri seara, ca eu joi n-o sa am net. Sau sa ma anunte si pe mine cineva la telefon
.
multi pupici pe burticici
C & bbandrei 32 + 
felicia74 spune:
nu catutza nu au hainute. vis-a-vis au jucarele chinezesti, f.f. ieftine - cele de cauciuc -30-40.000, dar fiecare dupa gust (unora nu le-au placut).
Eu am luat ratuste pentru baie.
felicia + Ilinca Teodora
madau spune:
Salutare burtici!
Dupa o luuuunga pauza am revenit si noi ( acuma nu mai lipsim ca ne-a adus tati computerul acasa). Ca tot am vazut ca se vorbea de Baby Expo, sunt foarte fericita ca am reusit sa mergem acolo ( am rezistat eroic 2 ore - noroc ca a stat bebelina cuminte in burtica ca altfel.....) Am luat carut si patut de la Graco ( alea de 4.500.000 lei fiecare + husa pentru ploaie la carut), am mai luat cateva body-uri de la "Z" foarte haioase ( cele din colectia facuta de Andreea Esca) si cam atat ca incepuse sa ma doara un pic cerclajul.
In rest bebe e bine, e extrem de activa, se misca ca un peste pe uscat ( cateodata am senzatia ca am febra musculara la uter). Partea cea mai rea e ca sta tot jos, si transversal, nu vrea sa urce neam si cand da da in colul meu si ma apuca niste junghiuri in zona pelviana de zici ca am facut zile de aerobic. Da ma consolez cu gandul ca nu mai avem mult. Mi-e din ce in ce mai greu sa o car de colo colo. Voi aveti senzatia asta de jena prin burtica?
Ma gandesc cu groaza ca saptamana viitoare meegem iar la control si iar ne trage de firele de la cerclaj si doare.....

In rest toate bune, va pup si sanatate maxima!
Madau
si
28+